SRIKANDI CINTAKU DALAM KENANGAN SRIKANDI CINTAKU DALAM KENANGAN Reviewed by Diana Rashid on 23:30:00 Rating: 5
Ini cara saya menulis.. Ini cara saya menulis.. Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
kekasih sayang giler macam orang giler! kekasih sayang giler macam orang giler! Reviewed by Diana Rashid on 17:57:00 Rating: 5

mintak duit.

21:45:00
Assalamualaikum... Selamat malam semua.. dah makan malam ke?? tepi rumah aku ni ada pasar malam.. petang tadi nak pi tapi tak dak duit.goda...
mintak duit. mintak duit. Reviewed by Diana Rashid on 21:45:00 Rating: 5

FEED URL..

20:00:00
Assalamualaikum... selamat malam semua... semakin hari semakin seronok berblog. walaupun tak de dapat beribu2 ringgit sebulan tapi berblog ...
FEED URL.. FEED URL.. Reviewed by Diana Rashid on 20:00:00 Rating: 5

kenapa rahsiakan ??

15:30:00
Assalamualaikum... Hari jumaat.. hari ini umur aku belum cukup 31.. masih 30 lagi tau..walaupun dalam ic kata 30 tapi jiwa aku jiwa 22.:p t...
kenapa rahsiakan ?? kenapa rahsiakan ?? Reviewed by Diana Rashid on 15:30:00 Rating: 5
Aku top Komentar??hehehe Aku top Komentar??hehehe Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5

tak nak beli sudah...!

10:00:00
Assalamualaikum.. Selamat pagi kawan2...heheheh.. dulu kini dan selamanye.. gitu la pendahuluan entry aku..tak de berubah pun.. heheheh..na...
tak nak beli sudah...! tak nak beli sudah...! Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5

mirip solihin zubir!

21:00:00
Assalamualaikum... korang tengok tak game real madrid dengan barcelonaawal pagi semalam???perasan satu benda tak..??heheh.. sebelum ni aku a...
mirip solihin zubir! mirip solihin zubir! Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
Dia Dengan Aku Siapa Cantik..? Dia Dengan Aku Siapa Cantik..? Reviewed by Diana Rashid on 15:00:00 Rating: 5
Yang baju Putih...Ensem kan??? Yang baju Putih...Ensem kan??? Reviewed by Diana Rashid on 12:30:00 Rating: 5
berkenalan sebelum kawen??? berkenalan sebelum kawen??? Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
Sila tinggalkan komen.. Sila tinggalkan komen.. Reviewed by Diana Rashid on 23:30:00 Rating: 5
Kisah seram di lebuhraya utara selatan Kisah seram di lebuhraya utara selatan Reviewed by Diana Rashid on 22:20:00 Rating: 5

Maisara::skema betul

17:30:00
Assalamualaikum... selamat petang Maisara ni kalau bercakap kadang2 macam orang sedang bereksperimen dengan perkataan. dia suka bercakap gu...
Maisara::skema betul Maisara::skema betul Reviewed by Diana Rashid on 17:30:00 Rating: 5
Achie dan isteri-isteri malaysia. Achie dan isteri-isteri malaysia. Reviewed by Diana Rashid on 16:00:00 Rating: 5

Santan,bawang dan cili

12:00:00
Assalamualaikum... nak masak apa ye tengah hari ni.. tu je pendahuluan aku.. dulu kini dan selamanya.. heheh... kalau ajak makan tengah ha...
Santan,bawang dan cili Santan,bawang dan cili Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5
Malu nak mintak::kadang2 je malu.hihihi.. Malu nak mintak::kadang2 je malu.hihihi.. Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5

perak menang lah..:)

22:58:00
Assalamualaikum... nak update pasal liga super yang berlangsung hari ni.. hari tu perak kalah.. hari ni??? jom tengok.. HARIMAU MUDA 1 - 1...
perak menang lah..:) perak menang lah..:) Reviewed by Diana Rashid on 22:58:00 Rating: 5
Maisara:;pengaruh rancangan karton Maisara:;pengaruh rancangan karton Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
selera makan kita bila di landa masalah selera makan kita bila di landa masalah Reviewed by Diana Rashid on 17:49:00 Rating: 5
Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom Reviewed by Diana Rashid on 16:00:00 Rating: 5
follower nombor cantik.perlukah buat entry khas??? follower nombor cantik.perlukah buat entry khas??? Reviewed by Diana Rashid on 13:30:00 Rating: 5

jangan dekati fitnah

10:00:00
Assalamualaikum... selamat pagi kawan2..:p sokmo buat ayat konon2 mesra tu..hehehe ada orang tak paham bila kita kata jangan dekati fitnah...
jangan dekati fitnah jangan dekati fitnah Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5

Tapi..

