bohong!

22:21:00
pernah berbohong tak? sungguh sempurna korang kalau tak pernah berbohong.aku pernah berbohong.. kenapa kita berbohong..? mesti la untuk mend...
bohong! bohong! Reviewed by Diana Rashid on 22:21:00 Rating: 5

bas ting ting!

15:15:00
hahahaa ..sebelum ape2 aku gelak dulu..sebeno nye nak cerita sesuatu tentang aku yang kawan2 tak tau.tapi keluarga aku semua tau. nak tau ap...
bas ting ting! bas ting ting! Reviewed by Diana Rashid on 15:15:00 Rating: 5
sape yang salah???? sape yang salah???? Reviewed by Diana Rashid on 02:34:00 Rating: 5

kamus maisara!

16:55:00
Maisara ni umur dah 3 tahun lebih dah.tapi becakap tak jelas sebutan nye. prektis becakap tak henti2 tapi bunyi pelat2 lagi.kalau balik ka...
kamus maisara! kamus maisara! Reviewed by Diana Rashid on 16:55:00 Rating: 5

Aku QC !

06:55:00
Malam ni bermula la operasi buat biskut raya..Wah!kena bawak keluar buku resepi turun temurun la ni..hehee.. Ingat tak mase kita kecik2 dul...
Aku QC ! Aku QC ! Reviewed by Diana Rashid on 06:55:00 Rating: 5
HARI INI DALAM SEJARAH. HARI INI DALAM SEJARAH. Reviewed by Diana Rashid on 03:03:00 Rating: 5
aku tak suke la kat ko.. aku tak suke la kat ko.. Reviewed by Diana Rashid on 15:09:00 Rating: 5
kalau jumpe mak mertua.. kalau jumpe mak mertua.. Reviewed by Diana Rashid on 00:27:00 Rating: 5
kisah besahur dan telur masin..! kisah besahur dan telur masin..! Reviewed by Diana Rashid on 15:58:00 Rating: 5

terima kasih lagi..!

14:51:00
Semalam aku try le nak print screen .tapi oleh sebab tak reti kan,aku cari jugak cara nak buat sampai ke you tube aku pegi.. tak berjaya j...
terima kasih lagi..! terima kasih lagi..! Reviewed by Diana Rashid on 14:51:00 Rating: 5

TOLONGGGGGG!!!

04:46:00
ADE SAPE2 BOLEH TOLONG AJAR MACAM MANE NAK PRINT SCREEN?NAIK LEBAM DAH LAPTOP SAYE NI.. ASEK TEKAN2.. ADE YANG AJAR SAYE TEKAN fn+ins prt sc...
TOLONGGGGGG!!! TOLONGGGGGG!!! Reviewed by Diana Rashid on 04:46:00 Rating: 5
malu ke tak sebeno nye ni?? malu ke tak sebeno nye ni?? Reviewed by Diana Rashid on 01:34:00 Rating: 5
cerita lama diulang tayang..!! cerita lama diulang tayang..!! Reviewed by Diana Rashid on 00:37:00 Rating: 5

adik ku Ain...

22:38:00
Nak berkongsi dengan korang cerita tentang adik aku yang bongsu.nama nye ain .5 tahun lepas aku dah tak kerja,sebab nak kawen,jadi dalam pr...
adik ku Ain... adik ku Ain... Reviewed by Diana Rashid on 22:38:00 Rating: 5
entry ini wajib dibace! entry ini wajib dibace! Reviewed by Diana Rashid on 17:37:00 Rating: 5
suami kau,boyfriend aku. suami kau,boyfriend aku. Reviewed by Diana Rashid on 14:34:00 Rating: 5

terima kasih!!

21:24:00
Tengok la hasil kerja keras aku ni..hehe.. walaupun baru 340 orang je tapi aku bangga giler weh!! haha..padahal blog aku ni bukan best pun.....
terima kasih!! terima kasih!! Reviewed by Diana Rashid on 21:24:00 Rating: 5

cak!!!

17:31:00
Anak ular:ibu..kita ni beracun tak?? ibu ular:tak..kenapa tanye?? anak ular:saye baru saje tergigit lidah saye ! *pssst..aku haus sangat ...
cak!!! cak!!! Reviewed by Diana Rashid on 17:31:00 Rating: 5
kena kejar dengan parang! kena kejar dengan parang! Reviewed by Diana Rashid on 14:40:00 Rating: 5
ko buruk2 kan laki sendiri ye?? ko buruk2 kan laki sendiri ye?? Reviewed by Diana Rashid on 22:48:00 Rating: 5

jawapan untuk anda!!

15:49:00
Ini entry sambungan untuk yang pagi tadi ye..banyak tul yang komen terkejut aku tak makan nasik setahun.tapi tu la kenyatan nye.benda ni ke...
jawapan untuk anda!! jawapan untuk anda!! Reviewed by Diana Rashid on 15:49:00 Rating: 5

rebut peluang ini...!

06:16:00
Dah kenyang ke belum??aku makan banyak betul pagi ni.jangan terkejut ye sebab aku ni selera sentiasa terbuka selepas bangun tidur .kalau ora...
rebut peluang ini...! rebut peluang ini...! Reviewed by Diana Rashid on 06:16:00 Rating: 5

jangan susahkan mereka!

