Breaking

Saturday, 31 December 2011

SEGMEN REVIEW ALEXA

PENGUMUMAN PENTING UNTUK
BLOGGER YANG BERMINAT...


INI STICKY POST.ENTRY BARU DIBAWAH ENTRY INI
Assalamualaikum...
Oleh sebab da lebih 5 orang yang setuju
maka kita buat segmen review alexa ok..

Sapa nak join kena la patuhi syarat2 nya ok..
1-buat satu entry dengan tajuk "JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA" .letak banner yang kat atas ni dan link kan ke entry ini.kemudian tinggalkan link entry kat kotak komen

2-aku akan bahagikan korang kepada kumpulan2.lagi ramai yang join lagi bagus sebab lagi banyak la masing2 dapat review dan ranking dalam kedudukan akan bertambah baik

3-Bila senarai kumpulan dah keluar,setiap ahli kena review alexa ahli dalam kumpulan masing2.aku akan sertakan link untuk review sekali.contoh macam ni..:

www.dianarashid.com -klik sini untuk review

jadi jangan risau ok..bagi yang tak tahu review alexa cemana boleh rujuk entry ini.

4-jangan lupa bila nak review korang kena letak nama blog korang sekali kat tajuk tu..contoh macam dalam gambar bawah ni..


pinjam alexa azlan sekejap..heheh


nak letak nama sendiri pun boleh.nama yang ahli2 lain tahu, Itu nama korang.ok??

5-jadi tak boleh ngelat2 ye sebab sapa yang dah review nama dia ada kat situ.yang malas review tu tak jujur la namanya..kan??

6-tarikh tutup 1 january 2012.lepas 1 january baru senarai kumpulan akan keluar.

ok..dah paham...jom mulakan sekarang..:P

sekian..

67 comments:

  1. nak join ni sis,tunggu kedatangan sy.hehhee

    ReplyDelete
  2. http://nazihanali.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    kak diana, sy join.. :)

    ReplyDelete
  3. Terima Kasih kerna segmen ini......pagi2 aku dah ikut segmen...

    http://www.cayob.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  4. Salam pgi yg penuh barakah, insyaAllah...
    pcl juga turut serta.

    http://villakejora.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  5. dah join dah.. nicee


    http://lovingyoumydear.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  6. minat2..nanti wanie buat entry :)

    ReplyDelete
  7. alamak berminat nih.jap kak wiken ni sy buat.smpat lagi kan?

    ReplyDelete
  8. ema nak join gak..ptg nanti..tak berapa nak faham lg..

    ReplyDelete
  9. saya join..

    http://ujieothman.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  10. okay kak..sampai nanti saya buat entry..hehe..saya kompom join..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Join .

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  12. saya join...;)

    http://arisyahjahirah.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  13. berkali2 sy bace ni
    heheh..
    insyaAllah cuba sedaya upaya paham dn join
    heee

    selamat berjaya kak!
    sy support akak :)

    ReplyDelete
  14. wee
    maseh kak dgn explaination akak
    nnti sat nak pi bace
    weeee :))

    ReplyDelete
  15. alamak malu la nak review alexa..adoihh

    ReplyDelete
  16. Macam nak joint tapi rasa macam tak layak pula ...

    ReplyDelete
  17. Join kak...

    http://www.duniarealiti.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    Tq

    ReplyDelete
  18. saya dah join...!!

    http://www.jomkongsistory.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  19. Ni link alexa saya... jangan lupa!!

    http://www.alexa.com/siteinfo/http%3A%2F%2Fwww.jomkongsistory.com#

    ReplyDelete
  20. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  21. http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    syuxer join..;)

    ReplyDelete
  22. tak glemer...sah x da bintang..hehe

    ReplyDelete
  23. seperti yang dijanjikan kak..hehehe

    http://striderbuzz.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  24. alexa ranking? kena study ni.. ain kompius jap .. huhuhu..

    ReplyDelete
  25. bobo join :)

    http://www.imbobome.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  26. datang join ni.. xpe kan..

    http://fakarepain.com/blog/jom-tingkatkan-ranking-alexa/

    ReplyDelete
  27. http://www.trioseposen.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ikut serta..dah lama tak ikut segmen

    ReplyDelete
  28. join dah sis..hehehe

    http://www.wooferstorm.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  29. nak join jugalah.
    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  30. join sini :) http://www.areliff.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  31. diana, sy dh review awk pye..bila giliran saya pula?

    ReplyDelete
  32. dh lama x tgk alexa ni.. ntah apa stats skrg, huh...

    ReplyDelete
  33. nak join gak akak...sok sy buat entry tue ye!

    ReplyDelete
  34. nak join! tapi x brape nak jeles syarat keempat tuh.. sbb bace mlm2 kot? hehe

    ReplyDelete
  35. salam diana...

    yus join juga ya..:)

    Ini entri dari yus untuk segmen ini..:)

    http://maz-naz.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  36. kak..nak join boleh ke ni?hehehe..tapi nak fahamkan dulu..masih blur2 lagi..huhu

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum kak diana..fiza datang join segmen

    ni link fiza

    azhafizah.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  38. Kak Diana..yna join..entah betul ke tak macam tu?hehe..

    http://prettywrite.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  39. salam k.diana...ciktom pn join..entry publish 12.30pm sat lg..hee

    http://www.ciktom.com/jom-tingkatkan-ranking-alexa/

    ReplyDelete
  40. Saya tak faham... @_@.. bengap nampaknya di situ.

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. Joinnnngggggg =)

    http://www.munnafendy.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  43. saya join jua..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  44. yana join jugaaa

    http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  45. join jgak..^_^

    http://ierafiqah.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  46. nak try nanti.hehe.tapi tgh bz skit skang.hehe

    ReplyDelete
  47. http://lidiasuraya.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    nak join gak.. nak nak nak

    ReplyDelete
  48. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  49. apa yang dijanjikan...

    http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  50. papa mifz join jugak kak..:)

    http://www.budakspectacle.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  51. saya pun terjoin jugak...

    http://www.nancypoh.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    lepas ni kita beriview sesama bloger ya.. :)

    ReplyDelete
  52. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow ..

    Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

    (Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

    Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Untung dengan hanya 1 klik .. Earning churp2 lebih laju daripada nuffnang ..

    ReplyDelete
  53. salam singgah & salam kenalan,

    ada masa lagi ni nak join.. ;)

    ReplyDelete
  54. sori diana kak ati join lambat
    sangat bizi tapi rugi kalau tak join :)

    http://wanati.blogspot.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  55. Yezza, http://segalaceritera.com/atik/2011/12/31/jom-tingkatkan-ranking-alexa/

    Dah join!! hehe..

    ReplyDelete
  56. Salam kenal diana,

    Nak join juga....

    http://Tasbihcinta.blogspot.com

    ReplyDelete
  57. KKO join kak..
    boleh lagi ke ni?

    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2012/01/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  58. Salam Diana, bila nk start review...dah kuar ke pesertanya...maaf sy baru blk dari bercuti...

    ReplyDelete
  59. hampir terlupa psal ni, senarai belum keluar lg ye? :)

    ReplyDelete
  60. http://wanwidget.com
    saya pon nak join

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox