Pemain SEO menjengkelkan. Pemain SEO menjengkelkan. Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
susu badan atau susu formula susu badan atau susu formula Reviewed by Diana Rashid on 14:00:00 Rating: 5

Masa dalam pantang

12:00:00
Assalamualaikum.. sapa tengah mengandung?? masa mengandung seronok ..kan?? yang tak best masa dalam pantang... dah nama pun pantang, memang...
Masa dalam pantang Masa dalam pantang Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5
"ENTRY INILAH YANG PALING AKU SUKA" "ENTRY INILAH YANG PALING AKU SUKA" Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5

Setahun sudah berlalu

10:00:00
Assalamualaikum... hari terakhir dibulan mac 2011.. esok dah masuk bulan April.. apa yang kita terlepas dibulan Mac ini tak kan sama dengan...
Setahun sudah berlalu Setahun sudah berlalu Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
seksi itu subjektif..hehehe seksi itu subjektif..hehehe Reviewed by Diana Rashid on 23:30:00 Rating: 5

oi..aku benci la..

21:00:00
Assalamualaikum... line slow sangat la malam ni.. dah la aku tengah giler traffic ni.. hahahah...nak bw pun rasa tak tau nak mula dari mana...
oi..aku benci la.. oi..aku benci la.. Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
bertudung kerana terpaksa? bertudung kerana terpaksa? Reviewed by Diana Rashid on 15:30:00 Rating: 5

kenapa isteri curang??

13:30:00
Assalamualaikum.. zaman sekarang banyak betul dengar cerita tentang isteri curang.dulu tak de ke pompuan curang??? ada..tapi tak banyak dip...
kenapa isteri curang?? kenapa isteri curang?? Reviewed by Diana Rashid on 13:30:00 Rating: 5
siapa la nak copy entry batok ko ni?? siapa la nak copy entry batok ko ni?? Reviewed by Diana Rashid on 23:00:00 Rating: 5
Bila Anonymous datang menyerang.. Bila Anonymous datang menyerang.. Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
JOM HEBOH BATU KAWAN:gelagat artis malaysia JOM HEBOH BATU KAWAN:gelagat artis malaysia Reviewed by Diana Rashid on 16:30:00 Rating: 5

ni kekasih saya...

14:30:00
Assalamualaikum... Sepanjang berkenalan dengan pasangan korang sebelum berkawen dulu pernah tak sidia kata.. "jom saya nak kenalkan aw...
ni kekasih saya... ni kekasih saya... Reviewed by Diana Rashid on 14:30:00 Rating: 5

blog aku ada nilai..

12:00:00
Assalamualaikum... Biasa kita dengar orang jual rumah..jual tanah.. tapi cemana kalau nak jual blog? aku tak mau la jual blog aku ni.. blog...
blog aku ada nilai.. blog aku ada nilai.. Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5
wanita dah kawen paling rajin mengomen wanita dah kawen paling rajin mengomen Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
sampai hati abang Din... sampai hati abang Din... Reviewed by Diana Rashid on 23:45:00 Rating: 5
Bila perigi mencari timba.. Bila perigi mencari timba.. Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

Dashboard

18:06:00
Assalamualaikum... selamat petang semua... dah lebih sebulan dashboard aku ni bermasalah.. kenapa blog yang kita follow tak tertera di dash...
Dashboard Dashboard Reviewed by Diana Rashid on 18:06:00 Rating: 5

nak balas apa ye???

14:50:00
Assalamualaikum.... selamat petang semua.. dah makan??? sibuk betul aku hari ni... menguruskan rumahtangga.. maklum la,kerja2 rumah ni tak ...
nak balas apa ye??? nak balas apa ye??? Reviewed by Diana Rashid on 14:50:00 Rating: 5

belum ada suami..

18:00:00
Assalamualaikum... Hari ni ada kenduri kawen dak?? seronok betul kalau ada kenduri ni.. meriah..makan free.tu yang best... tapi ada jugak ...
belum ada suami.. belum ada suami.. Reviewed by Diana Rashid on 18:00:00 Rating: 5

bila isteri tiada...

15:30:00
Assalamualaikum... selamat petang semua... aku baru habis balas jejak yang korang tinggalkan.. sikit je..maklum la blog tak gelemer.. kalau...
bila isteri tiada... bila isteri tiada... Reviewed by Diana Rashid on 15:30:00 Rating: 5

kalau tak de anak...

11:35:00
Assalamualaikum... Selamat pagi kawan2... hari ni baru berpeluang menjenguk kawan2 semua.. tetamu dah pulang.:pseronok sebenarnye bila ada ...
kalau tak de anak... kalau tak de anak... Reviewed by Diana Rashid on 11:35:00 Rating: 5

.kalau lah boleh...

22:00:00
Assalamualaikum.... bestnye kalau kita dapat menguruskan masa mengikut apa yang kita suka.. maknanye kalau kita nak pergi kerja,pergi lah.....
.kalau lah boleh... .kalau lah boleh... Reviewed by Diana Rashid on 22:00:00 Rating: 5
waktu bila nak guna "kot".? waktu bila nak guna "kot".? Reviewed by Diana Rashid on 15:00:00 Rating: 5

cerita blog aku pulak

10:00:00
Assalamualaikum... Nak cerita pasal blog sendiri la pulak.. asyik cerita tentang blog orang je.. hahhah... kalau diikutkan sekarang ni aku...
cerita blog aku pulak cerita blog aku pulak Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
Selamat harijadi Maisara Selamat harijadi Maisara Reviewed by Diana Rashid on 00:01:00 Rating: 5

Aku kasar ke??hehheeh

21:40:00
Assalamualaikum... Pernah tak korang rasa aku menegur dengan kasar?? hahahah.. bukan pe..adalah seorang adik tu.. katanye aku menegur denga...
Aku kasar ke??hehheeh Aku kasar ke??hehheeh Reviewed by Diana Rashid on 21:40:00 Rating: 5

Biarlah dia..

