Advertisement

ads

DIHUKUM GARA-GARA AKSI KURANG SOPAN MERAIKAN GOL

Assalamualaikum....


tengok gambar tak senonoh ni..
apa kena la raikan gol dengan cara ni..
memang dasar suka main bontot gamaknya..

ni berlaku kat Iran.
gara2 aksi tak senonoh depa dalam meraikan gol,dua pemain mereka iaitu
Mohammed Nosrati dan Sheis Rezaei diberi hukuman berat oleh
persatuan bolasepak iran (FFI)..

perlawanan antara Persepolis dan Damash yang
menyaksikan Persepolis mengalahkan Damash 3-2.

Nosrati dan Rezaei merupakan pemain kelab Persepolis Teheran.
FFI mengarahkan Rezaei di larang bermain selama 20 bulan,
dan Nosrati dilarang bermain selama 10 bulan.
Kedua pemain ini juga harus membayar denda sebanyak € 22500.
klik sini untuk saksikan video tersebut.

*minggu lepas tengok satu game liga malaysia..
ada aksi lucah dari sorang pemain.
FAM patut ambik tindakan tu.

sekian..

Catat Komen

26 Ulasan

  1. hahahahaha tak de tempat lain gaknya nak pegang :p dah excited sgt kotttt hehehehe

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Diana

    buat pengajaran tu....

    BalasPadam
  3. alaa.. kesiannyer.. yakks..!!

    BalasPadam
  4. oh pemain tuh mmg sengaja yer buek mcm yuh...geli la den...haha

    BalasPadam
  5. Adehh!! Macam2 la diorang nie..

    BalasPadam
  6. jika perbuatan itu disengajakan..ia amat memalukan..apatah lg pemain itu beragama islam..

    BalasPadam
  7. macam nak amek kesempatan je?? geliiiiii

    BalasPadam
  8. adooi..time main bola pun smpat lagi buat benda yg menjengkelkan...

    BalasPadam
  9. kih kih kih..membe dia tu gatal kot..jd dia tolong garukan..kih kkh kih

    BalasPadam
  10. Saya juga suka tampar punggung isteri, nasib baik tak kena 'buang padang' (buang rumah), huhuhu....

    BalasPadam
  11. haishh...ada2 je dorang ni..kan tak pasal2 da kena hukum...huhu~

    BalasPadam
  12. kt padang pun sempat buat aksi lucah huhu

    BalasPadam
  13. melampau men cucuk2 montot orang. memang suka men benda tu kowt. tetttttttttttttt kotoq

    BalasPadam
  14. laaaa sempat lg nak merabasssss..gila ka apa

    BalasPadam
  15. pelik betul cara diaorang raikan

    BalasPadam
  16. Haha..
    Kurang sopan..
    Padan muka..

    BalasPadam
  17. kak ... mungkin dia bergurau jer kut.....
    kekadang ade jugak gurauan yg berlebihan......
    mungkin sebab dah terbiasa.... kat opis remy nie pun sama jugak....

    BalasPadam
  18. tu la... kalau suka sgt pun jgn la buat mcm tu... ish3...

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)