Advertisement

ads

MAISARA::malas

..Assalamualaikum...

selamat malam semua...
aku tak nak cakap gini sebenarnya..
tapi makin hari aku makin malas la nak berblog..
aku rasa tidur dan tengok tv lebih best..
kalau online lebih seronok main game..
apa kah yang telah terjadi pada aku??
di manakah aku yang rajin ya amat dulu tu??
ke mana kah aku menghilang...??
hehehhe..

bila malas2 gini aku selalu cakap kat maisara..

"macam2 la dia ni..dah la ibu tengah malas ni.."

ayat pemalas sungguh2 kan??
tadi petang maisara suruh tolong cari pemadam dia dalam beg sekolah.
ayat ibu dia macam biasa..

"cari la...ibu tengah malas ni tau tak.."

maisara :ibu kalau ada baby dalam perut memang tak pe ke malas2??

Ibu : ye la..

maisara: sebab baby dalam perut tu pemalas sangat ke??

ibu: tak tahu la pulak...

maisara: mintak2 bukan baby lelaki..lelaki memang malas..macam ayah tu.dia malas nak bawak maisara pergi kedai..malas nak dukung maisara,malas nak suap nasi kat maisara..malas nak bawak maisara pergi makan kat restoran..kan ibu??

ibu: ??????

sekian...

Catat Komen

26 Ulasan

  1. HAHAHAHA (kalau ibu malas, maisaralah plak yang harus rajin) oops eeehehehe!

    BalasPadam
  2. ahahhahaha adehhhhh pandai maisara beleteq kat ibu die yeee ekekke
    ieda punnn terkedu ..

    D , normal tuu , sib baik D nak jugak menulis walau tidak sekerap dulu .. kalau x nak langsung huhuhuh

    BalasPadam
  3. heee...ayah dia pulak yg terkena sama..

    BalasPadam
  4. ayat sarka sungguh kata-kata tuh. haha. lelaki memang malas, tuh sebab pilih perempuan rajin.

    BalasPadam
  5. bukan ibu yang cakap, maisara yang cakap. hehehe

    BalasPadam
  6. maisara nih memang la.. memang brilliant nye anak.. :)

    BalasPadam
  7. ye lah tu maisara..kalau maisara malas tu..hehehe

    BalasPadam
  8. ibu malas takpe.. ayah malas kan dh kena dgn maisara..kekekeke. kita tak malas tapi tak berapa ada masa. lala skrg asyik nk minta org layan dia main je. x blh tggl sekejab.. kalau online dgn dia abis kebot di tekan2.. terasa sgt lala dh semakin membesar.. kekekeke

    BalasPadam
  9. suka dengar budak2 b'leter... sbb xrasa nk marah, kelakar ada la..hehe

    saya dh review blog akak di alexa. kalau akak dh RAJIN, review blog saya blk yer...

    BalasPadam
  10. byk nyer maisara complain.....
    cian kat babah dia....

    BalasPadam
  11. amboi maisara... petahnye...

    BalasPadam
  12. BIJAK ANAK DIANA..
    MALAS2 TU PERKARA BIASA,MMG ADA MASA DAN KETIKANYA..HEHE

    BalasPadam
  13. amboi..berletiaq kemain kat ibu dia..huhu

    BalasPadam
  14. haaa... amek kau.. biasalah diana bila tengah pregnant ni... rasa malassss je kan. agak moody.. jaga makan yang.

    BalasPadam
  15. hehe.. kesian kat ayah.. pndai maisara ni.. hehe

    BalasPadam
  16. kena ayah macam daddy la baru tahu ...mana2 nak pergi ok jer..hehe

    BalasPadam
  17. eh maisara..bukan semuo lelaki pemalas tau...hehe

    BalasPadam
  18. kalau gitu ...

    konfem ...boy!

    hehe...suka tak diana?
    dah jangan malas2 lagi..
    nanti payah nak beranak :)

    BalasPadam
  19. menangis kalau ayah maisara baca ni. haha

    BalasPadam
  20. maisara nak makan kfc ea..take care diana.. :)

    BalasPadam
  21. hahaha amboi... malas bawak p restoran tu y x tahan

    BalasPadam
  22. Amboih budak tu... Cakap macam orang besaq je... Hahaha

    BalasPadam
  23. heheheee.. pandai dia kenakan abah dia pulak!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)