Skip to main content

Posts

Showing posts with the label k-pop

BAIK KO DELETE ENTRY KO SEKARANG!

Assalamualaikum...

Muahahahahah...
tajuk buat geli2 ketiak je..

boleh ke kalau kita tak setuju dengan
pendapat tuan blog dalam blog dia,
lepas tu kita nak suruh tuan blog
delete entry dia..??

Muahahahah...
gelak lagi..
kalau tak sependapat dengan dia
buat la entry balas pulak..
luahkan pendapat korang pulak..
ada ke suruh orang delete entry
ekekekek...

kalau entry tu menghina agama ke boleh la nak
paksa2 delete ..kan??
ni tak..
tak sokong k-pop je pun..
disuruhnye delete entry.
macam2 budak2 ni..
muahahahah...

sekian..

K.I.V..k-pop konon...pondan!

Assalamualaikum...


Kemarin aku ada tengok rancangan
K_POP talent show..
ala..projek baru Jehan miskin tu...
ingat tak>??

Mula2 seronok jugak tengok
gelagat peserta2 dia yang kulit koko
berangan nak jadi orang korea tu..
Ada satu group ni memang kelakar la depa
menari,sebab sambil menari depa
gigit bunga rose..
mujur tengah malam..
kalau siang memang aku gelak dekah2 punye...

Ada yang buat persembahan
sambil tayang betis selulit..adoi...
konon2 nak jadi "girl generation" la tu..

Dan yang buat aku hangin sekali bila
hujung2 dia ada satu persembahan artis jemputan...
group ni nama K.I.V..
ada sorang ahli dia yang ada janggut
ala2 imam muda..tapi apa kejadahnya
ko orang menari sambil lentik2 pinggang,
buat muka macam giler sex,ala2 bapok ..
apa kejadahnya semua ini...???

ni la group bapok tu..

Ko orang nak jadi bapok sangat ke??
aku benci betul tengok depa manari..

wajah 4 bapok .

Tolong la...kita jangan terima la artis2 yang
macam ni..
cukup2 la yang dok ada tu,dedah sana sini…