Showing posts with label jamu organik. Show all posts
Showing posts with label jamu organik. Show all posts

Thursday, 10 May 2018

18 KELEBIHAN AMALKAN JAMU NGOSEKK YANG TAK ADA PADA JAMU LAIN

Jamu sangat sinonim dengan wanita. Bila sebut tentang jamu kita akan fikir ianya adalah makanan atau minuman yang rasanya pahit, berbau busuk dan  warna yang kurang menarik.

Walaupun begitu  ramai yang sedia tahu jamu mempunyai 1001 khasiat yang tersendiri bergantung kepada bahan yang terkandung di dalam nya.



Jamu Ngosekk merupakan jamu yang membantu dalaman wanita seperti mengatasi masalah keputihan, kitaran haid dan senggugut.

Jamu Ngosekk menggunakan 100% bahan semulajadi iaitu akar kayu herba seperti manjakani dan nisan madu yang merupakan resepi turun menurun tanpa ada sebarang campuran bahan kimia di dalamnya. Jamu Ngosekk juga merupakan satu-satunya jamu buatan bumiputera Malaysia yang tidak panas

Jamu ini elok diamalkan sejak masih anak dara lagi.Ini supaya dalaman nya tip top kata orang.

Bila dah selalu diamalkan tak risau lagi tentang masalah-masalah dalaman wanita ni. Berikut adalah 18 kelebihan amalkan jamu Ngosekk yang tak ada pada jamu lain

1-    Melancarkan peredaran darah dalam badan
2-    mengatasi masalah angin dalam badan
3-    menghilangkan lenguh badan/pinggang/sendi
4-    mengatasi masalah Sembelit
5-    Mengurangkan Berat badan yang berlebihan
6-    menghilangkan Kelesuan
7-    mengekalkan awet Muda
8-    Mengecutkan peranakan selepas bersalin
9-    Mengatasi kemurungan ibu berpantang
10 - bertindak sebagai Milk booster
11- menghilangkan Senggugut
12- merawat masalah Keputihan
13- mengatasi masalah Haid tidak teratur
14- menghilangkan Kegatalan dan bau missV
15- Merangsang tenaga batin
16- Mengetatkan faraj
17- Menegangkan payudara kendur
18- Mencegah fibroid/cyst

Jamu Ngosekk ni adalah jamu turun temurun yang dibuat oleh pakar perbidanan. Jamu tak panas dan organik.Jadi sangat sesuai juga untuk ibu yang baru melahir kan anak.

Bgai yang sedah berusaha untuk dapatkan zuriat juga digalak kan mengamalkan jamu Ngosekk. Ada set khas untuk wanita yang nak anak .




Ada 4 jenis jamu Ngosekk yang kita boleh try mengikut keselesaan  kita.
1- Jamu asli
2- Jamu premium
3- Jamu insert
4- Pow Kiss 


Jamu Ngosekk tak sesuai untuk kanak-kanak dan wanita hamil . Di bawah ni adalah panduan untuk kita memilih Jamu Ngosekk yang sesuai untuk kita.









Harga nya sangat berbaloi dan memang dah ramai yang cuba serta berkongsi testimoni  selepas menggunakan jamu terbaik ni. Harga nya tak mahal pun.Memang mampu milik.

Hubungi Trusted Seller di bawah untuk order Jamu Ngosekk

Facebook: Achik Ana Suzana
Whatsapp:  http://Wasap.my/60132120801 


Korang boleh klik ke facebook yang saya kongsikan ni..Ada banyak lagi maklumat berkaitan Jamu Ngosekk yang korang boleh dapat kan.Tak pun whatsapp je no dia atas ni dan boleh la tanya kan apa-apa sahaja kemushkilan .

Korang juga akan diajar cara untuk makan dan amalkan jamu Ngosekk ni.

sekian.