Advertisement

ads

BUNUH PASANGAN KEKASIH GARA-GARA FACEBOOK

Assalamualaikum...



Mountain City,Amerika syarikat-Marvin Potter, lelaki berusia 60 tahun menembak mati sepasang kekasih yang berasal dari Tennese, Amerika Syarikat (AS). Lelaki ini menembak mati pasangan terbabit apabila mereka memadam nama anak nya dari senarai rakan di akaun facebook.

Menurut Sheriff Johnson County Mike Reece, kejadian berlaku pada Selasa (31/1/2012). Billy Payne Jr dan Billie Jean Hayworth ditembak di rumah mereka yang terletak di Mountain City. mujur bayi mereka yang berusia lapan bulan tidak mengalami apa2 kecederaan dalam insiden tersebut.

"Ini sesuatu yang tidak masuk akal," kata Mike.

Sebelum mati ditembak, kedua-dua mangsa pernah membuat laporan polis gara-gara kerap di diganggu oleh anak perempuan Marvin Potter, iaitu Jenelle Potter. Jenelle melakukan gangguan kerana merasa tidak dipedulikan oleh salah seorang mangsa. Ketegangan dua keluarga ini terus berlanjutan hingga akhirnya Marvin Potter menembak mati pasangan kekasih tersebut yang tinggal bersama ayah Billy, iaitu Billy Payne Sr.

Mike berkata, Marvin tidak melakukan nya berseorangan.dia dibantu rakannya, Jamie Curd. Jamie Curd adalah teman lelaki kepada anaknya,Jenelle.

Sementara itu Billy Payne Sr mengaku melihat Billie kali terakhir ketika makan. ketika itu menantunya sedang bersiap untuk masuk kerja jam 5:30. Namun lima jam kemudian, Billy Payne Sr menemui anak dan menantunya mati .

**pertelingkahan anak2 kalau mak ayah yang tidak bijak masuk campur kadang2 tak menjernihkan keadaan pun.lagi mengeruhkan adalah.

sekian..

Catat Komen

21 Ulasan

  1. ha tu dia! psl unfriend je pon boleh smpai bunuh2..ish3..


    *ade smbungan kisah cinta zaim & anis..kisah maya dorang.. alhmdulilah zaim sorang yg boleh dipercayai..hehe



    luv,
    cik ana

    BalasPadam
  2. tak kwn pun kena bunuh.....
    dunia dunia.....

    BalasPadam
  3. huwaa..seram..tak nak bercinta dah!!percaya tak?hahaha

    BalasPadam
  4. itulah, jenayah internet ni semakin berleluasa..

    BalasPadam
  5. Tak malu ngadu kat ayah pasal orang unfriend dia. Heheheh...

    BalasPadam
  6. pasal facebook pun nak gaduh...tak bertamadun betol la..

    BalasPadam
  7. Alamak! janganlah sampai terjadi lagi kes sebegitu. :(

    BalasPadam
  8. bila sesuatu di salah gunakan dan di anggap isu yang serius boleh mendatangkan benda yang tak baik.harap2 tak terjadi di malaysia.

    BalasPadam
  9. dah banyak dah kes bunuh membunuh gara2 facebook ni..adoi..

    BalasPadam
  10. uikkk masalah jiwa ni..kih kih kih

    BalasPadam
  11. bawak pi hospital gila je dia neh

    BalasPadam
  12. adeih.. manusia makin ramai yg gila !

    BalasPadam
  13. pasal tu pun sampai nak berbunuh2 ni...huhu~

    BalasPadam
  14. Tk lh smpai bunuh pacar gara2 fb.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)