Advertisement

ads

ENTRY KONON NYE SEKSA TENGOK BUAH DADA WANITA

Assalamualaikum...

Buat entry tajuk seksanya tengok buah dada wanita..
seksa ke??kalau seksa apasal letak gambar tu kat blog..
entry bagus dah..
cuma biar la apa yang kita tulis tu ikhlas...



jangan sebab kemaruk nak letak gambar buah dada,
terus kita pun buat entry ala2 nasihat..

sekian..

Catat Komen

13 Ulasan

  1. uikkk ada yg buat macam tuu ??
    pelik lahh kalau x suke jgn buat entry macam tuu huhuh

    BalasPadam
  2. alamak.. ada kaitan ke dgn ni? http://www.adzriel.com/2012/02/berkemban-dulu-dan-sekarang.html

    BalasPadam
  3. ingat chantek sgt buah dada die tu kot..x senonoh..

    BalasPadam
  4. tajok macam ni yg buat uncle 'lemah iman' ni...

    masa klik tadi mengharap!

    hahaha!

    BalasPadam
  5. ahahahaha...saje wat entri nak share maksiat mata lettew...

    BalasPadam
  6. ni ada gambar bra kt atas ni..haha..gurau jer..kat blog akk pun ada ads bra ni..puihh

    BalasPadam
  7. org yg wat mcm tu juz nk up stats dia je tu...hehe^^

    BalasPadam
  8. letak gambar buah lain tak boleh ker kak.....
    letak buah yg cantik2....

    BalasPadam
  9. kadang2 tajuk entri je yang masyuk...tpi entri cm biase je...
    jom baca http://bahteraemass.blogspot.com/2012/02/bagaimana-cara-rasulullah-tidur.html

    BalasPadam
  10. dah baca dah entry tu semalam tp x ingat link blog sape. yg pastinya blog lelaki..hehehehe

    BalasPadam
  11. nampak sgt suka, bkn seksa!
    kalau seksa..buatlah entry tips mengelakkan tertengok benda tu..

    BalasPadam
  12. hati ngan jari x selari kak...selera lain2 hehehe

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)