perempuan gemuk suka pakai baju ketat perempuan gemuk suka pakai baju ketat Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
maghrib dah oi..tutup tv! maghrib dah oi..tutup tv! Reviewed by Diana Rashid on 17:00:00 Rating: 5
Blog orang lelaki dan blog orang perempuan. Blog orang lelaki dan blog orang perempuan. Reviewed by Diana Rashid on 15:00:00 Rating: 5
Pastikan anak tahu mengaji. Pastikan anak tahu mengaji. Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5

blogger gila sex

23:30:00
Assalamualaikum... Takut nya bila tersinggah blog lelaki gila sex. apa ingat lelaki gila sex tak reti buat blog ke?? kisahnya.. kemarin ma...
blogger gila sex blogger gila sex Reviewed by Diana Rashid on 23:30:00 Rating: 5

BLOGGER NAK MENANG

21:00:00
Assalamualaikum... sekarang musim cuti sekolah... sekarang musim orang kawen.. sekarang musim orang raih undi...hahahha... raih undi??biat ...
BLOGGER NAK MENANG BLOGGER NAK MENANG Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
Gambit dah shahJaszle hasil kan video porno. Gambit dah shahJaszle hasil kan video porno. Reviewed by Diana Rashid on 17:48:00 Rating: 5
mudahnya kau ucapkan maaf mudahnya kau ucapkan maaf Reviewed by Diana Rashid on 16:00:00 Rating: 5

Kem PLKN

14:56:00
Assalamualaikum... Aduhai.. sibuk betul aku hari ni.. semalam sibuk lain.hari ni sibuk lain... semalam bangun awal2 pi tengok adik aku kat...
Kem PLKN Kem PLKN Reviewed by Diana Rashid on 14:56:00 Rating: 5
lelaki ini tinggal diSungai Besar selangor! lelaki ini tinggal diSungai Besar selangor! Reviewed by Diana Rashid on 12:53:00 Rating: 5
Artis bergaduh pasal kpop di twitter. Artis bergaduh pasal kpop di twitter. Reviewed by Diana Rashid on 22:30:00 Rating: 5

sekian sudah...

20:52:00
Assalamualaikum... maaf pada kawan2 yang singgah dan follow . hari ni hari ulang tahun perkahwinan aku yang ke6. jadi aktiviti berblog terh...
sekian sudah... sekian sudah... Reviewed by Diana Rashid on 20:52:00 Rating: 5
tutorial buat scroll untuk bloglist tutorial buat scroll untuk bloglist Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5

Aku ni blogger la..

13:00:00
Assalamualaikum... selamat tengahari semua.. nak cerita pasal blogger. korang rasa2 kan kalau korang berjalan pi pasar raya ke,pi makan ka...
Aku ni blogger la.. Aku ni blogger la.. Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5

ambil tahu untuk apa??

10:00:00
Assalamualaikum... selamat pagi semua.. eh!!aku dah pandai bertwet2 tau..hehheh.. entry pagi ni bukan nak cerita pasal tu. tapi nak cerita...
ambil tahu untuk apa?? ambil tahu untuk apa?? Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
Blog jejaka-jejaka yang aku suka Blog jejaka-jejaka yang aku suka Reviewed by Diana Rashid on 20:30:00 Rating: 5
Aku buat apa kat kau wahai pengecut?? Aku buat apa kat kau wahai pengecut?? Reviewed by Diana Rashid on 14:00:00 Rating: 5

Hadiah apa ni???

12:00:00
Assalamualaikum... susah jugak nak buat kontest ni ye?? macam2 nak kena pikir. kalau tak de duit tak payah la buat kontest..kan?? bukan ak...
Hadiah apa ni??? Hadiah apa ni??? Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5

uban

10:00:00
Assalamualaikum... selamat pagi semua.. disebabkan rasa nak makan orang ja hari ni aku rasa terus kosong kepala otak aku pagi ni.. mujur ad...
uban uban Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
Drama melayu ikut musim Drama melayu ikut musim Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
Blogger baru nak tambah follower Blogger baru nak tambah follower Reviewed by Diana Rashid on 17:24:00 Rating: 5

Maisara::dah raya ke?

13:55:00
Assalamualaikum... Selamat petang... baru bangun tidur ni. gara2 maisara tidur jam 6:30 pagi .. makanya terpaksa la aku bersengkakng mata m...
Maisara::dah raya ke? Maisara::dah raya ke? Reviewed by Diana Rashid on 13:55:00 Rating: 5
saya nak follower 10k..saya goyang kaki.kamu buat kerja! saya nak follower 10k..saya goyang kaki.kamu buat kerja! Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

Nak sikit!!!

