patut ke??

18:16:00
selamat malam.. kecewa sikit aku hari ni dengan line broadband kat rumah.. sangat la slow... malas nak cerita pasal tu sebab bukan aku je ya...
patut ke?? patut ke?? Reviewed by Diana Rashid on 18:16:00 Rating: 5

kamera

15:03:00
selamat petang.. gambar... semua orang suka tengok gambar.. tapi tak semua yang suka bergambar.. masa aku kecik2 dulu susah orang nak ambi...
kamera kamera Reviewed by Diana Rashid on 15:03:00 Rating: 5

ibu..ibu...ibu...!

12:21:00
hari selasa sudah tiba.. sambil memasak kita berblog ok.. bukan macam anak2 dara.. sekarang cuti sekolah.. 24 jam la duduk depan komputer.....
ibu..ibu...ibu...! ibu..ibu...ibu...! Reviewed by Diana Rashid on 12:21:00 Rating: 5

semakin menjauh..

20:07:00
selamat malam.. sepanjang kita berblog ni mesti ada antara kita yang perasan ada antara rakan2 blogger yang semakin menyepi.. Kalau dulu dia...
semakin menjauh.. semakin menjauh.. Reviewed by Diana Rashid on 20:07:00 Rating: 5

cabai kering..

16:35:00
selamat petang.. aku suka makan nasik lemak. sambal ikan bilis paling sedap.. udang pun ok jugak... tapi... kadang2 nasik lemak buat perut...
cabai kering.. cabai kering.. Reviewed by Diana Rashid on 16:35:00 Rating: 5
air itu sangat sejuk!!! air itu sangat sejuk!!! Reviewed by Diana Rashid on 08:52:00 Rating: 5
simpan la.banyak gunanye tu!! simpan la.banyak gunanye tu!! Reviewed by Diana Rashid on 23:30:00 Rating: 5

periuk mak berkilat!

20:30:00
selamat malam.. dah malam dah.. gelap dah ni..mana anak2 kita pi?? kalau tak nampak,cepat2 cari.. ajak berjemaah bersama... malam ni aku na...
periuk mak berkilat! periuk mak berkilat! Reviewed by Diana Rashid on 20:30:00 Rating: 5
jom tengok dia ada dara ke tidak! jom tengok dia ada dara ke tidak! Reviewed by Diana Rashid on 13:53:00 Rating: 5

tukar lagi..

01:00:00
selamat hari minggu.. semalam kan... aku jalan2 kat blog padin. dia cerita la tentang warna.. bila baca je, bagi kesan betul pada aku.. ...
tukar lagi.. tukar lagi.. Reviewed by Diana Rashid on 01:00:00 Rating: 5
diana vs siti nurhaliza diana vs siti nurhaliza Reviewed by Diana Rashid on 23:59:00 Rating: 5

pengaruh tv

20:30:00
selamat malam suka tonton filem hindustan tak?? aku tak minat dah hindustan sekarang ni.. banyak sangat aksi 18sx.. tak sesuai untuk tonton...
pengaruh tv pengaruh tv Reviewed by Diana Rashid on 20:30:00 Rating: 5
aksi terlampau suami isteri aksi terlampau suami isteri Reviewed by Diana Rashid on 18:00:00 Rating: 5

cerita kopi O

15:00:00
selamat petang semua.. dah makan nasik?? bagus!! jangan di lewat2 kan.. nanti perut masuk angin.. korang sarapan pagi tak?? aku kalau bangu...
cerita kopi O cerita kopi O Reviewed by Diana Rashid on 15:00:00 Rating: 5

aku pandai jampi!

11:30:00
selamat siang semua.. rancak le hari ni jalan2 kan?? kalau tempat korang tak hujan dapat pi zoo pun bagus gak dalam cuaca teduh ni.. anak ak...
aku pandai jampi! aku pandai jampi! Reviewed by Diana Rashid on 11:30:00 Rating: 5

saya malu!!

21:00:00
selamat malam malaysia... wah!!bukan main semangat lagi aku.. ok..aku nak tanye korang ni adakah anda seorang yang pemalu?? pikir dulu sebe...
saya malu!! saya malu!! Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

kaki tak tahan sejuk

18:49:00
selamat petang.. nak cerita ni.. sejak aku besalin kenapa kalau kaki aku kena sejuk dia rasa lenguh2 saja?? korang jadi gitu jugak ke?? k...
kaki tak tahan sejuk kaki tak tahan sejuk Reviewed by Diana Rashid on 18:49:00 Rating: 5

cerita hujan

15:55:00
selamat petang.. petang ni hujan kat pulau pinang.. tapi dah berenti dah pun.. hujan setengah jam je..sekejap sangat..!! tak pe la..asalkan ...
cerita hujan cerita hujan Reviewed by Diana Rashid on 15:55:00 Rating: 5

mesra sangat..

