Advertisement

ads

Aku Teringin..

Assalamualaikum....

Hari ni aku blogwalking kat blog2 kawan2 aku yang hebat2 ni..
terpikir jugak aku bila agaknye mereka nak menulis
cerita yang mereka tak pernah ceritakan...

Aku teringin nak baca cerita tentang Padin yang jalan2 bersama
kekasih hati dihujung minggu..
menonton Merong Mahawangsa dan
bersantai2 di MCd bersama pujaan hatinya..

Aku juga teringin nak baca cerita
tentang Ghost Writer yang setiap pagi melihat
wanita idaman nye di simpang tiga kat depan hujung jalan sana..

Teringin juga membaca kenangan paling
manis Jejaka Terhangat sewaktu menyambut hari jadi
kekasihnya..

Boleh tak kalau Sasa menulis tentang hari ini
bersama cik Awek..siapa nama cik Aweknya..apa pekerjaan nya..
esok petang bertemu apa tidak???

Teringin jugak nak membaca kisah cinta Woofer Storm
yang pernah terluka entah berapa kali..
cerita cinta hati langsung diblog.

Eh!!tiba2 aku teringin nak tahu siapa ye
wanita yang menjadi pujaan hati Fariq..
yang membuatkan dia tekun belajar bagi
membentuk jaminan masa depan...

erm..rupanya Crow sudah ada kekasih..
hujung minggu ni berjumpa apa tidak??
diana namanya..mesti cantik..'hahahahh

sekali sekala sangat sedap
menulis tentang cinta...:)

sekian...

Catat Komen

41 Ulasan

  1. hahaha...akak ni.memang hari ni hari cinta sedunia.spread the loveeee:)

    BalasPadam
  2. eh jadi 1st.sonoknyaaaa.jarang2 berlaku nih.huhuh

    BalasPadam
  3. Blog walking kdg2 release tension gaksss

    BalasPadam
  4. rasanya padin pernah tulis... walaupun x direct tp ada maksud tersirat...

    hee

    BalasPadam
  5. haha... takdenya pujaan hati skrg ni.. nak jadikan maisara pujaan hati kang lama beno nak tunggu.. hehe..

    *eh akak tau nama pujaan hati crow.. kehkehkeh..

    BalasPadam
  6. Assalam...owh patut pun fariq promote link nie...siapa tuu gadis pujaan fariq?he3

    ►Kartun - Wall E Draf part-1

    BalasPadam
  7. haahlah kak, teringn gak tengok cerita hikayat merong mahawangsa

    BalasPadam
  8. mak aih nama no 1 tu huhuu.. err Diana, bukan takmau tulis pasal tu, tapi memang tak pernah ada saat macam tu, hehee...

    BalasPadam
  9. @Belalang Hijau ahah mandai je ko ek Belalang keh3...

    BalasPadam
  10. teringin melawatmu di sini selalu.

    BalasPadam
  11. test2.erm.nak test gambar baru kat kotak komen nih.test kotak komen akak bleh.jgn marah naa.huhuh

    BalasPadam
  12. eh..camner kak diana tahu saya tunggu kat simpang 3 untuk lihat wanita idaman nih...akak psikik ek..

    haha,akak nih memang menghargai sungguh.mekasih kak.suatu masa akan ada entry utk akak.

    BalasPadam
  13. saye dengan rendah hati telah mengetag akak untuk join kontest..sila join..hiii
    http://syikin-awalktoremember.blogspot.com/2011/03/contest-photo-anakku-ceria.html

    BalasPadam
  14. amboiiii .. byknya diana punya teringin. hihi ..

    BalasPadam
  15. semua kawan akak tu hebat2

    BalasPadam
  16. saya teringin nak jumpa awak..tu je..hehee

    BalasPadam
  17. betullah diana.. kdg2 kita mmg teringin nak tahu cerita2 yg begitu..

    BalasPadam
  18. kisah cinta sy akak dh tau kan.. ;-p

    BalasPadam
  19. @Belalang Hijau
    ye ke??
    cerita dia ke cerita orang lain tu..
    hahah

    BalasPadam
  20. @Fariq
    ye ke tak de??
    tipu la fariq ni..
    ke kamu saja cakap gitu takut saham jatuh..hhahh

    BalasPadam
  21. @►AdamXis◄
    fariq memang suka promot link orang..
    link dia je dia abaikan..
    hahahahh

    BalasPadam
  22. @Mr.Kerro
    pi la tengok..
    ke kamu tunggu akak ajak kamu pi tengok??
    hahahah

    BalasPadam
  23. @padin
    ye padin..
    akak buat2 percaya je lah..
    hahahah

    BalasPadam
  24. @echah mashuri
    amboi..
    comel nye gambo...
    sampai senget2 kepala..
    heheh

    BalasPadam
  25. @ghost writer
    akak tau la..
    sebab kat simpang 3 tu akak la..
    hahahahh

    BalasPadam
  26. @Ummi
    terima kasih..
    satgi akak pi tengok..

    BalasPadam
  27. @Hanis Azla
    kan kak??
    kenapa depa tak tulis ye??

    BalasPadam
  28. @Solihin Zubir
    bukan akak je dah tau..
    suami akak pun dh tau..:p

    BalasPadam
  29. terharu laaaa...sory kak,maaf ye..bab sy lambat komen,,bukan apa,nak update entry pun berfikir rasa nak gila pun ada,heheee
    tak kreatif macam akak la,sedih sekejap..

    *lagipun skg gila skjap dgn fb,.heheeee
    lama tak on9,bz ke?hohohohoh

    BalasPadam
  30. alamak? kantoi2.. keh3..

    Dalam dunia realiti je berpunya. Tapi dalam dunia blog. Sy single! koh3..

    (^____^)

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)