Skip to main content

Posts

Showing posts with the label nellydia senrose

DAPAT LAKI MACAM SHARNAZ AHMAD TAK KELUAR BILIK LE...

Assalamulaikum...



Betul ke isnin ni episod last drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta??
terbaca kat IG tadi.
Belek2 IG nampak satu video ni..
part last sekali tu yang best..

Nampak romantik la Sharnaz Ahmad tu..
kalau aku jadi Qi bukan sikit cemburu nya..hahaha..
jom tengok...




pernah baca ada satu status dari sorang wanita bergelar isteri ni..
katanya kalau dapat laki macam Sharnaz tak keluar bilik la dia..

geli geleman je rasa..
mesti suami dia sedih kalau baca apa
dia tulis tu kan??
kalau aku cakap sapa perempuan tu mesti korang kenal..
tak la popular,tapi kalau sebut korang tau la dia tu siapa.

sekian...

GAMBAR FIZO OMAR DUKUNG NELLYDIA SENROSE

Assalamualaikum...

Drama ke filem
tak tahu la pulak..
tapi tajuk nya Cindererlla









wah..mesra petronas betul nih..
sampai berdukung2...
pelakon  ni memang pandai la menghayati watak..
ye la..kalau tak sentuh2
mood tu tak sampai tau..

korang mana tau..
korang bukan pernah belakon pun..kan??

sekian..