Advertisement

ads

bola..bola..bola...!

Rase nye aku belum citer lagi tenteng world cup kan??sebeno nye sekarang ni aku tgh tgk piale dunia la..sekarang uruguay menentang perancis.maseh 0-0.tapi tengok gaye mcm perancis yg nak menang.team perancis ni klu dulu yg sonok nye ade zidane.tp sekarang dah besare.sekarang ni yg blh di bangga kan dlm team perancis ni ade la 2,3 orang.terry yg dah x berape menyengat,ribery yg ok2 saje la bagi aku.. dan anelka yg sukar di ramal..
yg seronok nye piale dunia tahun ni italy memang x de can le nak mengekal kan kejuaraan nye.pasukan nye bagi aku maseh terumbang ambing lagi.dua orang pemain tengah nye pun dalam kecederaan.andrea pirlo dan mouro camoranesi ..so,penyokong italy jgn bermimpi le nak juare lg kali ni.
ha..ni nak bagi tau ni.sebeno nye aku sokong sepanyol la..sebab ade torres.hehe..ketawe gedik sikit..tapi laki aku sokong argentina dan brazil.bagi aku torres ni maseh hebat lagi le.walaupun die main dgn kelab x menjadi.tambah2 lagi yg buat aku yakin dengan sepanyol ni sebab ade nye david villa..nak lagi syok,???adenye xabi alonso..lebih best pemain2 dia semua dalam keadaan bersedia nak hadapi piala dunia ni..
ni nak citer pasal drogba pulak.agak2 die dapat x main utk piala dunia ni?aku rase x le.lgpun x payah main pun x pe kot.ivory coast memang xde harapan le.lgpun drogba ni kalau main dgn negare dia nampak memang x jadi le.mgkin dia sorang je yg hebat.yg lain x berape sangat..bola sepak ni main nye 11 orang..paham2 sendiri je la..
ramai jugak ye yg ramal england juare piala dunia kali ni.makcik2 yg rajin begosip dengan aku pun ade yg sokong england.gelaran kapten pun dah betukar tangan..rooney pun dgr2 sedang cube mengawal emosi angin lintang nye itew..pelik le aku dgn rooney ni.apesal ye dia suke maki2 orang.mgkin harian dia mcm tu kot,kan?mau selori anak bini dia kena maki hari2.haha..
(seri da....uruguay 0-0 perancis))
ok lah..game pun dah abes..tunggu ape lagi..??tido je la...
callo betteyyyyyyyyy!!!
mcm caca raje lawak lak aku ni..nite!!

Catat Komen

1 Ulasan

sila tinggalkan komen anda...:)