Advertisement

ads

anak ku dah besar..




sebenar nye x dak ape pun nak citer arini.dalam 2,3 hari ni aku x de wat ape pun.dan x kemane2.xde ape pun pekare best dan x best yg terjadi.semua nye sama je.
ha...ade satu yg x best,tetibe je setting kat blog ni lari.nape ntah.aku taip bahase melayu kuar bahase tamil.ntah ape pulak yg aku tekan pun aku x tau.
maklum le..aku bkn pandai bende2 komputer ni.

sekarang ni malam je ujan,tu pasal laki aku malas nak kuar.dok umah je la.tambah2 time piala dunia ni.makan nasik pun dpn tb.
aku pun x de rase nak kemane2 pun.x sedap badan la.

nak citer la sikit pasal anak aku ni.makin besar,susah pulak nak didik.jage memang la senang.nak didik yg payah.nak kena bg tau itu x boleh..ini x boleh..kadang2 mai degil dia tu kita cakap buat x tau je.tu yg buat aku kadang2 hangin 1 badan.bile dah x de jalan dah aku mule nak tunjuk penampar..last2 aku pulak yg kena jelir lidah.ish..ish..

bnyk kali dah aku bg tau jgn suke jelir lidah.nanti lipas masuk mulut.tp dia buat jugak.dulu aku pesan jgn jelir lidah,nanti tuhan marah.tp sikit pun dia x heran..mgkin sebab dia x nampak pun kat mana tuhan tu.budak2..aku gunakan lah kelemahan dia yg takut lipas ni.tp sekejap je dia x buat.esok kalau marah,dia jelir lagi lidah dia,.

bab mengadu lagi dasyat.pantang kena mara sikit,mula la nak ngadu kat ayah dia.siap suruh ayah tu pukul aku lagi.ade ke patut.??x patut....
tapi selagi hayat di kandung badan aku akan cube didik die jadi lemah lembut dan sopan santun.

sekarang ni spesis tu dah makin pupus...
aduh la..aku sakit leher ni..silap tidur kot.aduh la..

sekian..

Catat Komen

0 Ulasan