Advertisement

ads

CUBA KIRA PADA USIA BERAPA ANDA AKAN BOTAK??

Assalamualaikum...

Selamat petang semua....
korang nak tahu tak tahap2 kebotakan kepala korang..
da ke perkataan kebotakan??heheheh...


sorang pakar rambut ada cipta satu kalkulator online
untuk memastikan pada usia berapa orang lelaki ni akan
mengalami kebotakan.

web site ni dicipta oleh
Dr Adolf Klenk dari Alpecin Research Institute di Bielefeld,
yang berasal dari Jerman.
kalau korang nak cuba cer klik sini..
http://alpecin.co.uk/en/baldness-calculator.html

sekian..

Catat Komen

14 Ulasan

  1. alamkkk x berani nak tgk D ekkeke ;)

    BalasPadam
  2. takut pulak nak pi tgk.....
    skrg pun rambut dah menipis......he3

    BalasPadam
  3. Botak bukan kerana usia. Ramai rakan seusia saya, atau lebih muda yg dah botak. Bapa mentua saya pula walau dah ada cucu dan cicit tapi rambutnya masih lebat macam org muda. Gaya hidup, cara pemakanan, tekanan hidup banyak menyumbang kpd masalah botak...

    BalasPadam
  4. siap boleh calculate lagi tu..nak try ke tak ni ye..hihi

    BalasPadam
  5. skang ni pun dah mula botak..kih kih kih

    BalasPadam
  6. tapi aku rasa ianya bergantung pada faktor keturunan juga. :D

    BalasPadam
  7. tak nak lah check nanti dia botak kita tau la. hehe

    BalasPadam
  8. alamak siap boleh kira ke....try2...hehe

    BalasPadam
  9. kalo lelaki botak..klau pompuan rambut asik gugur...huhu

    BalasPadam
  10. Calculator untuk rambut uban ada tak? Hhuhu.

    BalasPadam
  11. erk..boleh try calculate laa macm nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)