19:00:00
Assalamualaikum... "Lantak la kat dia.. kubur lain2..." Aku kurang setuju bila ada orang yang suka cakap gini.. tambah2 bila mel...
Biarlah dia.. Biarlah dia.. Reviewed by Diana Rashid on 19:00:00 Rating: 5
Aku hodoh atau dia yang kacak??? Aku hodoh atau dia yang kacak??? Reviewed by Diana Rashid on 14:35:00 Rating: 5

Bersekedudukan

13:30:00
Assalamualaikum... Betul ke sekarang trend pasangan kekasih tinggal serumah? Oh!!bunyinye macam menggerunkan. Aku dengar ni dari mulut seor...
Bersekedudukan Bersekedudukan Reviewed by Diana Rashid on 13:30:00 Rating: 5
Sertai peraduan Lancôme Maqui Miracle. Sertai peraduan Lancôme Maqui Miracle. Reviewed by Diana Rashid on 11:26:00 Rating: 5

Tetamu Tak Diundang

10:00:00
Assalamualaikum... Dah pun hari jumaat... hari ni aku nak ada tetamu ni. Tak tau la tetamu tu nak mai pukui berapa... korang pernah jadi s...
Tetamu Tak Diundang Tetamu Tak Diundang Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
tutorial bergambar cara buat scroll untuk blog archive tutorial bergambar cara buat scroll untuk blog archive Reviewed by Diana Rashid on 18:10:00 Rating: 5
cara masuk kan code HTML didalam entry. cara masuk kan code HTML didalam entry. Reviewed by Diana Rashid on 16:15:00 Rating: 5
Ibu yang paling dibenci di America Ibu yang paling dibenci di America Reviewed by Diana Rashid on 14:37:00 Rating: 5

SEMPURNA

10:00:00
Assalamualaikum... selamat pagi semua... siapa tak sayang anak?? giler la sapa yang tak sayang.. mungkin dia ada masalah jiwa tu.. Bila an...
SEMPURNA SEMPURNA Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
lu bikin wa hangen la bro!!! lu bikin wa hangen la bro!!! Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
baby,sayang,manja,darling..bla..bla..bla.. baby,sayang,manja,darling..bla..bla..bla.. Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5
lelaki atau perempuan?? lelaki atau perempuan?? Reviewed by Diana Rashid on 11:00:00 Rating: 5
Saya menang ke???oh..lihat lah dunia.... Saya menang ke???oh..lihat lah dunia.... Reviewed by Diana Rashid on 09:20:00 Rating: 5
Perempuan jual mahal=bajet hot,muka tak cun,bakal kena lempang! Perempuan jual mahal=bajet hot,muka tak cun,bakal kena lempang! Reviewed by Diana Rashid on 21:30:00 Rating: 5
Nuffnang dan terbalik.! Nuffnang dan terbalik.! Reviewed by Diana Rashid on 16:20:00 Rating: 5
pentingnya membalas komen pengunjung. pentingnya membalas komen pengunjung. Reviewed by Diana Rashid on 10:50:00 Rating: 5
Suami sekarang suka ikut cakap bini. Suami sekarang suka ikut cakap bini. Reviewed by Diana Rashid on 22:00:00 Rating: 5
Blog Review Assignment 3 Oleh Jejaka Terhangat Blog Review Assignment 3 Oleh Jejaka Terhangat Reviewed by Diana Rashid on 19:30:00 Rating: 5
Macam mana nak dapat tiket wayang dari nuffnang Macam mana nak dapat tiket wayang dari nuffnang Reviewed by Diana Rashid on 16:00:00 Rating: 5
Cara-cara nak dapat Buffered earning. Cara-cara nak dapat Buffered earning. Reviewed by Diana Rashid on 12:30:00 Rating: 5
Suami isteri bermesra di khalayak ramai. Suami isteri bermesra di khalayak ramai. Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5

MAISARA::dalam mulut

20:32:00
Assalamualaikum... petang tadi... sewaktu aku sedang minum2 sambil layan bahulu bersama kopi O panas....... MAISARA:ibu..ibu...awak kat m...
MAISARA::dalam mulut MAISARA::dalam mulut Reviewed by Diana Rashid on 20:32:00 Rating: 5
ubat untuk senyum-Dalam nafas cinta# Strider Buzz ubat untuk senyum-Dalam nafas cinta# Strider Buzz Reviewed by Diana Rashid on 13:20:00 Rating: 5

punggung Nora Danish.

23:05:00
Assalamualaikum... tadi jalan2 kat blog achie tengok dia buat entry pasal keyword.. aku pun teringin pulak nak tengok apa benda yang ora...
punggung Nora Danish. punggung Nora Danish. Reviewed by Diana Rashid on 23:05:00 Rating: 5

masa mengandung....

19:41:00
Assalamualaikum... Orang kata kalau mengandung jangan suka mengata orang. jangan suka cari gaduh dengan orang... kena bersikap suci . kena ...
masa mengandung.... masa mengandung.... Reviewed by Diana Rashid on 19:41:00 Rating: 5
tutorial cara pasang jquery lava-lamp navigation menu tutorial cara pasang jquery lava-lamp navigation menu Reviewed by Diana Rashid on 11:45:00 Rating: 5
Powered by Blogger.