12:15:00
selamat pagi semua.. aku sarapan nasik lemak pagi tadi.. sedap.. orang bagi... kalau orang bagi memang sedap.. alhamdulillah aku ada kawan2...
mesra sangat.. mesra sangat.. Reviewed by Diana Rashid on 12:15:00 Rating: 5
nak idea untuk menulis blog??jom baca!!! nak idea untuk menulis blog??jom baca!!! Reviewed by Diana Rashid on 23:00:00 Rating: 5

senyum2 le...!

14:16:00
selamat petang semua... nak cerita kat korang satu kejadian yang ngeri yang terjadi pada aku.. satu hari tu dalam jam 12:30 tengahari aku k...
senyum2 le...! senyum2 le...! Reviewed by Diana Rashid on 14:16:00 Rating: 5

sakit mulut

11:08:00
selamat pagi semua.. hari ni masih selsema dan batuk.. tapi redha saja la.. yang tak bestnye maisara pun batuk jugak... bertambah tak best ...
sakit mulut sakit mulut Reviewed by Diana Rashid on 11:08:00 Rating: 5
nak dapat bufferd earning??? nak dapat bufferd earning??? Reviewed by Diana Rashid on 23:55:00 Rating: 5
bila bergaduh...(untuk orang dah kawen) bila bergaduh...(untuk orang dah kawen) Reviewed by Diana Rashid on 22:32:00 Rating: 5

daging liat wehhhh!!!!

16:36:00
selamat petang... berblog dengan soh..seh..soh..seh.... aduhai selsema pulak yang bertamu ni.. dengan batuk nye semua cukup.. sabar je la.. ...
daging liat wehhhh!!!! daging liat wehhhh!!!! Reviewed by Diana Rashid on 16:36:00 Rating: 5
13:00:00
selamat tengah hari semua.. syukur ya Allah akhirnya maisara sihat seperti sedia kala.. petang semalam.. bangun je dari tidur dia terus be...
Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5

wanita dan gitar

08:00:00
selamat pagi semua.. semakin hari semakin meriah dunia muzik negara kita dengan hadirnya artis2 wanita yang bermain gitar.. kita ada yuna.. ...
wanita dan gitar wanita dan gitar Reviewed by Diana Rashid on 08:00:00 Rating: 5

masa dulu2..

20:00:00
selamat malam semua.. dah makan malam..?? nak cerita kat korang kenangan masa cuti yang lepas.. seronok sangat sebab aku dapat jumpa kawan ...
masa dulu2.. masa dulu2.. Reviewed by Diana Rashid on 20:00:00 Rating: 5
hati-hati meluahkan perasaan hati-hati meluahkan perasaan Reviewed by Diana Rashid on 17:59:00 Rating: 5

bangun dan lawan

15:55:00
selamat petang semua.. terabai sikit aku pada blog kesayangan ni. masalah kesihatan kadang2 buat kita mengbaikan sesuatu teringat pada pesan...
bangun dan lawan bangun dan lawan Reviewed by Diana Rashid on 15:55:00 Rating: 5

ujian!

21:00:00
selamat malam.. kesian nye tengok maisara demam.. macam2 permintaan dia.. nak roti canai la.. nak aiskrim la.. aku pun siap buat janji la de...
ujian! ujian! Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

pulau pinang ke ipoh..

12:30:00
selamat hari isnin semua.. setelah bercuti selama beberapa hari, tiba la waktu untuk aku menyambung semula perjuangan yang belum selesai.....
pulau pinang ke ipoh.. pulau pinang ke ipoh.. Reviewed by Diana Rashid on 12:30:00 Rating: 5

NAK PASANG AWNING????

18:00:00
selamat petang... kali ni aku nak buat iklan la kejap.. iklan untuk korang yang nak tukar pagar kat rumah.. kot2 nak tukar pagar yang lawa ...
NAK PASANG AWNING???? NAK PASANG AWNING???? Reviewed by Diana Rashid on 18:00:00 Rating: 5

rimas cuti sekolah!

