Advertisement

ads

PEREMPUAN SUKA TAHAN KENTUT

Assalamualaikum....

selamat malam..
siapa suka bau kentut?/
kalau diri sendiri yang terkentut pun

cepat2 tutup hidung apa lagi
kalau orang lain kentut.
boleh kena darah tinggi tau..


hahahah..

betul ke lelaki lebih kerap kentut??
sebenarnya tak de kena mengena kentut
ni dengan jantina seseorang.
orang perempuan mungkin nampak kurang
kentut sebab mereka suka tahan kentut
tambah2 di kalayak ramai.

kalau rasa nak kentut sangat cepat2 pi
tempat yang tak dak orang..tak pun
simpan dulu kentut tu..satgi sampai rumah baru kentut puas2..
hehehe..betul tak perempuan..
jangan nak tipu kata tak..:p

nampak tak??
kentut ni boleh ditahan tau.kita boleh tunda2 kentut ni..
jadi jangan la kentut depan orang ye..nampak tak sopan la..
bukan saja mengganggu orang lain
malah menjatuhkan imej kita je..

mujur kentut tak de warna..
kalau tidak ..kantoi la!!heheh

sekian..

Catat Komen

23 Ulasan

  1. hehe.. perempuan kan pemalu.. tp ade jugak yg tahan2 tp x tertahan..

    BalasPadam
  2. haha...kalau ada la alat boleh detect kentut mesti ramai kantoi kan kalau kentut senyap2...haha....

    BalasPadam
  3. hooh kalo ada color cane la..puihh..
    hahah..

    BalasPadam
  4. Kentut jenis tak berbunyi ni bahaya...sedar2 ada bau jer...hehe...

    BalasPadam
  5. seganlah nak kentut di tempat org ramai..kentut jauh jauh..hihi..kalau terlepas tu..kire nasiblah..hehehehe

    BalasPadam
  6. tau xpe k.diana....kentut x berwarna tu lawak plak sy rse....kalau la ade wrna kn..cane lah agaknye..hahaha

    BalasPadam
  7. btul..pmpuan suka thn..tu slalu skit perut..kih kih kih

    BalasPadam
  8. perempuan lebih sopan tak ayu kentut depan orang ramai

    BalasPadam
  9. hahaha...no komen lah..

    tajuknya x boleh blah.

    BalasPadam
  10. kalo ada warna, kompom2 montot masing2 berwarna... hehe

    BalasPadam
  11. sy nk buat pengakuan terbuka ni kak. Memang! sy suka tahan kentut. Dahhnya, klu kt opis takleh kentut merata2..nt muka malu. klu kat umah bau kentut..bersepah2..kah3

    BalasPadam
  12. haaa...saya ada satu criter pasal kentut ni...citer tu ada kat sini...

    http://karukordjagaus.blogspot.com/2011/11/hantu-kudut.html

    jemput2 la singgah ye (>_<)

    BalasPadam
  13. Salam,
    Menarik dan geli hati ... first time membaca entri mengenai perkara ini

    BalasPadam
  14. ade boss kt tempat keje kaki kentut merata2..... tension giler.... karang kalau kita buat die kata kurang ajar pulak...

    BalasPadam
  15. pna ada pnglaman ppuan kentut dpn kitorang.hehee

    #memang nampak tak sopan^^

    BalasPadam
  16. nak tahu.. dulu sy selalu tertanya-tanya kenapa pompuan jarang kentut erk? hahahhaha..

    BalasPadam
  17. tahan ke? biao la dia nak klua ...hehehe

    BalasPadam
  18. sy igt sy sorang je yg rasa.rupanya awak pun tahu pasal tu..emm kira normal la ni

    BalasPadam
  19. hahaha..betul sangat haaa...suka tahan2, kekadang lepas juga tapi takde bunyi n takde bau..hahahaha...kawan cakap tak elok tahan nanti badan banyak angin..

    tapi ada baca pasal kentut ni...kalo kita terkentut or orang lain tepi kita terkentut, kita kena buat tak tau je...sebab kentut tu dikira salah satu aib juga...wallahua'lam..

    BalasPadam
  20. Pasal cakap kentut takda warna, teringat kat satu cerita omputih yang si bapa terkencing dalam swimming pool terus keluar warna biru air dikelilingnya. Jadi bahan gelak keluarga dan rakanlah :)

    Kita ni orang perempuan, penampilan sentiasa nak jaga. Bayangkan dah cun-cun penampilan tetiba terkentut. Surelah malu. Lebih baik simpan. Tapi yang simpan bawa ke tempat sunyi tu lagilah harum kot ...

    BalasPadam
  21. Salam, hahaha..aku rasa pempuan lebih cover kot dlm bab2 kentut ni..malu lah klw terlepas..hahaha

    BalasPadam
  22. kalau kentut bewarna confirm la takde yang suka kentut di tempat orang ramai..hihi

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)