Advertisement

ads

INI YANG SEPATUTNYA TERJADI...

Assalamualaikum...

Selamat pagi..


kalau tengok filem seram..
mesti ada babak yang suspen gitu..
contohnya macam bunyi ketukan kat dapur yang gelap..
waktu tu kalau korang perasan watak dalam babak tu akan berjalan
perlahan2 ke dapur untuk
pastikan apa benda yang berbunyi kat dapur tu..kan??

hakikatnya...
kalau la jadi kat korang gitu...
tengah korang dok berblog
tetiba ada bunyi menyeramkan kat dapur ..apa korang akan buat??

aku percaya 9 dari sepuluh antara kita
akan lari masuk bilik dan selimut satu badan..
pejam mata rapat2..

filem memang menipu..dah tau tipu
takut apsal???

heheheh


sekian...

Catat Komen

15 Ulasan

  1. sy wat donno je sbb sy xlayan cite hantu ni hehehe

    BalasPadam
  2. dgn yakinnyer tarik selimut tutup mata rapat2..

    BalasPadam
  3. he3 .. buka youtube lepas tu cari lagu yang heavy2 , pasang kuat2 .. hehehe .. tak pun baca ayat-2 quran kuat2 ..

    BalasPadam
  4. dah muak ngan crita melayu ni..x hbh2 nk menakutkan org melayu

    BalasPadam
  5. sy ada dengar bunyi dari dapur sebelum ni..seyes sy takut saya terus lari keluar umah

    tu bunyi dari suara mak say yang panggil suh beli minyak masak..minyak dh abis

    BalasPadam
  6. tak suko tengok citer hantu...tak suko terkejut....huhu

    BalasPadam
  7. hahaha betul jugak kann. aisehh tak nak takut dah la :D

    BalasPadam
  8. kalau betul ada pun tak kisah dah mmg kerja syaitan mengacau jiwa kita...buat bodoh je ler...hehe

    BalasPadam
  9. fiza xde perasaan tgk citer hantu sebab tahu tipu..hehehehe

    BalasPadam
  10. tak tengok cerita hantu sbb mengarut tapi kalau ada yg bunyi pelik2 time sorang2 kat rumah, seriau jugak jadinya!

    BalasPadam
  11. kalau dengar apa tk kena di dapur pergi lah tengok kot2 ada kucing curi2 masuk ..atau kucing kepala hitam haha

    BalasPadam
  12. kah3 ! betul akak cakap tue.. slalu lau tgk citer hantu or seram slalu gak kena leter kalo takut. sbb tue tipu2 jew. org yg lakonkan. hehe.

    BalasPadam
  13. betul tu diana...citer seram ni byk menipu je... hehehe

    BalasPadam
  14. Salam..hahaha..tahuuu xpe ! masa tu gak penonton sume akan cakap...
    'ishhh tak payahlah g dapur tu, duk je diam2...'

    'berani sangat lah dia ni..xyah lah g dapur nak check2 bagai...'

    hahaha :p

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)