23:00:00
Assalamualaikum.. selamat malam... sambil2 bw tu singgah le kejap baca2 ni.. ada pulak pakse2 orang baca.. macam la best sangt entry dia..k...
Tapi.. Tapi.. Reviewed by Diana Rashid on 23:00:00 Rating: 5

Maisara::pistol

21:00:00
Assalamualaikum... semenjak akhir2 ni maisara suka bodek ayah dia dengan ayat.. "ayah kan sayangkan maisara.." heheh...tapi kadan...
Maisara::pistol Maisara::pistol Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

DENGKI BETUL LA..

15:00:00
Assalamualaikum... kenapa bila ada entry teguran orang akan kata "dengki la tu.." tak kan tak boleh tegur langsung.. kan?? kal...
DENGKI BETUL LA.. DENGKI BETUL LA.. Reviewed by Diana Rashid on 15:00:00 Rating: 5
karenah suami???ok je..kecuali.... karenah suami???ok je..kecuali.... Reviewed by Diana Rashid on 12:30:00 Rating: 5

sensetif..

10:00:00
Assalamualaikum... selamat pagi semua... sihat ke??jangan malas2 ye hari ni.. heheh.. Kita nak cerita pasal sensetif ni.. maksud sensetif ...
sensetif.. sensetif.. Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
TUJUAN SEBENAR DI WUJUDKAN AKADEMI FANTASIA TUJUAN SEBENAR DI WUJUDKAN  AKADEMI FANTASIA Reviewed by Diana Rashid on 13:03:00 Rating: 5
keputusan penuh liga super 23 April 2011 keputusan penuh liga super 23 April 2011 Reviewed by Diana Rashid on 22:46:00 Rating: 5
Baju lawa tapi kamu tak lawa. Baju lawa tapi kamu tak lawa. Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
Melodi:rancangan yang mengaibkan golongan artis Melodi:rancangan yang mengaibkan golongan artis Reviewed by Diana Rashid on 16:45:00 Rating: 5

Bila hati berbicara

15:40:00
Assalamualaikum... hari nak perkenal kan korang dengan sorang blogger yang bagi aku blog dia antara yang menarik untuk dibaca.. pemilik blo...
Bila hati berbicara Bila hati berbicara Reviewed by Diana Rashid on 15:40:00 Rating: 5

Maisara::5+8=10

23:00:00
Assalamualaikum... benci la..hari ni line slow..nak bw pun tak boleh.habis la traffic aku hari ni. selalu dapat 3k ,4k ..hari ni mesti dapa...
Maisara::5+8=10 Maisara::5+8=10 Reviewed by Diana Rashid on 23:00:00 Rating: 5
Maisara::ayah memang sayang! Maisara::ayah memang sayang! Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

PERCUMA

17:30:00
Assalamualaikum... dalam sebuah kampung diadakan satu majlis kat rumah ketua kampung. majlis makan2 je.. saja nak jamu orang kampung. dala...
PERCUMA PERCUMA Reviewed by Diana Rashid on 17:30:00 Rating: 5
Tangisan Diary Akademi Fantasia 9 Tangisan Diary Akademi Fantasia 9 Reviewed by Diana Rashid on 16:20:00 Rating: 5

Emping

15:10:00
Assalamualaikum... Dok taip2..padam.. taip2.. padam... mana tak padam..asyik dok pikir nak tidor je.. baru lepas makan mata mula ngantuk.. ...
Emping Emping Reviewed by Diana Rashid on 15:10:00 Rating: 5

KOMPLEN je kerjanya...

