Showing posts with label usb mini speaker. Show all posts
Showing posts with label usb mini speaker. Show all posts

Friday, 27 April 2018

USB MINI SPEAKER COMEL YANG DI TUNGGU-TUNGGU DAH PUN TIBA

Baru-baru ni speaker pc saya rosak.Tiba-tiba saja tak berbunyi.Hilang terus mood anak-anak nak tengok Ejen Ali. Diaorang memang suka tengok Ejen Ali di Youtube. Bila tak de speaker ni kerja dok guna phone saya la pulak..Walau macam mana pun kena juga la cari speaker yang murah-murah untuk PC saya ni.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Memang hajat nak mencari speaker PC yang murah , kecil dan tak mau yang kena guna suis tambahan tu.Sebab meja komputer saya ni kecil je..Kalau sebelum ni speaker besar.Ada 3 speaker .Wooden speaker memang berat dan makan ruang atas meja ni nak letak.    

Jadi selepas mencari di Lazada, 11street, dan shopee makanya saya jumpa lah speaker   untuk komputer yang kecil dan guna usb cable je.   Saya beli di Shopee dengan harga rm21 . Speaker guna USB je jadi tak payah guna cable untuk cocok ke suis kat dinding macam sebelum ni


Ini lah speaker USB comel tu..Entah apa jenama speaker ni pun saya tak pasti.hahah..Tapi kat speaker ni dia tulis SPIN. Macam nama kumpulan  Spin je ..kan??hahah..

Ingat kan bunyi nya halus je rupanya bunyi nya boleh tahan kuat jugak. Bila kita play video atau music baru lampu bahagian atas speaker akan menyala.


Ok lah speaker ni.. sangat puas hati . Dia ada 3 warna . Putih, rose dan hitam. Saya pilih putih sebab tak mau warna lain diatas meja ni.Nanti nampak semak.Biar ada warna putih dan hitam saja.Di bawah ni adalah detail product .




Ikutkan saya ni bukan pandai pun pilih speaker yang bagus.Asalkan ada bunyi dan cantik dah la..Hahahah..Perempuan sangat..kan??ahahahha

Di lazada saya tak jumpa speaker usb ni tapi di Shopee memang ada.Cuma beli kat Shopee ni penghantaran nya memang lewat la..Berjanggut menunggu nya..dekat seminggu baru sampai. Sebelum ni beli barang kat shopee jugak.Pun lambat sampai..Tapi beli jugak sebab kat Shopee murah..kan??

..Korang boleh search je USB Mini USB 2.0 Powered Speaker for Computer Desktop PC Laptop .nanti mesti jumpa.

sekian..