Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

Wednesday, 21 June 2017

BALIK KAMPUNG..OOO...BALIK KAMPUNG...!

Assalamualaikum...

Teruja nya nak balik kampung..Kalau diikutkan kami memang dah lama tak balik kampung sebab anak2 kan sekolah.Bila anak sekolah suami pulak kerja tak de cuti. Anak-anak pun asyik tanya bila nak balik kampung.Jadi di kesempatan hari raya ni kami akan balik kampung.. Anak-anak bukan main seronok bila tahu nak balik kampung. Dah la raya pun seronok, dapat balik kampung pula.Bertambah la seronok nya.



Tahun ni kami akan pulag ke Kampung saya di Beruas Perak . Ada orang kata ''Eii..kampung ceruk hutan.." Tak kisah la ceruk hutan ke apa yang penting anak-anak saya rasa lebih bahagia lebih seronok bila balik kampung saya tu  jumpa opah diaorang lagi-lagi di Hari Raya ni berbanding pergi ke tempat lain...

Kampung saya ni sebuah kampung yang terletak di Daerah Manjung. Sebuah pekan kecil yang sangat best tenang dan aman damai.. Jauh dari kesibukan kota .Pekan ni juga bukan saja ada bangsa melayu tapi ada cina dan India.Memang seronok kampung saya ni.

Perkata penting yang dilakukan sebelum balik kampung- Untuk balik kampung ni apa yang perlu ialah persediaan balik kampung nanti.Pastikan kereta diservis , dan semua barang-barang lengkap dan cukup.jangan lupa pastikan rumah dalam keadaan selamat.Kena bagitau jiran2 yang tak balik.kampung untuk tengok2 kan rumah kita..kena tinggalkan no tel untuk mudah jiran hubungi jika ada kecemasan.


Sempena Hari Raya yang bakal tiba ni ada 2 barangan  yang saya rasa sesuai kalau dibawa balik untuk keluarga saya di kampung. Selain kuih raya dan beberapa persiapan raya saya ada senaraikan 2 barangan dari Lazada ini  saya rasa pasti akan memeriahkan lagi hari raya kami sekeluarga..

1-Biscuits Candy High Quality Container Storage 

Penting tau benda ni...Senang nak isi kuih raya.Bekas nya pun cantik2 .Susah binskut nak masuk angin kalau pakai bekas macam ni.Kan??Korang boleh klik link diatas gambar  untuk beli bekas biskut raya ni juga..



2- Set lampu raya 

Raya tanpa lampu kelip-kelip ni memang suram la rumah.Kalau letak lampu ni baru la nampak rumah ada mood hari raya..Susana pun jadi ceria ja. Betul tak?





Korang yang nak buat persiapan raya boleh la dapatkan barang-barang lain di Lazada Malaysia.Bukan saja ada lampu raya dan Bekas kuih raya je tapi ada jual kuih raya, baju raya langsir dan macam-macam lagi.Semuanya  bersempena dengan Marhaban Ya Ramadhan By Lazada  dan jualan Riang Ria Raya yang menawarkan tawaran potongan harga sehingga 90%  dari 19 May sehingga 30  June depan. Jadi jangan lepas kan peluang untuk membeli belah di Lazada untuk lebih penjimatan di musim perayaan ini.


Untuk blogger yang nak menang hadiah best dari Lazada Malaysia boleh la kik banner ni untuk join...

sekian...

Friday, 2 June 2017

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Assalamualaikum...



Agak lama saya tak join contest.Tapi sebab penaja utamanya ialah SGshop terus rasa nak join.Siapa pernah membeli belah di SGshop tau la macam mana seronoknya bila shopping di SGshop ni sebab semua barangan yang ada di sini lebih murah dari yang ada dipasaran kita ni tau.Memang jimat banyak tau.Saya sendiri pernah menggunakan khidmat Sgshop ni dan memang terbaik la.