12:00:00
Assalamualaikum... orang lelaki selalu kata kita orang perempuan suka komplen2.. itu tak kena..ini tak kena.. dah benda tu tak kena kat mat...
KOMPLEN je kerjanya... KOMPLEN je kerjanya... Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5

tak berani nak komen

22:43:00
Assalamualaikum... Apa yang membuatkan kita tak berani nak komen??? itu yang aku nak ceritakan malam ni.. kenapa tak berani nak komen?? Bi...
tak berani nak komen tak berani nak komen Reviewed by Diana Rashid on 22:43:00 Rating: 5
15 perkara penyebab bala. 15 perkara penyebab bala. Reviewed by Diana Rashid on 17:34:00 Rating: 5
Gangguan seksual~~nak lempang ke??? Gangguan seksual~~nak lempang ke??? Reviewed by Diana Rashid on 16:37:00 Rating: 5

Awak nampak cantik

23:00:00
Assalamualaikum... Perkara biasa bila anak2 gadis di ngorat2 kat facebook. tapi bila yang kena ngorat itu taraf ibu2 macam aku ni benda tu ...
Awak nampak cantik Awak nampak cantik Reviewed by Diana Rashid on 23:00:00 Rating: 5

Blogger Bodoh

21:00:00
Assalamualaikum... Ada seorang blogger pernah kata aku blogger yang lazer. sikit2 aku kikis sikap suka melazer tu. sebab bagi aku itu bukan...
Blogger Bodoh Blogger Bodoh Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

Tak comel pun..

17:32:00
Assalamualaaikum... bila kita update entry baru mesti lah kita nak letak gambar..kan?? lagi2 kalau entry tu tentang kita... mesti la nak ju...
Tak comel pun.. Tak comel pun.. Reviewed by Diana Rashid on 17:32:00 Rating: 5

Nak raya dah oi...

12:00:00
Assalamualaikum... Raya hujung bulan 9 kan? maknanye lagi 5 bulan. tak lama dah tu.. kena buat kira2 dah ni.. nak kena kira la berapa2 baje...
Nak raya dah oi... Nak raya dah oi... Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5
Selamat kah anak2 kita?? Selamat kah anak2 kita?? Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5

sejuta je ke??

21:00:00
Assalamualaikum... Dulu selalu orang tanya kita "kalau dapat duit sejuta nak beli apa.?" masa tu macam2 yang kita sebut.. nak ban...
sejuta je ke?? sejuta je ke?? Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

pap smear-malu!

16:30:00
Assalamualaikum... Kenapa mesti malu?? bukan dia selak sampai terdedah semua... heheheh... jangan malu2 ye.. kalau malu dapat sakit.. ada...
pap smear-malu! pap smear-malu! Reviewed by Diana Rashid on 16:30:00 Rating: 5

Shoutbox

14:00:00
Assalamualaikum... Selamat petang semua.. selesai dah kerja2 rumah boleh la aku ngadap blog sampai timbul lemak tepu kat perut. hehhehe.. ...
Shoutbox Shoutbox Reviewed by Diana Rashid on 14:00:00 Rating: 5

dah tak de

21:00:00
Assalamualaikum... selamat malam semua... rasa tenang sudah kawasan rumah aku ni.. tak de lagi bunyi deruman motor orang2 india yang macam ...
dah tak de dah tak de Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
susahnye jadi blogger!! susahnye jadi blogger!! Reviewed by Diana Rashid on 15:33:00 Rating: 5

KAMI BLOGGER UTAGHA

18:30:00
Assalamualaikum... aduhai.. aku lupa nak publish entry ni... masa dok cek2 entry lama baru terperasan.. dah kena edit2 sikit.. korang oran...
KAMI BLOGGER UTAGHA KAMI BLOGGER UTAGHA Reviewed by Diana Rashid on 18:30:00 Rating: 5

Dari eon untuk semua..

13:02:00
Assalamualaikum... Semalam seharian aku cuma perkenalkan blog orang saja.. sebagai tanda terima kasih untuk yang sudi menjenguk2 blog buruk...
Dari eon untuk semua.. Dari eon untuk semua.. Reviewed by Diana Rashid on 13:02:00 Rating: 5
Nota manja untuk yang manja2 je..:p Nota manja untuk yang manja2 je..:p Reviewed by Diana Rashid on 23:00:00 Rating: 5
Cik Lolipop berkaca mata Cik Lolipop berkaca mata Reviewed by Diana Rashid on 21:28:00 Rating: 5

Rimba rasa dan sakura

16:00:00
Assalamualaikum... Ingat lagi tak masa mula2 buat blog dulu. penat kan nak memperkenalkan blog kita pada orang. blogwalking tak berenti2.. ...
Rimba rasa dan sakura Rimba rasa dan sakura Reviewed by Diana Rashid on 16:00:00 Rating: 5
Powered by Blogger.