Showing posts with label suria lekat lekit. Show all posts
Showing posts with label suria lekat lekit. Show all posts

Sunday, 4 September 2016

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM

Assalamualaikum...



Dok tahan la jari ni dari nak mengutuk orang.Tapi bila dapat ja peluang nak mengutuk ni , rasa lega la tak tau nak cakap....dapat jugak mengutuk akhirnya..Tiba-tiba ja ada blogger dok suruh kutuk apa-apa  ja tentang dia atau tentang blog dia .

Tunggu lagi??memang tak la..kan??dah dia suruh , ni la masanya kita nak hentam dia cukup2.Biar terduduk terus sampai tak boleh angkat kepala..

Ada la beberapa perkara tentang Blog Lekat lekit  tu yang makcik ni tak berapa nak berkenan la.Sakit mata ni tau tak??Makcik ni kalau sakit mata memang selera makan tak dak..tu jangan buat pasai kalau makcik sakit mata.

Yang pertama makcik nak sentuh bab iklan yang kat atas post tu.Makcik pun letak iklan jugak..tapi  bagi  la kemas sikit , bagi dia jarak sikit. Bagi ada gap...baru orang nampak tu iklan apa..Tengok macam iklan atas blog makcik tu..kemaih aih!!sapa tengok sedap mata memandang...

Yang kedua dia punya blog archive tu..sapa nak tengok nombor2 macam tu??pening aih..Makcik dulu masa sekolah nombor2 la makcik paling tak suka tengok...Setting balik bagi keluar tajuk entry tu.bagi orang nampak apa kita tulis..Bila dah setting lain nanti letak blog archive kat atas..senang orang nampak.

Cukup la dua tu ja..Satgi kutuk banyak2 menangis pulak.Dah la makcik tak boleh tengok orang menangis...kalau tengok lama2 nanti teringat kisah2 di tinggal kekasih dulu..Eh!!


sekian..