Skip to main content

Posts

Showing posts with the label jubah murah

DIVALOVAFASHION NAK BAGI HADIAH OPPO F1s PADA PELANGGAN BERTUAH

Assalamualaikum..


Untuk raya haji kali ni pakaian saya ditaja olehdivalovafashion..
terima kasih divalovafashion...
korang yang belum terjah facebook divalovafashion kena terjah
cepat2 sebab diaorang ada potongan harga sampai gedebuk gedebak..
hahah..

jubah dan dress harga bawah rm50 dan cantik2 tau
Dan yang paling best sekali korang ada peluang untuk
menang wang tunai dari 50 hingga 200 ringgit

Dengar2 cerita lepas raya haji diaorang nak
bagi #oppof1s pulak.pergi like cepat2 supaya tak terlepas update dari diaorang




#jubahmurahdancantik #butikmuslimahonline #jubahbawah100 #pakaianmuslimah #dressdanjubahmurah #divalovafashion #salerayahaji #butikpakaianmurah #bloggermalaysia #lifestyleblogger
#dianarashiddotcom www.dianarashid.com

Status saya copy di facebook saya..heheh




BELI JUBAH DAN DRESS DENGAN HARGA MURAH..

Assalamualaikum..

Ha..boleh la beli banyak2..

"Buat apa beli banyak..siapa yang nak pakai banyak ni?."

Ish..akak nih..beli banyak bukan untuk kita pakai sorang..
boleh jual kat kawan2 sepejabat,
dengan jiran2.bagi kat sedara-mara..kan??
sebab tu beli banyak-banyak  ni memang murah..
Jimat duit kita tau..

jadi ,kat mana nak beli jubah banyak2 dengan harga murah??
Ha..ni dia..boleh try tengok2 risik2 dariAmy Syaquena.. Dia ada jual banyak jubah2 yang cantik dan dress yang memang
memukau.Murah pulak tu..macam tak percaya je bila tengok harga2 nya..







...dan banyak lagi.boleh dikatakan semua jubah dan dress dijual dengan  harga nya tak sampai seratus.

Selain tu juga Amy ada menjual beberapa produk kecantikan.
Biasa awak beli mahal2 tapi dengan Amy ni
barang yang dia jual saya jamin
awak akan suka dengan harga yang ditawarkan..

Nak beli??cari Amy lekas..
boleh add dia di facebook

Amy Syaquena

tel /whatsapp: 011 39142561

sekian...