Showing posts with label majlis berinai bakal isteri hafiz hamidun. Show all posts
Showing posts with label majlis berinai bakal isteri hafiz hamidun. Show all posts

Friday, 28 April 2017

GAMBAR MAJLIS BERINAI JOY REVFA

Assalamualaikum..



Saya ada terbaca dalam satu post di instagram milik Hafiz Hamidun , beliau menjemput semua pengikut dan peminat-peminatnya ke majlis perkhwinan nya pada 1 Mei nanti.Susah artis nak jemput semua orang ke majlis perkahwinan nya sendiri ni.kan??Jangan nanti tak cukup nasi minyak dah la ye..hahahah



Hafiz Hamidun  telah melangsungkan pertunangan nya dengan seorang pengasas produk kecantikan Merve Cosmetics yang dikenali sebagai Joy Revfa pada 22 march yang lalu dan majlis akad nikah dan majlis perkahwinan mereka akan diadakan pada 1 mei 2017.Hari ni Joy Revfa mengadakan majlis berinai di Majestic Hotel KL. Majlis mewah dan bertemakan bollywood hanya di hadiri kenalan rapat Joy sendiri.

Jom kita tengok gambar-gambar majlis berinai Joy Revfa ni.Mana tahu boleh bagi idea bagi yang bakal mengadakan majlis berinai.


















cantik betul bakal isteri Hafiz ni.Saya suka dengan tema majlis ni.Tak serabut.dan yang paling saya suka dah tentu kek dan hiasan meja nya.Cuma solekan Joy nampak biasa saja macam dia bersolek hari-hari.hahah..Mungkin sebab dia dah biasa bersolek sebab tu  nampak macam sama je..