15:23:00
Biasa nye kan kita ambik gambo mak ke,kakak ke dengn tujuan untuk kita kenang..betul tak?tak pun untuk suke suki.pastu bile kita tangok gamb...
jangan susahkan mereka! jangan susahkan mereka! Reviewed by Diana Rashid on 15:23:00 Rating: 5
ape yang pelik di malaysia? ape yang pelik di malaysia? Reviewed by Diana Rashid on 06:18:00 Rating: 5

tak boleh pikiaq!

21:39:00
Hari ni aku tak boleh nak berpikir. tak tau nak tulis pasal ape.pasal jiran kang jadi ngumpat pulak.. pasal anak,nanti korang lak yang borin...
tak boleh pikiaq! tak boleh pikiaq! Reviewed by Diana Rashid on 21:39:00 Rating: 5

sikit2 artis..

16:29:00
Buat le ape majlis pun.. musabaqah .. majlis hari kemerdekaan.. majlis itu.. majlis ini.. semua pakat dok panggil artis.. kalau tak panggil....
sikit2 artis.. sikit2 artis.. Reviewed by Diana Rashid on 16:29:00 Rating: 5

menjadi!!

09:57:00
semalam aku beli baju raye.. dapat jugak akhir nye. berbekal kan entry membodek aku tu aku berjaya jugak akhir nye.. tapi laki aku kate mem...
menjadi!! menjadi!! Reviewed by Diana Rashid on 09:57:00 Rating: 5
terkial kial aku nak baca. terkial kial aku nak baca. Reviewed by Diana Rashid on 02:15:00 Rating: 5

sikit2 remaja..!

01:50:00
ZAMAN SEKARANG NI SIKIT2 REMAJA YANG DIPERSALAH KAN..BUANG BAYI..REMAJA.. PUBLIC PHONE PECAH..REMAJA.. SUNGAI TERCEMAR..REMAJA.. KESIAN BETU...
sikit2 remaja..! sikit2 remaja..! Reviewed by Diana Rashid on 01:50:00 Rating: 5
semakin ramai lelaki tak gagah! semakin ramai lelaki tak gagah! Reviewed by Diana Rashid on 00:13:00 Rating: 5

polis dan suami aku..

13:57:00
Sejak aku berumah tangga ni aku tak pernah naik kereta dan orang lain pandu.mesti laki aku jugak yang pandu.sebab aku yakin betul dengan car...
polis dan suami aku.. polis dan suami aku.. Reviewed by Diana Rashid on 13:57:00 Rating: 5

angkara strawberi..!

01:23:00
Salim dan chot budak kampung. suatu hari mereka menaiki kereta api untuk menyertai rombongan sekolah ke kuala lumpur.seronok sungguh salim d...
angkara strawberi..! angkara strawberi..! Reviewed by Diana Rashid on 01:23:00 Rating: 5
aku bukan benci lelaki..! aku bukan benci lelaki..! Reviewed by Diana Rashid on 21:53:00 Rating: 5
nak orang nasihat.tapi....! nak orang nasihat.tapi....! Reviewed by Diana Rashid on 16:40:00 Rating: 5
INI BUKAN KOMIK ATAU MAJALAH HIBURAN! INI BUKAN KOMIK ATAU MAJALAH HIBURAN! Reviewed by Diana Rashid on 14:21:00 Rating: 5
AKU SANGAT PANDAI MENGHENDEL ANAK AKU! AKU SANGAT PANDAI MENGHENDEL ANAK AKU! Reviewed by Diana Rashid on 02:17:00 Rating: 5

NAK RAYA DAH NI..!

21:30:00
Dalam 3 minggu lagi kita nak raye kan?korang dah buat baju raye ke?dah siap?dah ambik?dah beli? aku jalan2 kat banyak2 blog tadi banyak yang...
NAK RAYA DAH NI..! NAK RAYA DAH NI..! Reviewed by Diana Rashid on 21:30:00 Rating: 5
kotor la abang..jangan makan lah!! kotor la abang..jangan makan lah!! Reviewed by Diana Rashid on 00:09:00 Rating: 5

sedap nye!

22:48:00
SEMALAM AKU MASAK BUBUR PULUT HITAM.. TAPI MAKAN SEMALAM TAK HABIS..JADI AKU SIMPAN LE DALAM PETI ES.TADI RASE TERINGIN LAK NAK MAKAN.TAPI M...
sedap nye! sedap nye! Reviewed by Diana Rashid on 22:48:00 Rating: 5
pengalaman Malek di tangkap khalwat!! pengalaman Malek di tangkap khalwat!! Reviewed by Diana Rashid on 20:37:00 Rating: 5
seronok tengok anak membesar sihat dan kuat! seronok tengok anak membesar sihat dan kuat! Reviewed by Diana Rashid on 14:47:00 Rating: 5

sedih memang sedih!!

01:14:00
Aku baru abis berjalan2 di blog kawan2.ramai ye yang buat entry pasal buang bayi.sedih kan?kenape la manusia semakin kejam.darah daging send...
sedih memang sedih!! sedih memang sedih!! Reviewed by Diana Rashid on 01:14:00 Rating: 5

gaji nak,kerja malas!

20:48:00
Geram kan bile ade rakan sekerja yang tau nak gaji je.tapi datang kerja malas.seminggu 2,3 kali mc.kalau tak nyusahkan orang tak pe jugak..n...
gaji nak,kerja malas! gaji nak,kerja malas! Reviewed by Diana Rashid on 20:48:00 Rating: 5
Powered by Blogger.