Skip to main content

Posts

Showing posts with the label lampin murah di lazada

SENARAI BARANGAN BAYI MURAH DI LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR

Assalamualaikum...



SENARAI BARANGAN BAYI MURAH DI LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR Dilema ibu bapa sekarang , bila bab barangan bayi mesti rasa sakit kepala memikirkan kos nya yang boleh dikatakan agak mahal .Kalau tak beli susah , nak beli pun susah.Harga mahal tapi benda tu penting. Nak tak nak kena juga beli.Kalau anak ke dua atau seterus nya boleh la sikit2 guna je yang abang atau kakaknya punya.Tapi kalau anak sulung, persiapan dari A to Z kena lengkap.Dapat pulak anak jarak setahun je , lagi la kos meningkat.Terutamanya bab susu dan lampin.
Sedia maklum dengan kos hidup yang tinggi  Lazada  ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fair yang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini.Ibu bapa boleh la ambil peluang ni untuk mendapatkan barangan bayi yang diperlukan.Apa yang bestnya potongan harga sehingga 85 % ditawarkan .


Ada bermacam-macam jenama barangan bayi untuk kita pilih yang terdiri daripada kelengkapan bayi, paka…