Advertisement

ads

BANGGA LA KAU DENGAN BLOG HABUK KAU TU...

Assalamualaikum...

Selamat malam semua...
aku kurang suka blogger yang selalu
berbangga2 dengan betapa lama nye tempoh masa dia berblog
dan jumlah blog dia yang banyak..

"aku buat blog ni dah 4 tahun dah..
ada 7 blog aku..bukan macam budak2 sekarang buat blog setahun
lebih dah tutup blog.tersadai je..
aku banyak la pengalaman buat blog ni.."

meluat kan?kalau dia betul2 hebat
dan dikenali ramai tak pe jugak..ranking dan traffik pun bagus..
income pun sebulan tak de ribu, ratus pun jadi la..

ini kalau setakat berblog 4,5 tahun,blog ada sepuluh..
tapi yang kenal blog dia ada lah 4,5 puluh orang
tu pun kawan2 dan sedara mara je..
income???habuk pun tak de..
tak payah dok bising sangt la..

lagi satu yang berbangga sangat dengan
traffic dia yang tinggi tu..
padahal copy suratkhabar je...
kalau rasa hebat sangat apa kata karang post seo sendiri ..
jangan dok copy2...tak kan berblog 2,3 tahun
tak reti karang post sendiri kot..2,3 tahun lama tu..
pengalaman menulis patutnya dah banyak..kan??

sakit hati kan baca entry aku..??
jadi jangan nak rasa bangga diri sangat..
kalau nak bangga jugak,duduk la depan cermin..
tak payah la perlekeh2 kan kami blogger yang
baru setahun lebih ni..sekurang2nya kami tetiap bulan boleh cashout..

*SAPA NAK MEROYAN PI KAT BLOG SENDIRI YE...

sekian..

Catat Komen

29 Ulasan

  1. hehehe da kehabisan idea.tu je cr nk angkat bakul hehehe

    BalasPadam
  2. sentiasa suka dgn blog senyum2

    BalasPadam
  3. setiap bulan cashout..yehaa btol tu Diana..

    BalasPadam
  4. mcm2 kn...apa yg pasti sy suka blog senyum2..hihi..

    BalasPadam
  5. ohh sapalah tu diana? mungkin diaorang rasa diaorang bagus sangat kot..biarkan jelah ek..:)

    BalasPadam
  6. untungla ramai orang kenal, kita dah 2 tahun lebih buat blog baru beberapa orang yang tahu...haha, btw, just he happy and hargai apa yang kita ada tanpa memperlekehkan orang lain~

    im yours~

    BalasPadam
  7. nyampah ngan cmtu kn kak..yela, dia rasa blog dia lg hebat La tu..hihi

    BalasPadam
  8. nak glamer la TU.....
    blog remy tak glamer pun.....
    tapi remy tulis ikut rasa hati.....
    tak main ler copy paste nie....he3

    BalasPadam
  9. perggghhhh...ini bikin panas blogger copyPaste tanpa perisa tambahan nih...boleh kalahkan syarikat adabi sebabkn Paste terbaru syarikat blogger nih...hahahahhaa....

    BalasPadam
  10. sabar2..biasalarh org kn..biarlah dy.. jgn lak kite jd sme mcm dy..kool sudah :)

    BalasPadam
  11. eh..ada gak yg tulis gitu ya.
    tersasul kot..^__^

    BalasPadam
  12. heeee
    akak ase, ade x org kenal saye?
    kikiki
    errr..tak mnjwb soklan
    heee
    rindu akak ;)
    sori akak, jrg2 dpt jejak sebab tenet kat kg sgt emmm ;((

    BalasPadam
  13. ishishish..sentap 'orang' tu..heeeeee

    BalasPadam
  14. ni jenis blogger prasan best..

    BalasPadam
  15. besalah tu dy nak tnjuk something yg dia ader..

    BalasPadam
  16. Ada blogger yg memang hebat tapi masih tak rasa dirinya hebat. Ada blogger yg tak sehebat mana tapi rasa dirinya hebat. Ada blogger spt saya yg memang org tak nampak dan saya juga tahu tak sesiapa nampak saya...

    BalasPadam
  17. sy tak hebat..kak diana lainlah..heheee

    slmt mlam..ramai yg sentap ni^^

    BalasPadam
  18. riaknya dia... perasan bagus agaknya dia tu diana.

    BalasPadam
  19. Diana adalah blogger paling cool pnh sy jumpe!

    Suke sgt!

    BalasPadam
  20. huhu..
    terasa la.blog dr tahun 2006.tapi baru skrg nak tambah kawan.dulu tulis utk diri sendiri je//nak komen blog org pun malu

    kagum la ngan blog baru setahun tapi 16 kali dah cash out.asal je entri tu tak copy paste org lain punya resepi dan juga cerita dr paper

    BalasPadam
  21. ceh....blog ada 10?? hebat ke kalau blog ada banyak?? akak pernah jumpa blogger macam ni baru je tiga hari lepas..memang berlagak nak mampos bila berborak ngan akak..bajet la kononnya blog dia tu ada menyediakan live streaming dan ada dua akaun adsense..tapi bila klik masuk blog dia,semua live streaming yg di sediakan tu langsung x hidup padahal kita dah install semua plugin untuk streaming..pastu ranking blog alexa dia 700 ribu lebih hahahaha.....langsung org x kenal..berlagak je lebih..cis!!!!

    BalasPadam
  22. sy masih terasa diri ini kecil dalam dunia blog..hehe :)

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  23. sangat comel...ha2...saya pun baru setahun berblogging..susah jugak,, tapi apabila menuliss dengan karya sendiri cukup seronok...walaupun kdg2 menangis jgk...cikgu saya kata kalau da de pengalaman menulis dlm blog bole tulids ebook jgk...salam perkenalan

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)