Advertisement

ads

MINTA MAAF...TUNGGU TAHUN DEPAN YE..

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
sebenarnya dah 3 hari tak buka email..ehheh.
hari ni buka je ada nampak 4 email untuk mohon beriklan kat blog aku...

sebenarnya aku dah tak buka iklan
untuk siapa2.sejak aku mengandung ni dah jarang2 berblog.
jadi uv pun dah tak macam dulu.
sehari aku cuma boleh dapat lebih kurang 900 uv.
sebab aku dah jarang
bagi tumpuan pada blog ni..


tengok la..update blog pun dah jarang..kan??
apa tah lagi nak bw.kalau aku buka blog pun
setakat singgah blog2 yang aku selalu baca je dan yang tinggalkan komen.
tak de dah aktiviti menjelajah sampai ke lubang cacing..ekekekke

iklan yang kat kotak pertama dan kotak kedua serta yang kat sidebar tu
akan kekal sampai hujung tahun ni...
yang tu depa bayar...
kalau siapa nak beriklan
tunggu la tahun depan ye..
masa tu mungkin aku dah aktif berblog semula.
kejar traffic macam dulu2 dan boleh la korang melanggan kotak iklan yang ada.


sekian...

Catat Komen

24 Ulasan

  1. Xpe thn dpn startlah aktif semula ya....

    BalasPadam
  2. utamakan yg perlu dulu.kesihatan dan baby awak tu utamakan dulu ye.klu bosan2 br berblog rancak sket nnt eii

    BalasPadam
  3. waa..jarang update pun 900uv!
    syok tengok.

    *apapun..baby paling utama. moga diana & baby sihat2 ya.

    BalasPadam
  4. untung la dpt iklan....knp eh t'tggu entry k.diana??..haishh!! :p

    BalasPadam
  5. aik dah mengandung?? bila..tk tau pun.. tahniah..mysara tido jauh2 sikit2 pas ni..kih kih kih

    BalasPadam
  6. wahh chaiyokk la diana..papepun, take care diana.. :)

    BalasPadam
  7. sis jarang update pon cecah riban2 uv. hebat ah!

    BalasPadam
  8. kalau aktif mahu beriban2 dan riban ni....wow...:)

    BalasPadam
  9. hehe..kalo aktif sure banyak gileww nie...takpe2...yg ptg jaga diri yer..:)

    BalasPadam
  10. utamakan baby dulu akak.. taun depan smbung..hihi

    BalasPadam
  11. akak mengandung ..? anak yang ke berapa tu kak ?

    :: jaga baby tu leklok2 ye.. nanti dah lahir, gitau ek.. nak nengok .. eee, tak sabarnya >____<

    BalasPadam
  12. jaga kesihatan dan baby gak :)

    BalasPadam
  13. update jarang tapi trafik cecah ribu.. mantap la tu kak oiii

    BalasPadam
  14. mmg mantap la blog kak diana ni wlupun jarang update
    pendapatan pun mesti kencang gak hehe :)

    BalasPadam
  15. dah kurang ker......
    tapi tetap lebat traffic berbanding remy nie......

    BalasPadam
  16. ala kak awat jarang berblog dh? akak mabuk truk ke? jg diri leklok ye kak..cubit2 sket pipi maisara tuh..ngee =P

    BalasPadam
  17. wah, jrg belog 900 UV ye.saya ni berblog baru 300 UV.huhu

    BalasPadam
  18. ok D ... roger & out ekkeke
    bagi mak yong nie rehat cukup2 ;)

    ps : D mee lidi tuu lebih kurang mee kuning cuma mee kuning x perlu rebus kan .. mee lidi kena rebus dulu sblm grg .. banyak di belah pantai timur nie D .. ;)

    BalasPadam
  19. Amboi kak.smpai tahun dpn kna tnggu.hoho.tabahla pengiklan smua.hehe

    BalasPadam
  20. x pa kak..jaga kesihatan tu dulu yew...

    tahun depan aktif balik macam dulu2 taw..:)

    BalasPadam
  21. Takpe kak..kesihatan akak kene jaga..lepas tu bolehlah sakan tingkat traffic ^^.take care ye kak

    BalasPadam
  22. Tahniah, jaga diri elok2 ye. If nk supplement to dev baby's brain boleh contact sy k.

    BalasPadam
  23. smpai tahun depan ker kak??tengkiu2..hehe..jaga diri elok2 ek kak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)