Advertisement

ads

10 YANG PALING PANJANG

Assalamualaikum...

Selamat malam semua..
jom cuci mata dengan benda2 yang paling panjang ni..

1-bayi yang ada nama paling panjang.
"Autumn Sullivan Corbett Fitzsimmons Jeffries Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Foreman Brown"


2-kereta paling panjang



3-telinga anjing yang paling pamnjang



4-lidah paling panjang


5-kuku paling panjang

6-motosikal paling panjang



7-ekor kuda paling panjang


8-bulu mata paling panjang


9-belalang kayu paling panjang


10-gaun penganting paling panjang



sekian...

Catat Komen

21 Ulasan

  1. gaun paling panjang tu menyusahkan kot... huhu!

    BalasPadam
  2. hohoh..nama baby tu btoi ke..& bulu mata tu yeke...cam tipu je...

    BalasPadam
  3. Bulu mata panjang tu yg tak masuk akal..mcm mn nak kelip mata tu, kena angkat bulu tu dulu lah kan haha

    BalasPadam
  4. yang bulu mata tu plng seram. huhu blog paling panjang ada x?

    BalasPadam
  5. ish panjang bebeno nama anakkkk.kesian2

    BalasPadam
  6. bulu mata tu paling seram....pehhhh

    BalasPadam
  7. bulu mata tu nampak tak real..

    BalasPadam
  8. terima kasih kerana sudi singgah blog saya.

    banyak2 yg paling panjang tu, yang saya tak sangka ialah bulu mata tu .. syukur tidak ada keluarga saya yang begitu.

    BalasPadam
  9. lidah paling panjang tu macam gambar edit je kan? baju pengantin yg panjang tu akan menyusahkan org lain..heehehehe..yg lain2 semuanya masuk akal..

    BalasPadam
  10. Bulu mata tu paling tak logik. Bulu mata kita mana memanjang. Ni dah macam rambut dah aku tengok.

    BalasPadam
  11. gelilah tengok lidah dan bulu mata tu...huhuhuuu

    BalasPadam
  12. geli tgk lidah tu..panjang giler :)

    BalasPadam
  13. peh!lidah yang paling panjang tuh mengingatkan aku pada citer2 alien ganas macam nemesis atau avp.mesti bergulung lidah tuh duk dalam mulut.

    BalasPadam
  14. semua macam tak masuk akal kan-lebih2 lagi bulu mata panjang-kuku panjang-nama panjang tu lagi ar...huhu

    BalasPadam
  15. membazir je gaun pengantin panjang2. pakainyer sehari. yang lain2 tu mcm bulu mata, kuku eeeeee pelik2 je.

    BalasPadam
  16. nama panjang:berbelit lidah nak sebut...nak ingat lagilah susah

    kereta panjang:camna nak u turn tu ek..ehehe

    lidah panjang:macam ngeri je tengok

    kuku panjang:mesti susah nak buat keje asyik dok jage kuku je

    bulu mata:haishh..rasa tak luas pandangan..seksa tengok..huhu

    gaun panjang:nampak menarik pulak..tapi menyusahkan orang.=__='

    BalasPadam
  17. erkk. bulu mata tu menakutkan.nightmare malam ni. haha

    BalasPadam
  18. makcik kuku panjang tu slim la

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)