rahsia taik kucing!! rahsia taik kucing!! Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5
Dah kaya mesti lah kena sombong.. Dah kaya mesti lah kena sombong.. Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5
Cara-cara untuk komen Cara-cara untuk komen Reviewed by Diana Rashid on 17:27:00 Rating: 5
Bila tiba hari minggu`~~ Bila tiba hari minggu`~~ Reviewed by Diana Rashid on 10:30:00 Rating: 5
ASTRO ARENA::sila prihatin! ASTRO ARENA::sila prihatin! Reviewed by Diana Rashid on 00:00:00 Rating: 5

Maisara::tak paham!!

22:10:00
Assalamualaikum... Maaf ye kengkawan..tak sempat nak update blog ni semalam .. masalah laptop.dan masalah kesihatan.. sekarang dah ok siki...
Maisara::tak paham!! Maisara::tak paham!! Reviewed by Diana Rashid on 22:10:00 Rating: 5
ANDA SEORANG GURU DAN JUGA BLOGGER? INI CARA MUDAH TINGKATKAN JUMLAH PELAWAT BLOG ANDA. ANDA SEORANG GURU DAN JUGA BLOGGER? INI CARA MUDAH TINGKATKAN JUMLAH PELAWAT BLOG ANDA. Reviewed by Diana Rashid on 22:00:00 Rating: 5
Wajah sebenar blogger sorok identiti Wajah sebenar blogger sorok identiti Reviewed by Diana Rashid on 17:00:00 Rating: 5
Blogger sembunyi identiti Blogger sembunyi identiti Reviewed by Diana Rashid on 14:30:00 Rating: 5

suami mudah terluka..

14:47:00
Assalamualaikum... Aku kurang selesa bila cuaca panas.nak berfikir pun jadi malas.kalau orang melawak2 time panas ni pun boleh tersentap.he...
suami mudah terluka.. suami mudah terluka.. Reviewed by Diana Rashid on 14:47:00 Rating: 5
nak follow Aiman..tapi.... nak follow Aiman..tapi.... Reviewed by Diana Rashid on 22:31:00 Rating: 5
tips berkunjung ke rumah orang. tips berkunjung ke rumah orang. Reviewed by Diana Rashid on 14:25:00 Rating: 5

isteri garang!

15:24:00
Assalammualaikum... pernah jumpa rumahtangga yang dikawal isteri??suami nak keluar,isteri yang tentukan pukul berapa suami perlu sampai ke ...
isteri garang! isteri garang! Reviewed by Diana Rashid on 15:24:00 Rating: 5
wanita tak cantik=senang di tindas! wanita tak cantik=senang di tindas! Reviewed by Diana Rashid on 22:15:00 Rating: 5

sembang pakai hidung!

16:02:00
Assalamualaikum... panas sungguh hari ni ye?kat pulau pinang sekarang ni susah sangat nak hujan.nak kena tunggu bulan 11,12 nanti baru nak ...
sembang pakai hidung! sembang pakai hidung! Reviewed by Diana Rashid on 16:02:00 Rating: 5

aku yang tercabar!!

22:37:00
assalamualaikum... selamat malam...aih!!!mengeluh dulu.. petang tadi test2 la nak buat autoslide untuk sidebar tu.. pening lah!!dah cuba da...
aku yang tercabar!! aku yang tercabar!! Reviewed by Diana Rashid on 22:37:00 Rating: 5

menindas dan ditindas

16:21:00
Assalamualaikum... selamat petang semua... sebelum aku memulakan operasi untuk membuat autoslide pada sidebar blog aku ni aku nak cerita si...
menindas dan ditindas menindas dan ditindas Reviewed by Diana Rashid on 16:21:00 Rating: 5
Reza Mohammad tiru Aznil Hj Nawawi. Reza Mohammad tiru Aznil Hj Nawawi. Reviewed by Diana Rashid on 23:12:00 Rating: 5

sentap ke???

21:33:00
Assalamualaikum... huaaaa..lambat mengupdate hari ni.. sibuk la..melayan dak comot menulis dan melukis. hari ni tak de dah entry membakor....
sentap ke??? sentap ke??? Reviewed by Diana Rashid on 21:33:00 Rating: 5
bakar jangan tak bakar!!! bakar jangan tak bakar!!! Reviewed by Diana Rashid on 23:20:00 Rating: 5

MAISARA:header!

