Advertisement

ads

800????

alamakk//!!! melepas rezeki rm800..tu la..orang kate banyak tido pendek rezeki..tengah hari tadi aku antera insan bertuah sebab radio thr gegar call untuk bagi wang terkumpul yg dah masuk rm800.
time tu aku ngantuk sangat.aku pun tido la..tgh enak melayan mata tetibe je tepon bebunyi..aku tau le tu dari thr.sebab no meksis aku ni x de sape pun yg penah call.bile aku nak jawab je tetibe je jadi blur.lupe pasword yg nak di sebut tu..hampehhhhhhh!!!
yg sebeno nye bile org thr gegar tu call kena nyanyi mcm ni ""anda jawab kami bayar 3 sen,happy!!!"" (ikut irama lagu,klu anda gumbira tepuk tangan)
nak buat macam mane kan?bukan rezeki aku..tp aku ingat nak daftar lg sekali la..bkn rugi ape pun..
minggu ni boleh kate minggu x bernasib baik le..antara nye duit kuar dgn sia2..maleh nak story pasal tu..nak lupekan aje.ingat pun bkn blh dapat semule duit yg abes tu,..
yg penting jalani hidup seperti biase..
hp hip!horrey>>>!
hip hip!
horreyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!

Catat Komen

0 Ulasan