Breaking

Monday, 27 June 2011

maisara::blog

ASsalamualaikum...



Aduh..
sakit jari aku membalas jejak hari ni..
mau tak sakit,bnyak giler..
aku rasa adala 100 blog aku singgah hari ni..
belum campur dengan blog blogger2 yang kat bloglist tu..
dah la broadband slow malam ni.
siku aku pulak tengah sakit ni..
apa punca pun tak tahu la..
masa kat kampung semalam tak pulak rasa sakit..
balik umah sakit pulak..

belum campur lagi dengan kain baju yang belum siap tu..
ada sikit lagi nak jemur tu..
penyidai tak muat pulak,.,
tu la yang tak bestnya bila balik kampung.
banyak baju nak kena basuh.

maisara pun baik kemain hari ni..
tak banyak karenah..
cuma sibuk nak ajak ke kedai je.
nak makan aiskrim katanya..

Maisara:ibu..basuh baju cepat sikit.

Ibu:kenapa pulak..

maisara:nak ajak ibu pi kedai..maisara nak aiskrim..

Ibu:ibu tak larat la hari ni.tangan ibu sakit ni.ajak ayah la nanti..

maisara:tu la..ibu asyik buat blog saja..sebab tu tangan sakit.

Ibu:tak de kena mengena dengan blog.

Maisara:sudah la ibu..jangan buat blog dah.bagi maisara pulak nak melukis ni..
kalau tangan sakit nanti,nak pegi hospital???
kena makan ubat tau..

huh!!dia yang takut pi hospital..
nak takut2 kan aku pulak..
tak takut pun....!!!!

**mood berblog masih kelaut..
gara2 rasa bersalah banyak blog tak sempat nak
singgah lagi..jadi entry kena dikurangkan sebab nak
tumpu pada balas jejak dulu..heheheh

sekian...

28 comments:

  1. hehe..slow n steady diana balas jejaknya..sambil balas sambil bern3..

    saya yg xkemana2 pom..xsempat nk terjah seme hari ni dgn kes haru biru tertinggal kunci rumah..huhu

    baca esok deh storinya..mlm ni saya dah siapkn n3 utk esok sb esok lagi mega BIZI..projek majalah sekolah..huhu

    ReplyDelete
  2. hehhee...comel maisarah... pandai ckp... :)

    ReplyDelete
  3. sy rsa cmni jgak.. klau sehari byk kuar en3 msti bW terjejas sikit.. apa2 pun sy usaha balas jejak kt semua yg singgah tuu ^^

    ReplyDelete
  4. omu singgah sini...omu kembali berblog...dan bw...lama gak tinggal...betul tu...cian kt mana2 yang datang...tp sy tak balas...tp start sekrg sy mula balas jejak....trima la balik kedatangan sy....hehehe.

    ReplyDelete
  5. sape suruh ramai sgt peminat,.ehehehehe

    ReplyDelete
  6. alahai sis..dorang paham tu kot....jaga diri bebaik...

    ReplyDelete
  7. hehe sian akk. sabor jew la.. :P

    akk jom komen sikit entry baru nabilah. :)

    ReplyDelete
  8. hehe jejak tu takpe kak. janji entri kene selalu ada..

    ReplyDelete
  9. rajinnya menjejak...
    sampai 100 sekali...bagus2..

    ReplyDelete
  10. jejak slow2 kak..grenty orng fham..hehe

    ReplyDelete
  11. haha.. maisara maisara.. nak kena babap ni takutkan ibu.. hehehe


    btw kak.. awat tak bley masuk blog ni dari domain.. saya masuk pon ni guna url lama akak.. pelik sungguh.. sok pagi ok la kot.. kalo tak ok contact netkl ye..























    (-_-- )v

    ReplyDelete
  12. hahahha bijak si maisara tuh.... kn mama dia dah kn perli.. ekkeke

    ReplyDelete
  13. a'ah..sudah2 lah tu buat entri.. hehe

    ReplyDelete
  14. haha..comel..xpe buat slow2 ikut limit broadband jgk..hehehe..

    ReplyDelete
  15. hahaha... adeh.... maisarah ni.... hehehe.... kalo sakit jangan biar lama2.. kang melarat lak :) semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  16. Jejak sampai 100? Hebatnya...

    ReplyDelete
  17. wow..jejak smpai 100..mantop..

    ReplyDelete
  18. petah juga maisara tu bercakap... hehehe.... slow2 la bw ya.... =)

    ReplyDelete
  19. petah juga maisara tu bercakap... hehehe.... slow2 la bw ya.... =)

    ReplyDelete
  20. ho yeah! ho yeah!

    akhirnya dpt jugak masuk sini.. :)

    ReplyDelete
  21. anak2 skang memang cerdik & petah berkata2...hik3.kadang tu sampai kita leh terdiam dengan kata2 mereka...

    ReplyDelete
  22. moga tgn tu cpt baik ye diana..siannyer.

    ReplyDelete
  23. tu lah kan kak.kalau balik kg,yg tak lalu nya kain lah.mmg banyak.tak tau lah knp.

    akk maisara tau blog tu apa eh.heheh gud2.

    ReplyDelete
  24. torkono pulak mama dia..kena sindir ngan maisara.hehe..

    ReplyDelete
  25. kah..kah..kah..(gelak guling2 smapai kedan depan rumah)..hahaha..camamana akak leh kena sindir ngan maisara..hahaha..spechless...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox