Advertisement

ads

KENAPA MEMILIH UNTUK MELAHIRKAN SECARA PEMBEDAHAN

Assalamualaikum...

selamat tengahari semua...
entry sebelum ni...
ramai yang ingat aku suka2 nak bersalin secara pembedahan..
oh..tidak..dah tentu la tidak..
lagipun aku bersalin kat hospital kerajaan..
hospital kerajaan mana la boleh
suka2 hati minta nak bersalin secara pembedahan..

segalanya mengikut budi bicara pihak hospital.
kalau aku suka2 nak mintak bersalin secara pembedahan ,
rasa2 nya boleh ke pihak hospital bagi..??heheheh

bagi aku bersalin secara normal lebih mudah dijaga..
pagi bersalin petang dah boleh balik..
lain dengan pembedahan yang kena tunggu 3,4 hari kat hospital..

bersalin secara normal jugak sakitnya cuma sekali.
tapi kalau secara pembedahan nak bergerak
pun susah 2,3 hari..

Bagi yang bertanya kenapa aku
terpaksa melalaui pembedahan jawapan nya ada di sini....

Sekian..

tak pe kot aku asyik tulis post pasal diri sendiri je???hhehe

Catat Komen

7 Ulasan

  1. Dah bersalin ke blom nie..pape pon take care ye akak~

    BalasPadam
  2. semoga segalanya berjalan dengan lancar..take care kak.

    BalasPadam
  3. semuga selamat nanti..Insya Allah :)

    BalasPadam
  4. ada ke orang suka2 hati nak bersalin pembedahan ek diana...

    mmg seboleh2 kita nak normal, tp kalau dah terpaksa di bedah kita redha lah kan, yang penting anak dan ibu selamat...:)

    BalasPadam
  5. melahirkan ni bukan kita bole jangka normal ke pembedahan....apa2pun just buat do no je org yg dok ngata..

    BalasPadam
  6. ada orang mmg suka nk kena bedah
    sbb takut rasa sakit dan tut tu
    jadi lain..hehe

    tapi kito 5 semua normal..heeee

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)