Skip to main content

Posts

Showing posts with the label giveaway

BALIK KAMPUNG..OOO...BALIK KAMPUNG...!

Assalamualaikum...

Teruja nya nak balik kampung..Kalau diikutkan kami memang dah lama tak balik kampung sebab anak2 kan sekolah.Bila anak sekolah suami pulak kerja tak de cuti. Anak-anak pun asyik tanya bila nak balik kampung.Jadi di kesempatan hari raya ni kami akan balik kampung.. Anak-anak bukan main seronok bila tahu nak balik kampung. Dah la raya pun seronok, dapat balik kampung pula.Bertambah la seronok nya.



Tahun ni kami akan pulag ke Kampung saya di Beruas Perak . Ada orang kata ''Eii..kampung ceruk hutan.." Tak kisah la ceruk hutan ke apa yang penting anak-anak saya rasa lebih bahagia lebih seronok bila balik kampung saya tu  jumpa opah diaorang lagi-lagi di Hari Raya ni berbanding pergi ke tempat lain...

Kampung saya ni sebuah kampung yang terletak di Daerah Manjung. Sebuah pekan kecil yang sangat best tenang dan aman damai.. Jauh dari kesibukan kota .Pekan ni juga bukan saja ada bangsa melayu tapi ada cina dan India.Memang seronok kampung saya ni.

Perkata pentin…

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Assalamualaikum...



Agak lama saya tak join contest.Tapi sebab penaja utamanya ialah SGshop terus rasa nak join.Siapa pernah membeli belah di SGshop tau la macam mana seronoknya bila shopping di SGshop ni sebab semua barangan yang ada di sini lebih murah dari yang ada dipasaran kita ni tau.Memang jimat banyak tau.Saya sendiri pernah menggunakan khidmat Sgshop ni dan memang terbaik la.

Pada blogger-blogger yang belum berpeluang membeli belah di Sgshop tu jom la join sekali. Giveaway ni khas untuk blogger je. Lagi ramai yang join lagi banyak nilai shopping credit yang kita akan dapat.
Untuk syarat-syaratnya korang boleh ke blog Ayue Idris

Servis Yang SGshop Tawarkan Sgshop Ialah orang tengah diantara pelanggan dan penjual .Sgshop menawarkan perkhimatan menguruskan pesanan pelanggan  melalui laman web mereka iaitu Sgshop.com.my. Sejurus selepas pelanggan membuat pesanan , SGshop akan mula membeli barangan yang di pesan pelanggan melalui laman web Taoboa. Mereka juga menguruskan penghanta…

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Assalamualaikum..



Minggu lepas shopping gila-gila di Lazada tu pun belum puas lagi..Minggu ni pulak ada Lazada Big Baby Fair .Boleh sambung shopping pulak.Kali ni beli barangan baby.Bagi yang ada anak-anak kecil jangan lepaskan peluang keemasan ni .Lazada,s Big Baby Fair akanberlangsung dari 29 march - 2 April yang menawarkan potongan harga sehingga 85 %



Setiap kali ada Lazada Big Baby Fair , dah tentu lampin pakai buang akan menjadi yang  rebutan .Bagi saya jenama Lampin Pakai Buang yang paling saya suka ialah Goo.N..Kalau saya ada anak kecil nanti dah tentu jenama Goo.N yang akan saya pilih.



Selain daripada lampin pakai buang, susu formula yang pasti menjadi pilihan saya untuk anak-anak adalah Jenama Dumex.Pertama sebab ianya terdapat didalam pelbagai perisa dan keduanya dah tentu kerana harganya yang berpatutan.Lebih-lebih lagi di Lazada selalu ada tawaran istimewa untuk susu formula bayi.



Barangan lain di Lazada yang menjadi pilihan saya untuk si kecil saya nanti adalah Car Seat …

FATTAH ANAS 2ND BIRTHDAY GIVEAWAY

Asalamualaikum...
Hari ni agak lapang sikit..sebab saya tak de rancang nak tulis apa-apa entry .Jadi saya join Giveaway je  sebagai menyokong kawan2 yang tengah buat GA..


GA kali ni dari blogger Afdilah bersempena dengan birthday  anak teruna dia yang ke 2 tahun..Antara hadiah yang ditawarkan..:-
1 x Pocoyo and Friends 1 x Robocar Poli 1 x 3D Animal Card 
Semoga membesar dengan sihat dan kuat..Jadi anak yang soleh serta sentiasa mengembirkan ibu dan ayah..
Untuk semua jom kita join GA ni.
klik pada gambar untuk join..

sekian..

SENARAI PESERTA GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM