Advertisement

ads

GAUN PENGANTIN INI BOLEH DIMAKAN

Assalamualaikum...

Ni salah satu cara untuk berjimat
bagi bakal2 pengantin yang nak berjimat boleh ikut cara ni..
habis majlis baju pengantin pun habis..

kat dalam tu kalau tak nak bubuh kek
boleh ganti dengan nasik minyak atau pulut kuning..

sepanjang majlis berlangsung korang duduk je satu tempat dan "nikmati" gaun korang..
badan pun tak penat nak kena melayan tetamu sana sini..kan??

cemana??suka tak??
ada yang nak buat??kalau korang buat gini
memang majlis korang jadi bualan sampai keanak cucu la...

heeehheh

sekian..

Catat Komen

23 Ulasan

  1. kak, nnt kalu sy kena gigit semut akk tolong garu kn bleh x? almaklum la kek manis... hehhehe

    BalasPadam
  2. kalo tetiba pengantin pompuan nak p toilet camno tu?

    BalasPadam
  3. terkencing dalam tu..erk..haha

    BalasPadam
  4. Hehehe... Aneh sungguh...

    Salam MAULIDUR RASUL ...

    BalasPadam
  5. makan smpai abis..telanjang pmpuan tu..kih kih kih

    BalasPadam
  6. haru je kalau ada 'nature call'..

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Diana

    kalau pulut kuning gantikan kek
    kena serba kuning la...

    Salam Maulidul Rasul

    BalasPadam
  8. hahaha.siap la semut dtg nanti

    BalasPadam
  9. unik lah kak. ^_^

    BalasPadam
  10. takmo buatlah camni..hehehe..tak selera tibe tibe

    BalasPadam
  11. ni silap haribulan kena hurung dengan segala semut nih..haha

    BalasPadam
  12. ahahhah ubuh nasi minyak dlm tu kan .. makan nasi je .. lauk pauk amik kat meja ;)

    adehhh macam2 hal skrg nie

    BalasPadam
  13. klau cmni pengantin tu yg kenyang dulu kn, hukk...

    BalasPadam
  14. kek ke hape tu?
    xde selera tengok..

    BalasPadam
  15. mau muntoh hijau,x selera jugok :)

    BalasPadam
  16. memang sedap kek tu....
    campur ngan aroma semula jadi berkuap dlm kek tu.....
    sambil potong kek, leh potong kaki sekali....he3

    BalasPadam
  17. nampak macam best je.....tapi kalau di hurung semut jenuh jugak nak menghalaunya tu..

    BalasPadam
  18. sy rasa dlm gaun tu ada dorang sediakan kerusi duduk kot?takkan berdiri sepanjang masa.err camne nak kencing plak?

    BalasPadam
  19. ada jugak gaun macam ni erk.. macam2 la dorang ni..

    oh ya.. Salam Maulidur Rasul buat akak diana..

    BalasPadam
  20. alamak... tak best la makan kek macam nie...

    BalasPadam
  21. ish..klu suruh makan..tobat takmo..geli..hehe

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)