Skip to main content

Posts

Showing posts with the label iklan berbayar

JANGAN SESEKALI BERIKLAN DI KOMEN BLOG SAYA

Assalamualaikum....

Amboi..amboi... dua hari makcik tak buka blog.. kemain banyak lagi peniaga2 ni dok berjualan barang di kotak komen makcik ye... Makcik tanda kan sebagai spam nanti baru tau..
Jangan la buat macam tu... Kotak komen tu untuk komen2 yang berkaitan dengan entry yang saya tulis je.. Untuk kawan2 yang berkunjung ke blog saya berkongsi pandangan. Ini bukan IG artis yang awak boleh awak promote barang jualan..


kalau nak beriklan senang je.. Email saya di diana.rashid36@gmail.com atau pun pm saya kat facebook.. Kita boleh bincang pasal harga.. entry macam mana yang awak nak saya tulis.. gambar pun awak boleh letak.. IG,twitter,facebook laman web semua awak boleh letak  dalam post tu.. Ok..bayaran pun murah je...
Lain kali jangan buat lagi ye.. tak kira la kat blog saya ke.. kat blog blogger lain ke... jangan buat.. Lagi2 kalau produk awak tu ada nama besar.. buat malu je.. tak de bajet untuk promosi ke.???
sekian...

IKLAN KAN DI SINI

Assalamualaikum..



www.dianarashid.com menyediakan perkhidmatan review dan sewa banner untuk semua peniaga dan perkhidmatan yang anda tawarkan .semua post review anda adalah kekal di dalam blog ini dan tidak akan dibuang .



 Refering sites datang dari goolge.
 Referring sites  adalah dari google.kerana itu anda berhak menggunakan kelebihan ini untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan anda.

Untuk rujukan ,berikut adalah statistik bulan september




Harga untuk beriklan di blog  Ini..

iklan kat sidebar = Rm20 untuk 1 bulan
saiz 300x300

iklan atas post =RM20 untuk 1 bulan  (tiada kekosongan)

Review  1 post= RM50 (sticky post seminggu)

Semua post adalah kekal dan tidak akan di buang!


yang berminat..

Email  : diana.rashid36@gmail.com
FB; Diana rashid
whatsapp: 0125977656

 sekian..

PATI HERBAMADU : PENAWAR UNTUK MASALAH JANTUNG DAN KOLESTROL

Assalamualaikum...

Kawan-kawan ada masalah kolestrol??
Ada masalah berat badan??
Ada masalah kahak??
Saya percaya memang ramai yang ada masalah yang saya
nyatakan tu..dan saya percaya kawan-kawan
pun mengharapkan ada penyelesaian masalah tersebut..kan??
Macam mana kalau saya cadangkan sesuatu yang bagus,murah
dan cepat berkesan ?Kawan-kawan pernah cuba Pati Herbamadu??



Bukan saja mengandungi cuka Epal malah
Pati HerbaMadu mengandungi  bahan lain
seperti lemon,madu  ,bawang putih dan halia yang berpotensi
menurunkan kadar Kolesterol dalam 2 minggu
dan Membuka salur jantung yang tersumbat.
Ambil satu sudu setiap pagi dan malam.
boleh nampak kesan nya 2 minggu kemudian..

Saya memang sarankan Pati herbaMadu untuk kawan-kawan
terutama bagi kawan-kawan yang ada masalah Kolestrol dan Jantung.
Pertama nya sebab ianya tak ada bahan pengawet.
yang kedua nya sebab selain dari mengatasi masalah kolestrol dan jantung
Pati HerbaMadu ada khasiat lain yang tersembunyi..

Membersihkan Salur Darah Yang T…

GIVEAWAY,SEGMEN DAN KOTAK IKLAN...

Assalamualaikum..


Esok hari terakhir giveaway hujung tahun yang saya anjurkan.kalau belum join cepat2 la  join .Tapi ada penaja kata kalau hari ni tak de siapa join,kita tutup je la..Sebab dia dah tak sabar nak bagi hadiah tu..hehehehh..macam tu pun ada.Bukan peserta je tak sabar nak dapat hadiah rupanya penaja pun ada yang tak sabar nak bagi hadiah ye..

Untuk siapa2 yang berminat nak perkhidmatan reviewdan promot produk atau apa2 je boleh la hubungi saya ye.Email,fb semua boleh tengok kat sidebar,atas sekali.Tapi untuk yang sticky post semua dah penuh sampai awal bulan depan.

Iklan kat bawah post ada satu kosong.cepat2 pm saya kalau nak..satu lagi yang berminat nak join segmen Entry terbaik tu sila join cepat.tarikh tutup 25 hb ni..tak susah pun segmen tu..cuma buat satu entry dan letak link entry milik kawan2 yang kawan rasa paling terbaik atau yang kawan2 paling suka.Untung tau join segmen ni..Nanti boleh kawan2 lain baca entry kawan2 tu.mana lah tau kalau2 entry tu bagus tapi kura…

APA YANG SAYA NAK TULIS NANTI???

Assalamualaikum..



Pertama kali saya dapat tawaran untuk
tulis satu entry berbayar untuk satu page sukan.
saya jadi serba salah nak terima atau tak
sebab saya tau la saya ni bukan suka pun like2 page sukan ni..
Apa yang saya nak tulis nanti?

Kalau page jual barang tu boleh la saya tulis.
ambik gambar barang2 jualan nya..
letak testimoni pelanggan..dan sebagainya..
tapi untuk page sukan..
gambar apa la yang saya nak letak..
apa yang saya nak tekan kan dalam entry tu nanti??

Tapi saya fikir satu benda saja..
selagi saya tak cuba,
selagi tu la saya tak tahu caranya..kan??

sekurang2 nya saya mencuba..
bila saya tak tahu saya kena bertanya..
saya perlu tahu apa yang admin page tu mahu ..

Harap2 saya boleh buat.
tak boleh pun saya akan cuba sampai boleh..



Satu lagi..
ada tak siapa2 nak blog dia di review??
ini review ye...bukan promot..
kalau nak nanti bubuh url blog kat kotak komen.
nanti saya pilih blog2 mana yang sesuai untuk direview..

Blog yang dah tentu cantik2 dan kemas tu tak payah l…