Skip to main content

Posts

Showing posts with the label review produk

BANYAK JOB UNTUK REVIEW TAPI TIADA BAYARAN..APA PUNCANYA?

Assalamualaikum...



Maisara tanya "kenapa posmen dah lama tak hantar barang kat ibu..?" Dah tak dak siapa nak hantar barang untuk review ni..kan??Mana nak datang barang nya..Banyak yang review pun tak de melibatkan produk.Cuma perkhidmatan saja.Saya pulak memang tak terima review tanpa bayaran ni.jadi memang tak de produk sampai.Buat masa sekarang fokus pada GA yang bakal berlangsung esok dan fokus untuk naik kan pageview blog.Tunggu entry GA keluar baru korang join Ok..Hadiah kali ni wang tunai dan juga produk kesihatan .

Berbalik pada review ..Saya masih membuka peluang pada siapa2 yang nak dapatkan khidmat review di blog saya.Tak ada harga yang ditetapkan.Ianya bergantung kepada kemampuan dan nilai yang kita persetujui bersama.



Apa yang saya tawarkan ?

Macam biasa entry tentang produk korang kekal di Home Page www.dianarashid.com selama seminggu dan kekal selamanya dalam blog ini.Produk korang juga akan saya review di Facebook page saya.dan akan saya boost selama 2 hari.Sel…

SIAPA NAK SILA HUBUNGI SAYA...

Assalamualaikum...

Ada satu iklan banner saiz 120 x 728 kat atas header .
Siapa nak boleh pm saya ye..
nak contact saya scroll sampai bawah blog ni..
nampak ada "contact" kat situ??
ok..nanti bagitau kata nak iklan tu ye..
Sebulan rm20 sahaja..

Review produk saya buka isnin ini..
siapa nak boleh PM..
satu review rm50.

Ini antara contoh2 review yang saya pernah buat.

http://www.dianarashid.com/2013/07/pengalaman-menggunakan-natural-bamboo.html
http://www.dianarashid.com/2015/11/vee-guard-boleh-merawat-masalah.html
http://www.dianarashid.com/2015/10/awasproduk-kecantikan-ini-boleh-buat.html
http://www.dianarashid.com/2015/11/rebut-peluang-beli-iphone6-dengan-harga.html
http://www.dianarashid.com/2015/10/di-mana-tempat-nak-jual-surat-pajak-dan.html
http://www.dianarashid.com/2014/11/sedap-nya-susu-kambing-asli-iqeel-ni.html


sekian..

UNIT VISITOR WWW.DIANARASHID.COM SEMENJAK RAMADHAN

Assalamualaikum...

Sejak masuk Ramadhan ni saya macam dah tak sempat n ak blogwalking macam biasa..kalau saya dapat blogwalking ke 3,4 puluh blog sehari pun dah cukup baik..Sejak ramadhan rasanya saya sempat ke 10-20 blog je sehari.Line internet kat sini macam ada masalah je..Slow sangat.tak pernah2 slow macam ni sekali..

Mujur la Uv tak jatuh pun..Ada peningkatan jugak la..


 Terima kasih pada yang selalu singgah walau entry tak berapa nak best..hahah
kalau ada siap2 berminat nak review sila PM saya ye..
cara nak hubungi tengok kat sidebar atas sekali,.harga boleh bincang..ikut kemampuan awak la.

sekian..