Skip to main content

Posts

Showing posts with the label lazada big baby fair

LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAN KONTEST #LAZADABABYSPY DI INSTAGRAM LAZADA MALAYSIA

Hye Semua...



Lazada Big Bay Fair kembali lagi.Ni lah masa yang baik untuk semua ibu bapa mendapatkan barangan bayi dan kanak-kanak yang berjenama dengan harga lebih jimat.

Zaman sekarang ni kalau nak berjimat ada banyak cara . Gaya hidup sudah berubah dan keperluan bayi juga semakin meningkat.Sudah tentu kos dan perbelanjaan pun perlu lah di kawal dengan baik.

Anda tentu mahu anak-anak mendapat kelengkapan dan keperluan yang terbaik dan lengkap..Bukan??Kerana itu lah Lazada mengadakan Big Baby Fair untuk sekian kali nya seperti tahun-tahun yang sudah.

Di Lazada Big Baby Fair kita boleh jimat kan perbelanjaan sekaligus membeli kelengkapan dan keperluan bayi tanpa mengeluarkan kos yang lebih.

Potongan sehingga 80% ditawarkan untuk banyak barangan bayi dan kanak-kanak pada Big Baby Fair kali ni yang akan diadakan bermula 25 July hingga 29 july ini di Lazada.com.my.




Dari jenama terkenal hinggalah produk tempatan semuanya ada tersedia untuk dihantar ke rumah anda.Antara jenama terkenal yan…

SENARAI BARANGAN BAYI MURAH DI LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR

Assalamualaikum...



SENARAI BARANGAN BAYI MURAH DI LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR Dilema ibu bapa sekarang , bila bab barangan bayi mesti rasa sakit kepala memikirkan kos nya yang boleh dikatakan agak mahal .Kalau tak beli susah , nak beli pun susah.Harga mahal tapi benda tu penting. Nak tak nak kena juga beli.Kalau anak ke dua atau seterus nya boleh la sikit2 guna je yang abang atau kakaknya punya.Tapi kalau anak sulung, persiapan dari A to Z kena lengkap.Dapat pulak anak jarak setahun je , lagi la kos meningkat.Terutamanya bab susu dan lampin.
Sedia maklum dengan kos hidup yang tinggi  Lazada  ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fair yang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini.Ibu bapa boleh la ambil peluang ni untuk mendapatkan barangan bayi yang diperlukan.Apa yang bestnya potongan harga sehingga 85 % ditawarkan .


Ada bermacam-macam jenama barangan bayi untuk kita pilih yang terdiri daripada kelengkapan bayi, paka…