Showing posts with label tempah fridge magnet murah. Show all posts
Showing posts with label tempah fridge magnet murah. Show all posts

Thursday, 26 April 2018

FRIDGE MAGNET HARI GURU MURAH DENGAN HARGA SERENDAH RM1

FRIDGE MAGNET HARI GURU MURAH DENGAN HARGA SERENDAH RM1 Hari guru tak lama je lagi. Dah tahu apa hadiah nak diberikan pada guru? Kalau pening nak fikir apa kata bagi je Fridge Magnet sebagai cenderahati Hari Guru . Harganya murah dan berbaloi.Saya nak kongsi kan satu kedai online mencetak dan membuat barangan cenderamata  yang buat fridge magnet  Hari Guru dengan harga murah serendah rm1 .

Saya dah tahu lama tentang kedai percetakan Artfever Studio ni yang menyediakan khidmat membuat magnet online. Rata-rata yang berurusan dengan Artfever Studio juga sangat-sangat berpuas hati dengan hasil kerja mereka.

Di bawah ni adalah contoh Fridge Magnet yang korang boleh dapatkan dengan harga serendah rm1. Kalau yang saiz besar , harga nya dalam rm5  je..Murah kan??

10 DESIGN MENARIK FRIDGE MAGNET UNTUK DI PILIH 




Tengok lah fridge Magnet online dari  Artfever Studio buat ni..semuanya comel-comel dan menarik. untuk design yang tersedia tak de bayaran tambahan tau.. percuma..Sebab tu ramai yang order magnet hari guru kat sini. Korang cuma pilih je nak design mana.

Ada 10 design magnet Hari Guru yang comel, cantik dan menarik untuk korang pilih.Pilih jangan tak pilih.Jangan dah dekat2 nak Hari Guru baru nak order sebab yang order ni bukan sikit tapi ramai.Kalau nak magnet cepat sampai kena la order cepat-cepat.

Artfever Studio dah beroperasi selama 8 tahun. Memang trusted seller yang saya akan rekemen kan pada kawan-kawan saya yang nak buat fridge magnet . 

HADIAH MAGNET HARI GURU SEBAGAI KELAINAN



Tapi kalau korang ada design sendiri yang korang rasa lebih cantik dan menarik , Artfever Studio sedia membuat nya. Tapi kalau ikutkan saya ni , design-design dari Artfever Studio dah cukup cantik dan terbaik.

Kualiti nya juga adalah yang terbaik dan ikutkan dari feedback pelanggan semuanya berpuas hati dengan magnet hari guru yang diaorang dapat.

InsyaAllah..saya pun dah merancang nak order jugak ni. Dah pilih-pilih design mana satu yang akan akan saya usulkan pada anak-anak saya nanti. Beri hadiah magnet hari guru sebagai kelainan sikit tahun ni untuk guru-guru di sekolah anak-anak.

Kalau sebelum ni bagi bunga, bagi coklat tapi tahun ni kita bagi fridge magnet.

FRIDGE MAGNET BOLEH LETAK GAMBAR SENDIRI 



Korang nak buat fride magnet yang boleh letak gambar sendiri pun boleh. Memang design ni sentiasa dapat permintaan yang tinggi. Kan cantik bila ada gambar anak kita di magnet Hari guru tu nanti.. 

Untuk magnet hari guru 2018 ni dah ramai yang order sebab harga murah ni adalah bersempena dengan hari guru tau.Tak tahu la akan datang masih lagi ada harga rm1 ni atau tidak. Minta-minta la masih ada.Mana lah tahu kalau ada yang nak order untuk majlis-majlis lain.

MAGNET HARI GURU RM1 




Hari guru ni adalah hari untuk kita mengenang jasa guru-guru di sekolah. Ini lah masanya kita nak didik anak kita supaya menghargai guru mereka. Tak payah bagi hadiah yang mahal-mahal..Cikgu-cikgu tu tak minta pun. Cukup lah dengan mengenang jasa mereka dan berbuat baik dengan mereka.

Tapi tak salah kalau kita hargai jasa mereka dengan memberi sedikit cenderahati tanda kita mengingati budi baik mereka. Cikgu pun mesti rasa gembira bila diraikan . Lagipun bukan mahal pum. Magnet Hari Guru RM1 sahaja..

Pada korang yang nak  tempah magnet hari guru, frame hari guru, jam hari Guru dengan design gambar sendiri, cepat-cepat hubungi Artfever Studio -

whatsapp  :  0193713650  

atau klik sini. 





Tag: Fridge Magnet , kedai online mencetak dan membuat barangan cenderamata ,fridge magnet  , fridge magnet Hari Guru dengan harga murah serendah rm1 , Artfever Studio ,10 design magnet Hari Guru yang comel cantik , hadiah magnet hari guru , fride magnet yang boleh letak gambar sendiri ,magnet hari guru 2018  ,Magnet Hari Guru RM1, magnet online ,fridge Magnet online , tempah fridge magnet murah  ,harga fridge magnet ,kedai cenderahati online, fridge magnet malaysia, fridge magnet murah-murah, tempahan fridge magnet,fridge magnet doorgift murah, Custom Made Photo Fridge Magnet Printing , Fridge Magnet Suppliers,Gift Ideas of Personalized Fridge Magnet , fridge magnet rm1 ,