Breaking

Tuesday, 27 December 2011

MAISARA::teman ibu.

Assalamualaikum...

Tadi berbual2 dengan maisara..

Ibu:anak ibu ni nak sekolah dah..dah besar rupanya dia..

Maisara:ye la..maisara ni nak sekolah dah tau..

Ibu:sunyi la ibu nanti..

Maisara:tak pe..kalau ibu sunyi ibu ambik je puteri ni..dia akan teman ibu..


ibu anggkat kain dia..Ibu cuma buka je butang menari kat sini.dan dia akan menri..tak la ibu sunyi..


Ibu:o..ye ke??mujur ada puteri menari..

hehehhe..
mainan dia tu dia suruh teman aku..
aih..dia tak tahu dia masuk je sekolah
mainan dia tu dok dalam kotak ..
letak dalam stor.ekekeke..

sekian..

33 comments:

  1. patong tu boleh buat shuffle tak?

    ReplyDelete
  2. hehe..takde sunyi ibu maisara tu, kwn blog ramai!

    ReplyDelete
  3. hehe....cian maisara xdpt maen da puteri nnti,jaat la ibu ni;p

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Diana

    bijak2..Maisara

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. kekekek
    tgk..walau die pegi sekolah, die x lupe ibu die
    hehehhe
    walau pon die x taw puteri tu bakal hilang x lame lagi
    kikiki

    ReplyDelete
  6. Takkanlah ibu nak berbual dengan patung tu, kan? :)

    ReplyDelete
  7. Ehemmm...nampaknya ibu Maisara kena hadiahkan baby baru untuknya. Tak la ibunya sunyi lagi bila Maisara ke sekolah...

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Cara Mudah Mengesan Kewujudan Jin Dalam Tubuh: Do It Yourself"

    ReplyDelete
  8. nak sekolah dah dia..mesti ramai kawan nti :)

    ReplyDelete
  9. bgus maisra pndai hibur hati ibu dia..hehee

    ReplyDelete
  10. oloooo comenyaaa maisara nehh..da besar rupanya.heeee


    ngaji molek deh sayang:)

    ReplyDelete
  11. bakal menari dlm kotak kn, hikk...

    ReplyDelete
  12. secara jujur saya sangat takut dengan anak patung... ngeeeeee

    ReplyDelete
  13. bagus...nanti benda tu mnari sendiri taklah bosan kan?

    ReplyDelete
  14. selamat pagi diana,

    maisara dah tak sabaq nk
    pi sekolah ye..

    mainan syahmi pun dah byk
    masuk dlm kotak besar..haha

    p/s: hari ni kak ati ada seru
    nama diana tau :)

    ReplyDelete
  15. Pandai maisara, tapi akak diana takkan main patung tu. hehehe.

    ReplyDelete
  16. hehe..pndai dia..sekolah baik2 k..

    ReplyDelete
  17. sweetnye heheheh.... dia tak nak ibu dia sunyi.. =)

    ReplyDelete
  18. Siap ajar angkat kain dia, then tekan butang. Hehehe... Maisara2. mcm2.

    ReplyDelete
  19. hahahaha lagik senang lah nk update blog n BW pas ni eh kak.

    ReplyDelete
  20. seronok berborak dgn budak2 ni kan..jawapan die naif je =)

    ReplyDelete
  21. ibu tak sunyi sangat punya. kejap je dia pi sekolah. hehe

    ReplyDelete
  22. nanti patung tu menari2 dlm stor lagi seram..hihi

    ReplyDelete
  23. bijaknya maisara...

    aku pun berdebar ni anak nak masuk darjah satu...harap dia boleh sesuaikan diri dgn persekitaran baru...

    ReplyDelete
  24. sekurang2nya dia mampu berfikir siapa peneman ibunya nanti..hihihhihi

    ReplyDelete
  25. jgn merangkak keluar dari stor sudah...hehe

    ReplyDelete
  26. hehehe..jangan dia nak bawak puteri tu sekali dah laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  27. maisara sygkan ibunya....
    sebabtu dia sediakan teman....

    ReplyDelete
  28. yeker sunyi??hihihi

    ReplyDelete
  29. kl maisara pergi sekolah..mak maisara boleh berblog...huhu

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox