Advertisement

ads

SALAH SATU SIKAP BURUK BARACK OBAMA

Assalamualaikum...

Apa benda sikap dia yang buruk sangt tu??
jom kita tengok..kot2 la sikap buruk dia tu
sama dengan sikap buruk kita..
hehehehh...




korang ok tak kalau bos
kat tempat kerja korang buat macam ni
bila depan2 korang??

sekian...

Catat Komen

21 Ulasan

  1. entahlah... tapi mesti rasa wah bosss kemain lagi posing hehe..

    BalasPadam
  2. dah sejak lahir macam tu kot. hokhokhok

    BalasPadam
  3. budaya dia ok je gitu kot..tu yg dia selamba je buat..huhu

    BalasPadam
  4. dia ni jenis santai ke apa? kalau kat rumah tu boleh la buat perangai camtu pak obama oiiiii...ini kat opis pun letak kaki atas meja gak ke?

    BalasPadam
  5. ok la sikit dari angkat kaki mlebihi paras bahu..hehe
    orang kita ramai yg suka buat camni..

    BalasPadam
  6. berlagak la obama mcmtu,,biasalah polis dunia woo.......

    BalasPadam
  7. kalau bos buat...ok aje dh dia bos...hehe..rasanya nampak macam relax n selamba sket

    BalasPadam
  8. best tahu kalau jadi boss...hehe!

    BalasPadam
  9. tetak kaki baru taw..keh3 :D

    BalasPadam
  10. tak ok langsung kalau boss buat cam ni

    BalasPadam
  11. entah laa kak..tak pernah terpikir plak ape rasa..dulu ex boss suka gak letak kaki atas meja tapi time dia sorang2 laa..hehehe

    Regards,
    Strider-

    BalasPadam
  12. Sangatlah tidak sopan jika gitunya. Huhu.

    BalasPadam
  13. dia takut tapak kasut dia haus kut......
    amat tak sesuai.......

    BalasPadam
  14. klu cam2 dh x sopan kn klu cara kita,
    mungkin budaya dia dh biasa cam gitu kut kan..hik3..

    BalasPadam
  15. kalau bos wat mcm tu,alamat sy lempang dgn rasa geram.ehhehe

    #baru join kak diana waloveart tu, group tu lebih kepda drwing art,sy bab drwing tak tahu lngsung..shoot je mampu..tu pun baru bljr^^

    BalasPadam
  16. bg saya,
    tak buruk sangat kot...sebab dia bos berhak buat ape-ape...mungkin ada reason kaki dia cenggitu di tempatnya..hehhehe

    kalau bos saya..cenggitu gak tapi kasut tak de la sebab kat malaysia ni banyak lumpur..hehehe btw penat berdiri berjam2 kasi talk, penat duduk bertahun2 nak jadi bos :)

    bg saya yg buruk, kalau dia melanggar undang2 syarikat, negara dan agama :)

    BalasPadam
  17. kalau budaya kita... tak sopan. bagi dorg mungkin biasa je.

    BalasPadam
  18. dia tak perasan kot perbuatan itu kurang sopan :)dah biasa buat

    BalasPadam
  19. memang teruklah perangai dia, buruk sungguh!

    BalasPadam
  20. tu habit la tu... kalau tak angkat kaki tak sah...

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)