Skip to main content

Posts

Showing posts with the label suka2

MARI KITA UJI MATA KITA..

Assalamualaikum...




mengantuk tak??
jom kita test mata kita..






Boleh baca tak apa yang di tulis..tak nampak??
cuba buat macam ni..

mula2 tutup mata sampai 90%..
jangan tutup habis tau..90% je..
lihat pada gambar skrin...


ok..sekarang dah nampak??



sekian..

MALEFICENT...

Assalamualaikum... saya dan anak2 suka tengok filem Maleficent.. dah beberapa kali jugak la dok langgan kat astro .. aampai dah boleh hafal pulak skrip nye.. heheh
Habis je mabuk filem tu beralih pulak ke games Maleficent  ni



Nak ikut bermain? sila download kat google play store ye.. best jugak.. lebih kurang macam game candy crush je.. tapi lagi best kot.. dah berapa bulan main game ni baru dok kat level 196.. heheh..
Sekian..

INI LAH 30 PERKARA YANG SELALU BERMAIN DIFIKIRAN KITA SEBELUM TIDUR

Assalamualaikum...

Dayang Deno

Tadi pi blog deno nampak entry nak tidur dia tu..Biasa la..kan,bila nak tidur tu mula la nak pikir macam2 ..ingat kat kekasih la..nak balas dendam kat jiran la..macam2..jadi jom tengok 30 perkara yang kita akan fikir sebelum tidur..

1-"Eh..aku dah kunci pintu ke belum tadi..nak pi check la.."

2-"sekarang dah jam 1.09 minit.kena bangun jam 6.maknanya tidur 5 jam je la..."

3."Bunyi apa kat luar tu?"

4."tak de apa2 la..kucing je kot..."

5."kalau la tetiba hantu melintas depan ni?"

6."ergh..seram sejuk je rasa nih..."

7."baik aku selimut tutup mata.."

8."Awat rasa seram lain macam dah ni?"

9."mesti esok ngantuk giler kat opis."

10."kalau hantu melintas depan ni ,aku buat tak nampak je la.."

11."handphone kena letak dekat2 sikit."

12."pagi2 esok nak check blog la.."

13."sementara nak lelap buka la facebbok kejap"

14."ada notif…

8...8 LAGI....!

Assalamualaikum/...
Jom 2..bangun.. kita regang2 kan otot dulu..



8..8 lagi.. 7,6.5.4.3.2.1 .. pengsan...! hahahha
Dula masa kecik kalau pagi2 tu selalu tengok  kat tv rancangan  bersenam pagi2.. siap ikut sekali buat.. tapi dah tua ni boleh tengok je la.. tengok sambil bergolek2 dpan tv..hhehehe

sekian...

CER BUAT GINI...

Assalamualaikum...




tak payah la sampai warnakan badan awak beriya2..
cukup setakat
awak berdiri dan lenturkan badan
macam gambar bawah ni..


boleh tak??
cuba la..



hey..awak ..ye!
awak yang bulat2,debab2 tu..
cepat buat..
boleh tak??


hahahah,,
jangan la marah..saya bergurau je..


sekian..