Skip to main content

Posts

Showing posts with the label iflix hypptv

PENYELESAIAN MASALAH IFLIX TAK ADA SUBTITLE KETIKA TONTON DI STB HYPPTV

Hi Semua..



Memandang kan saya baru guna Unifi, ada banyak benda yang saya belajar untuk mudah kan saya guna Unifi tv ni. Salah satu kegemaran saya masa lapang ialan tonton drama dan filem di Iflix. Bila dah ada hypp tv lebih baik tonton di hypptv saja.

Tak payah la saya nak connect guna Myracast lagi. Tapi caranya macam rumit sikit. Sampai naik pening kepala saya. Kenapala susah sangat nak tonton iflix di hyyp tv.






Nak tak nak terpaksa email support team untuk selesaikan masalah. Selagi boleh google , kita google la dulu. Rasa macam dah tak tahu nak buat apa, baru lah kita email atau hubungi suport team diaorang.

Masa mula-mula tonton  Iflix di Hypp tv saya pelik kenapa subtitle untuk filem dan drama tu tak ada. saya google untuk cari macam mana nak on dia punya subtitle.



Malas dah saya nak baca saya pun email Iflix dan cerita masalah kepada staf yang layan saya tu Namanya Syahirah.

Jom saya tunjuk kan cemana cara nak on subtitle iflix di Hypp tv.


Mula-mula sekali ambil remote hypp tv…