Skip to main content

Posts

Showing posts with the label pengasas produk kecantikan

JADI ORANG POPULAR JANGAN ASYIK UPDATE STATUS TAK PUAS HATI

Asalamualaikum...




saya ni suka follow akaun sosial pengasas produk kecantikan dan juga orang2 yang terkenal ni.Bukan apa,..sekadar nak naik kan semangat.Tengok orang-orang  berjaya ni buat kita pun rasa ingin berjaya walaupun dalam bidang yang berbeza.Bukan nak popular macam diaorang pun..cukup sekadar dapat ilmu macam mana cara nak cari duit.nak tengok juga gaya hidup diaorang macam mana dalam mengekalkan kejayaan tu..

Bagi saya sebagai seorang yang mengasaskan perniagaan yang besar dan dikenali ramai perlu la untuk dia menampilkan sisi baik dan memberi kata2 semangat pada pengikut-pengikut  dia dilaman sosial.Walaupun ada yang pandang negatif tapi dia perlu tunjuk kan sikap tak peduli pada rumput rampai ni.Betul tak??Contohnya macam Dato Alif Syukri tu..Kau cakap la apa pun pasal dia, dia tak heran pun..Dia terus melangkah jauh tinggalkan orang lain.Begitu juga dengan Dato Vida, macam-macam orang mengata tapi dia tetap ceria.

Tapi ada lah sorang pengasas produk kecantikan ni.Setiap…