Advertisement

ads

JANGAN PAKAI FIBOX

Assalamualaikum...

Selamat malam semua..
banyak blog yang pakai fibox..dulu aku pun pakai fibox..
siapa buat entry lagi
ajak kengkawan guna fibox..

tapi sekarang aku nak
sarankan kawan2 supaya jangan pakai fibox..
fibox tak bagus...
letak fibox tapi tak boleh guna nak buat apa??
buat semak je..

tengok..tiap kali buka blog
yang pakai fibox mesti keluar gini..
buang masa aku..


Kemudian bila dah tinggal jejak kita
keluar gini pulak..

tak pelik ke mesej aku yang baru je aku
taip 4 minit lalu
terus jadi "16 hour ago"
dah tu mesej yang lima hari lepas
dok kat atas mesej aku..
pelik kan???

jadi pada yang guna fibox
sila tukar dengan kotak jerit
yang lebih baik..
chatbox je la yang bagus setakat ni..:P

sekian...

Catat Komen

22 Ulasan

  1. yeke kak.. tp fibox mmg selalu crash je

    BalasPadam
  2. dul guna gak fbox..skang tukar cbox..cbox ni pulak masalah selalu lambat loding..kdg2 kena refresh 2 3 kali..baru kluar..

    BalasPadam
  3. fibox sy ok je. harap tak jadi macam tu la. hmm.. cuba la shoutcamp lak.. :)

    http://shoutcamp.com/

    BalasPadam
  4. Baru nak try....tak jadi la kalau macam ni...

    BalasPadam
  5. betul..sbb tu saya guna kejap je..dah remove pun. selalu berkelip2..tak keluar2.

    BalasPadam
  6. erk? yeke kak? sy pun sama ke?

    BalasPadam
  7. memang masalah fibox ni.. ni pun cadang nak guna cbox,, ('',)

    BalasPadam
  8. tu larh..perasan jgk kt blog kwn2 memg slalu jd mcm nie.. x isi kotak jerit lg kt blog nur..huhuh

    BalasPadam
  9. yang shoutmix busuk tu plak pe masalahnyer kak? sebab akak penah pakai kan?

    BalasPadam
  10. aku cuma fikirkan benda tuh janji ada.aku pun sebab rasa nak buat fibox senang dan tak banyak kerenah prosedur,jadi aku buat jer lar.

    :)

    BalasPadam
  11. fibox sy macam ok je skrang... tapi nanti tak tahu la kot crash jgk :)

    BalasPadam
  12. xpenah gn apa2 pon sbb x suka chatting hehehehe

    BalasPadam
  13. kne bertuka lg la pulak...
    yahh...bertukarrrrr!!!

    BalasPadam
  14. o.0 Mika pnye ok je. xde pape plak wat ms ni. huhu. hrp2 x jd ape2 la. bru je tuko ni. eeep. >.<

    BalasPadam
  15. ok akan bertukar jugak akan datang

    BalasPadam
  16. mmg masalah fibox ni kak...sy pun da tukar da..hee~

    BalasPadam
  17. setakat ni saya gune cbox, ok lagi... harap x crash macam fibox :)

    BalasPadam
  18. dah lama tukar fibox tu......selalu sangat mengong !!!
    pakai busyuk.org jer sekarang... so far ok....

    BalasPadam
  19. jgn pakai ye,boikot je ramai2..hehe

    #mgkn servis ni masih baru lagi kot..beta mode^^

    BalasPadam
  20. x tau nak guna shoutbox apa dah semuanya x elok last2 akak buang terusss....adoi....

    BalasPadam
  21. hmm rara dh lama tak pakai dh kak.dulu rara pon mempromot bagai.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)