Advertisement

ads

MAISARA::kuch kuch hota hai..

Assalamualaikum...

Selamat petang..
tengah layan kuch kuch hota hai..



maisara:ibu..ni citer sedih ni..

Ibu:tak pe...ibu suka citer ni..

Maisara:nanti ibu menangis macam mana??

Ibu:tak menangis la.banyak kali dah citer ni..

Maisara:sedih lagi citer hafiz kan???

ekekekek...
korang tau tak citer hafiz tu citer apa???
ala..video klip awan nano tu la..
maisara tak boleh tengok video klip tu..
sepuluh kali tengok sepuluh kali menangis..
hahahh


sekian..

Catat Komen

23 Ulasan

  1. over-feeling lak maisara itu... hehe

    BalasPadam
  2. hahaa! tak kering air mata maisara tu kak...? 10 kali teng0k, 10 kali nangis~ haha!

    BalasPadam
  3. ooo tacing nye maisara ni :)

    BalasPadam
  4. tgh tgok cite SRK la ni..kih kih kih

    BalasPadam
  5. kechik2 pun perasaan tetap ada....
    kanak2 nie jujur.... walaupun itu cuma lakonan....

    BalasPadam
  6. Mesti maisara sedih tgk rambut hafiz dgn herman tino yg hampir sama tu kan? keke.

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Diana

    feeling juga Maisara yer...

    BalasPadam
  8. mak ai...jiwa lembut tu! mudah tersentuh.

    BalasPadam
  9. saalam....


    mak dan anak sama-sama naik..j=hihi

    BalasPadam
  10. wah..semua dok depan tv layan kuch kuch hota hai ye..penuh update di facebook jugak..ish maisara ni..ade je lah perkataan dia tu.hihi

    BalasPadam
  11. maisara nangis tgk video hafiz...wah sensitip maisara nih...:)

    BalasPadam
  12. tak sangka maisarah ikut macam ibu dia. hati tisu jugak rupanya. keh keh keh

    BalasPadam
  13. sedih tgk video hafiz?? hehe.. part mane yg sedih maisara??

    BalasPadam
  14. haha...awan nano da jadi trend skrg ni kak...heee~

    BalasPadam
  15. suka jugak tgk video klip awan nano tu
    tp xde la sampai menangis hehe :)

    BalasPadam
  16. ramai betul tgk kuch kuch hota hai.. =)

    BalasPadam
  17. haha...penangan awan nano..hihihi..pandai je maisara ni ^_^

    BalasPadam
  18. hahaha... betul - betul feeling ye maisara...

    BalasPadam
  19. yeke..sy tak penah pun tgk video awan nano tu..kemain lagi maisara noo.

    BalasPadam
  20. saya still nangis kalau tengok cerita ni, hati tisu...heheheee

    tapi baguslah maisara nangis tgk klip video awan nano tu, maknanya dia faham erti kasih sayang!

    BalasPadam
  21. cerita nie mmg best dan sedih tapi tak la sampai menangis... maisara tengok hindustan...? mcm adam khaleef jugak... heee

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)