Advertisement

ads

MAISARA::pantai

Assalamualaikum...

tadi maisara ada cakap yang
dia sekarang dah tak cantik..

Maisara:ibu,,maisara rasa sekarang maisara dah comot sikit la..

ibu:tau tak pe..

maisara:maisara kena mekap ni..

Ibu:ok la macam tu..comey dah...

dan2 aku kata comey dah..
satgi habis barang mekap aku..
heheh..
jamu mata dengan gambar maisara jom..


sekian...

Catat Komen

29 Ulasan

  1. amboi..nak lawa aja maisara. besar nanti mesti jaga punya penampilan dia ni.

    BalasPadam
  2. ooo. pandai juga si mai si psiko. hak hak

    BalasPadam
  3. haha...tak nak make up habis..dan2 kata maisara comel...hee..

    BalasPadam
  4. ahahhaha maisara nie ..
    comel je ;)

    BalasPadam
  5. akak, maisara camna sejak die tau die nak dapat adik???

    BalasPadam
  6. Haip maisara, dah pandai nak make-up. Hehehe.

    BalasPadam
  7. wah2...kecik2 dh pndi bergaya nie..hehe

    BalasPadam
  8. share make up la pasni ye....hehee maisara dah pandai nak melawa nampak...

    BalasPadam
  9. hehe.. amoiii..kecik2 da nak make up..hihi

    BalasPadam
  10. amboiiii maisara
    pakai sepek kuning tu

    pantai mana tu diana
    cantiknya..kak ati ni suka
    sgt dgn laut :)

    BalasPadam
  11. comelnye dia ngn spek kuning. :)

    BalasPadam
  12. Gugurl memang nk melawa je kn?? Mesti ikut mummy nya ni

    BalasPadam
  13. maisara maisara..lawa dah tu..comel!

    BalasPadam
  14. maisara dah start nak make up ?
    huh..... kena sorok benda2 camtu....he3

    BalasPadam
  15. nak spec warna kuning tu blh?

    BalasPadam
  16. laut bergelora jangan disangka tiada jerung.bila maisara bersuara jangan disangka belum dewasa.uh?haha.

    BalasPadam
  17. comot jek makeup ek maisarah kikiki...budak sekarang ;)

    BalasPadam
  18. kecik2 dh tahu nk pakai alat mekup...hehehe

    BalasPadam
  19. hehe.. dah comel dah.. xyh mekap.. nanti lagi comot kalau mekap..

    BalasPadam
  20. Dan-dan tu jugak ibu tu cover line kata dia comel.

    BalasPadam
  21. wow, cermina mata maisara tu...

    BalasPadam
  22. tak lama lagi tak de la maisara main sorang2..kan kak?hehe

    BalasPadam
  23. tak lama lagi tak de la maisara main sorang2..kan kak?hehe

    BalasPadam
  24. hee...esok-esok abesla hilang mekap ibu dia:)

    BalasPadam
  25. saya suke sgt bace dialog maisara dgn akak..bg sya maisara ni kanak2 bijak...akak meh la kongsikan camne nak dptkan anak bijak cam maisara ni...mase mengandung ape yg akak amalkan...camne cara akak didik maisara...

    BalasPadam
  26. MAISARA, ANG MEMANG COMOT PON...
    hahahahahaha...

    BalasPadam
  27. hahaha akk belikan la dia mekap yg murah2 kat pasar malam tu.kang tak dpt mekap takut dia tenyeh krayon plak kahkahkah

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)