21:00:00
Assalamualaikum.. Dulu...masa hari mula2 aku letak header blog aku yang sekarang ni.. DIANA:abang..tengok header baru ni.cantik tak?? ABA...
MAISARA:header! MAISARA:header! Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
Kenapa Saya Suka Siti Safiyyah Punya Contest Kenapa Saya Suka Siti Safiyyah Punya Contest Reviewed by Diana Rashid on 15:11:00 Rating: 5
ciri2 yang perlu ada pada seorang blogger. ciri2 yang perlu ada pada seorang blogger. Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
lelaki pantang di cabar lelaki pantang di cabar Reviewed by Diana Rashid on 16:40:00 Rating: 5
cinta dan airmata..peghhhh!!tajuk >>> cinta dan airmata..peghhhh!!tajuk >>> Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5

cemburu

13:00:00
Assalamualaikum... cemburu .... ni bukan nak cerita cemburu suami isteri atau cemburu pasangan kekasih.. nak cerita tentang cemburu jiran t...
cemburu cemburu Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5
dey..!!!!!!amma solley....!!! dey..!!!!!!amma solley....!!! Reviewed by Diana Rashid on 02:32:00 Rating: 5

Aiskrim

23:15:00
zxcvbnmAssalamualaikum... hari ni semua orang bercuti.. oh.. suami aku je tak cuti.. tapi dia kerja malam ni.. tak pe..pi la kerja ye bang....
Aiskrim Aiskrim Reviewed by Diana Rashid on 23:15:00 Rating: 5

Maisara::roti canai

21:00:00
Assalamualaikum... lambatnye nak boleh guna stremyx.. tak pe2..sikit hari je lagi.. heheh..cemana pun aku gagah kan jugak berjalan guna bro...
Maisara::roti canai Maisara::roti canai Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
tips dapatkan ramai kawan di blog. tips dapatkan ramai kawan di blog. Reviewed by Diana Rashid on 16:04:00 Rating: 5

dia suka makan.....

21:30:00
Assalamualaikum... entry pertama untuk hari ni.. kesian blog aku..terabai! tak pa..sikit hari lagi kita pulun berblog macam dulu.. hehe..be...
dia suka makan..... dia suka makan..... Reviewed by Diana Rashid on 21:30:00 Rating: 5
Maisara::bila maisara tidur... Maisara::bila maisara tidur... Reviewed by Diana Rashid on 23:58:00 Rating: 5

bila dia ajak kawen...

21:45:00
Assalamualikum... seronok betul kawen..tetiba je kan..tapi betul la..tak tipu .kawen memang seronok. masa aku belum kawen dulu hidup macam ...
bila dia ajak kawen... bila dia ajak kawen... Reviewed by Diana Rashid on 21:45:00 Rating: 5
Apa perlu korang buat kalau lewat bangun dan tak sempat masuk opis? Apa perlu korang buat kalau lewat bangun dan tak sempat masuk opis? Reviewed by Diana Rashid on 21:30:00 Rating: 5
perkara2 yang korang tak patut buat masa deting perkara2 yang korang tak patut buat masa deting Reviewed by Diana Rashid on 18:16:00 Rating: 5

dah sampai !!

21:00:00
Assalamualaikum... masa makan tengah hari tadi tiba2.. pinnnn...pin..!!jenguk kat pintu.posmen!! yey!!yey!!1posmen..yey!!yeay!! yang sebut ...
dah sampai !! dah sampai !! Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
MAISARA::orang lelaki vs orang perempuan! MAISARA::orang lelaki vs orang perempuan! Reviewed by Diana Rashid on 14:40:00 Rating: 5
gigi besar bukan jongang! gigi besar bukan jongang! Reviewed by Diana Rashid on 08:37:00 Rating: 5

jangan lupakan aku!!

14:30:00
Assalamualaikum... tolong berikan aku waktu.. peluang untuk membalas segalanya... seminggu mungkin. jangan sesekali lupakan aku dalam tempo...
jangan lupakan aku!! jangan lupakan aku!! Reviewed by Diana Rashid on 14:30:00 Rating: 5

tidur!

12:00:00
Assalamualaikum... aku tak nyenyak tidur la malam tadi.. kejap2 terjaga.. aih..satgi ganti balik la tidur yang malam tadi.. nak cerita pas...
tidur! tidur! Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5
Powered by Blogger.