17:00:00
Assalamualaikum... selamat petang semua.. kalau ada goreng pisang dengan teh tarik time2 gini memang syok ..kan?? kalau goreng pisang tu o...
Nak sikit!!! Nak sikit!!! Reviewed by Diana Rashid on 17:00:00 Rating: 5
jadi surirumah jangan boring-boring.. jadi surirumah jangan boring-boring.. Reviewed by Diana Rashid on 15:00:00 Rating: 5

Murtad di IPT??

13:00:00
Assalamualaikum... Korang ingat tak entry aku yang pasal murtad tu?? kalau tak baca lagi boleh klik kat sini.. semalam aku jalan2 kat fa...
Murtad di IPT?? Murtad di IPT?? Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5
perempuan kecoh lelaki coolllll!!! perempuan kecoh lelaki coolllll!!! Reviewed by Diana Rashid on 11:00:00 Rating: 5

yogurt

09:00:00
Assalamualaikum... selamat pagi semua... dah sarapan?? kalau belum jom sarapan sama2.. heheh.. korang suka makan yogurt tak?? aku suka...m...
yogurt yogurt Reviewed by Diana Rashid on 09:00:00 Rating: 5
Blog gadis-gadis yang sangat best Blog gadis-gadis yang sangat best Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

template pilihan

18:30:00
Assalamualaikum.. selamat petang semua... entry petang ni nak cerita pasal template. aku sebenarnye dalam pencarian template yang bagus unt...
template pilihan template pilihan Reviewed by Diana Rashid on 18:30:00 Rating: 5

cbox kepada shoutmix

16:00:00
Assalamualaikum... selamat petang.. petang ni aku nak ajak korang tukar chatbox kepada shoutmix. shoutmix yang macam aku pakai sekarang. k...
cbox kepada shoutmix cbox kepada shoutmix Reviewed by Diana Rashid on 16:00:00 Rating: 5
Blog ibu-ibu yang sangat best! Blog ibu-ibu yang sangat best! Reviewed by Diana Rashid on 14:30:00 Rating: 5
suami menganiaya isteri. suami menganiaya isteri. Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5
bagi beras pun nak salam depan kamera... bagi beras pun nak salam depan kamera... Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5

Maisara::jerawat

23:00:00
Assalamualaikum... Selamat malam...sebelum tidor kita bw la dulu..jangan asyik picit jerawat je...hehe.. Korang ada jerawat??mesti ada la s...
Maisara::jerawat Maisara::jerawat Reviewed by Diana Rashid on 23:00:00 Rating: 5
Alamak..malasnya nak bangun solat subuh!! Alamak..malasnya nak bangun solat subuh!! Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
SILA TINGGALKAN LINK BLOG KORANG..:p SILA TINGGALKAN LINK BLOG KORANG..:p Reviewed by Diana Rashid on 20:55:00 Rating: 5
masa marah tidak khusyuk masa marah tidak khusyuk Reviewed by Diana Rashid on 16:30:00 Rating: 5

Maisara::paint

14:18:00
Assalamualaikum... terlewat nk update hari ni.. Maisara punye pasal la ni.. dia ayik nak mewarna je. terus ibu dia tak dak peluang nak ngad...
Maisara::paint Maisara::paint Reviewed by Diana Rashid on 14:18:00 Rating: 5
isteri-isteri memang perangai gitu.. isteri-isteri memang perangai gitu.. Reviewed by Diana Rashid on 21:30:00 Rating: 5
Kad jemputan perkahwinan Kad jemputan perkahwinan Reviewed by Diana Rashid on 23:30:00 Rating: 5

Lepas kenduri...

21:00:00
Assalamualaikum... Selamat malam semua... Ada yang baru balik dari makan kenduri ke?? Bila cuti sekolah je apa yang paling best ialah kend...
Lepas kenduri... Lepas kenduri... Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

Maisara dan hiperaktif

15:00:00
Assalamualaikum... selamat petang update sikit...ye la sikit!hahaah nak cerita pasal hiperaktif.aku ada sepupu yang hiperaktif. umur seka...
Maisara dan hiperaktif Maisara dan hiperaktif Reviewed by Diana Rashid on 15:00:00 Rating: 5
"saya kenal sangat dia.." "saya kenal sangat dia.." Reviewed by Diana Rashid on 11:00:00 Rating: 5
Maisara::kejutan untuk ibu.. Maisara::kejutan untuk ibu.. Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

maisara:biodata

13:00:00
Assalamualaikum... selamat tengahari semua... entry kali ni nak memperkenalkan anak aku.. oleh sebab ramai yang masih belum kenal maisara ...
maisara:biodata maisara:biodata Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5
Powered by Blogger.