15:00:00
selamat bercuti semua.. tadi aku pi la kedai.. biasa la kan.. kalau pi kedai tu dok pasang telinga la aku dengar makcik2 tu bersembang.. m...
rimas cuti sekolah! rimas cuti sekolah! Reviewed by Diana Rashid on 15:00:00 Rating: 5
ramalan zodiak di facebook adalah HARAM!! ramalan zodiak di facebook adalah HARAM!! Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5

kawan dan kampung

09:00:00
selamat pagi... petang ni kami sekeluarga akan bertolak ke perak.. menghabiskan cuti bersama mak dan adik2 kat kampung.. maisara pun asyik s...
kawan dan kampung kawan dan kampung Reviewed by Diana Rashid on 09:00:00 Rating: 5

Hilang dalam terang

15:51:00
selamat petang semua.. masih dalam mood raya ye.. bagus2...raya ni pun terapi untuk minda kita.. ada yang baru putus cinta?? kesian..sapa l...
Hilang dalam terang Hilang dalam terang Reviewed by Diana Rashid on 15:51:00 Rating: 5
aku kenyang kerana ganja! aku kenyang kerana ganja! Reviewed by Diana Rashid on 11:55:00 Rating: 5

cerita raya aku!

13:41:00
selamat hari raya.. ada ke sapa2 yang mengadap komputer di hari raya ni?? aku ngadap sekejap je ni.. nama pun raya kan?? buka pun kejap je l...
cerita raya aku! cerita raya aku! Reviewed by Diana Rashid on 13:41:00 Rating: 5
maisara suka..tapi ayah?? maisara suka..tapi ayah?? Reviewed by Diana Rashid on 10:37:00 Rating: 5

awek dan kerbau..

23:30:00
selamat malam... ada yang belum makan malam?? makan cepat2.. jangan makan lewat malam.. tak elok.. sebelum kita semua tidor apa kata kita t...
awek dan kerbau.. awek dan kerbau.. Reviewed by Diana Rashid on 23:30:00 Rating: 5
kata aku tentang uncle seekers kata aku tentang uncle seekers Reviewed by Diana Rashid on 17:44:00 Rating: 5
ape ke hey nye yobbbb???? ape ke hey nye yobbbb???? Reviewed by Diana Rashid on 16:22:00 Rating: 5

cakap dan dengar..

15:03:00
selamat petang.. bercakap atau mendengar?? yang mana satu korang?? aku akui aku lebih banyak mendengar dari bercakap.. bukan perasan aku ...
cakap dan dengar.. cakap dan dengar.. Reviewed by Diana Rashid on 15:03:00 Rating: 5
tak habis lagi pasal gelang. tak habis lagi pasal gelang. Reviewed by Diana Rashid on 14:16:00 Rating: 5

senayan dan kenangan

11:26:00
selamat hari senayan... kalau orang tua2 panggil isnin tu senayan.. masa kecik2 dulu kerap la dengar perkataan senayan ni.. tapi dah besar n...
senayan dan kenangan senayan dan kenangan Reviewed by Diana Rashid on 11:26:00 Rating: 5

suami dan madu!

20:00:00
selamat petang.. ada yang bermadu tak kat sini?? kalau ada mesti kadang2 terasa hati jugak kan.. masalah yang paling kerap dalam bermadu n...
suami dan madu! suami dan madu! Reviewed by Diana Rashid on 20:00:00 Rating: 5
ada apa dengan lapan...??? ada apa dengan lapan...??? Reviewed by Diana Rashid on 14:58:00 Rating: 5
kenapa dengan pengadil?? kenapa dengan pengadil?? Reviewed by Diana Rashid on 19:41:00 Rating: 5

hobi ????lupakan!!!

16:24:00
selamat petang... agak ramai kawan2 aku yang tak update blog diorang hari ni.. mungkin sebab hari ni hari cuti.. jadi semua pi makan angin.....
hobi ????lupakan!!! hobi ????lupakan!!! Reviewed by Diana Rashid on 16:24:00 Rating: 5

nasihat dari si kecil

01:07:00
selamat malam semua.. dah makan malam kan?? pernah tak anak2 korang nasihat kan korang sepertimana korang menasihati dia?? malam ni aku na...
nasihat dari si kecil nasihat dari si kecil Reviewed by Diana Rashid on 01:07:00 Rating: 5

dr.fazley??

20:00:00
selamat malam.. banyak benda nak cerita hari ni.. tapi sebab masa terhad jadi cerita sikit2 je la ye.. maklum la..nak main cak2 dengan mais...
dr.fazley?? dr.fazley?? Reviewed by Diana Rashid on 20:00:00 Rating: 5

seiras..

18:00:00
selamat petang semua.. eh!nak tanye korang la.. betul ke yusry kru dengan maya karin tu bercinta.. sebab tengok diaorang macam rapat giler...
seiras.. seiras.. Reviewed by Diana Rashid on 18:00:00 Rating: 5
Powered by Blogger.