Advertisement

ads

tidakkkkkkkk.....!!!!!!

rase nye minggu ni bukan minggu yang baik untuk aku..macam2 perkare tak best yang jadi..sekarang aku cube untuk kontrol perasaan rimas dek masalah2 itu..blog aku ni pun satu masalah jugak pade aku..
nak tau ape dia masalah nye??x payah le tau..biar aku sahaje yang menanggung nye..akan ku harungi segale nye sendirian walau tiada siapa yg memimpin jalan ku..
wah...ayat x canggih langsung!!maklum la..aku ni bukannye berjiwa tisu.aku berjiwe rockkkkkk...rock kental tau..haha..
Bile bermasalah begini tetibe aku terpikir.kan bagus kalau aku jadi mcm anak aku si maisara ni.dia ni kalau rase x best je dia menangeh x hengat,...x peduli le tengah malam ke,siang ke.pedulik kan jiran2 nak kate dok memekak ke hape.begitu la peel maisara.padahal x de sape pun yg begaduh dengan dia.tgh tgk tv,citer tu x menepati citerase,menangeh,..rindu kat ayah yang berada di tempat kerja,menangeh...menangeh pulak bukan sikit2 punye nangeh.sape yg sakit jantung ke,darah tinggi ke,jgn le duduk dkt.telinge blh efek ke jantung tau.
aku teringin gak nak buat macam maisara ni.duduk dpn pintu menangeh bagai nak rak..nak lepaskan tekanan la kunun.last2 jiran2 yg tekanan nengok aku..haha..tapi tu la kan..nangeh ni kadang2 perlu jugak..sampai bile nak nangeh dalam ati.dulu mase dalam pantang kerap gak le aku nangeh.x tahan rase nye dengan dak yg kuat ngobak ni..tau ke sape??haha..tu la dia..maisara..
Ni dah 5 hari anak aku ni selsema.ahad ni nak pi pantai remis pulak.ade kenduri.makin teruk le selsema anak aku ni.dia bukan blh kena ekon sangat.mujur x demam.klu tidak lagi dasyat le dia punye nangeh.yang aku perasan sejak selsema ni makin banyak pulak anak ku bercakap.sebelum ni pun banyak jugak.tapi yang sekarang makin banyak la.dah le batuk.cakap pulak banyak.ish..ish...tido pun makin lambat.selagi x pukul 1,2 pagi jangan harap nak tido.x kacau aku x pe la.kacau aku nak berehat,siap le.aku dende dia cuci bilik air.haha.manede..aku tidak sekijam itewww.anak sorang.mesti la sayang lebih.
Tapi kalau dia buat salah yg berat memang aku gunekan kekerasan le.cuntuh nye klu die kuang ajo dgn sape2 ke.dia pukul orang ke.tapi anak aku ni x penah pukul orang.dia x pandai begaduh.kalau dia marah kat ayah dia,dia suruh aku yg pukul ayah.begitu la sebalik nye.kalau dak2 yang sebaye pukul dia pun dia x kan balas balik.dia akan suruh aku atau ayah nye yg pukul.sape2 buli anak aku memang cari pasal la.x kire la mak ko ade kat situ ke idak.nak kena penampor pree try le buli anak aku.x peduli aku kalau korang nak kate ape pun.tp kalau anak aku yg membuli,ade aku kesah??wawawaw...
terima kaseh la sape2 yg sudi langut bace citer tentang anak ku ini.sah le korang x de koje..haha..jumpe lagi ya!!!
jom pekena kopi segelas!!ya a au..(lame x buat ya a au ni..hehe)

Catat Komen

1 Ulasan

  1. meh le catat ape2 kat sini.jgn le bace je..mane tau kot2 catatan anda merubah blog aku..cemane nak join nuffnang tu ye?aku ade daftar tp xde pun dapat iklan nuffnang tu kat blog aku ni..ajor le kejap kome weh!!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)