Pada blogger-blogger yang belum berpeluang membeli belah di Sgshop tu jom la join sekali. Giveaway ni khas untuk blogger je. Lagi ramai yang join lagi banyak nilai shopping credit yang kita akan dapat.
Untuk syarat-syaratnya korang boleh ke blog Ayue Idris

Servis Yang SGshop Tawarkan

Sgshop Ialah orang tengah diantara pelanggan dan penjual .Sgshop menawarkan perkhimatan menguruskan pesanan pelanggan  melalui laman web mereka iaitu Sgshop.com.my. Sejurus selepas pelanggan membuat pesanan , SGshop akan mula membeli barangan yang di pesan pelanggan melalui laman web Taoboa. Mereka juga menguruskan penghantaran barangan pada pelanggan.Setiap barangan yang sampai ke Gudang SGshop akan dipastikan dalam keadaan baik sebelum dihantar pada pelanggan. Sgshop juga bekerjasama dengan banyak bank untuk memastikan proses pembayaran adalah selamat dan cekap.

3 item Yang Ingin dibeli di SGshop

Sebenarnya ada banyak barangan yang saya nak beli di SGshop. Rambang mata tengok banyak nya barangan yang murah dan semuanya menarik.Tapi ada 3 barangan yang saya berminat untuk beli .




Saya ada masalah dengan sangkar kucing kat rumah ni..Sangkar kecik je.Jadi saya dapat bela seekor kucing je.Teringin nak bela banyak kucing.Jadi kalau dapat beli sangkar yang besar sikit macam dalam gambar ni dapat la bela 2,3 ekor kucing lagi.






Memang dah lama sangat teringin nak ada luggage yang besar dan boleh letak semua baju-baju anak2 dan suami.Nak berjalan terus bawak satu luggage je.Sampai hotel biar suami je tarik Luggage..Kami bawak badan je..ahahahha


3- Pressure Cooker

Tengok banyak nya yang kongsi resepi guna presure cooker..Tapi kita tak de presure cooker,..Teringin juga tapi yang diaorang jual mahal sangat.Tengok kat SGshop ni murah-murah semuanya.Ada yang bawah Rm100 ada juga yang tak sampai  RM300. Murah kan??tapi yang saya berkenan macam kat atas ni..Yang ni wajib beli.Sebab saya suka memasak tapi nak cepat.


Menarik tak barang-barang yang saya pilih ni.?.Tengok la harga yang terpapar tu.Memang murah kan??korang jangan lupa join giveaway ni nanti ye..Klik sini kalau nak join..- Giveaway -..

sekian...

Monday, 27 March 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Assalamualaikum..



Minggu lepas shopping gila-gila di Lazada tu pun belum puas lagi..Minggu ni pulak ada Lazada Big Baby Fair .Boleh sambung shopping pulak.Kali ni beli barangan baby.Bagi yang ada anak-anak kecil jangan lepaskan peluang keemasan ni .Lazada,s Big Baby Fair akan berlangsung dari 29 march - 2 April yang menawarkan potongan harga sehingga 85 %



Setiap kali ada Lazada Big Baby Fair , dah tentu lampin pakai buang akan menjadi yang  rebutan .Bagi saya jenama Lampin Pakai Buang yang paling saya suka ialah Goo.N..Kalau saya ada anak kecil nanti dah tentu jenama Goo.N yang akan saya pilih.



Selain daripada lampin pakai buang, susu formula yang pasti menjadi pilihan saya untuk anak-anak adalah Jenama Dumex.Pertama sebab ianya terdapat didalam pelbagai perisa dan keduanya dah tentu kerana harganya yang berpatutan.Lebih-lebih lagi di Lazada selalu ada tawaran istimewa untuk susu formula bayi.



Barangan lain di Lazada yang menjadi pilihan saya untuk si kecil saya nanti adalah Car Seat jenama Sweet Cherry memandangkan ini adalah salah satu barangan paling penting bila kita ada anak kecil.Senang nak keluar kalau bawak anak jalan-jalan atau balik kampung.Kalau nak beli kat luar memang mahal tapi di Lazada  semuanya murah dan berbaloi.

Sebenarnya ada banyak lagi barangan di Lazada yang saya nak dapatkan untuk anak kecil saya nanti..InsyaAllah..kalau ada anak lagi la..Hahahha..Korang pun mesti ada barangan yang korang nak beli nanti di Lazada,kan? So jangan lupa Lazada,s Big Baby Fair dari 29 March sampai 2 April ni.

sekian...


FATTAH ANAS 2ND BIRTHDAY GIVEAWAY

Asalamualaikum...

Hari ni agak lapang sikit..sebab saya tak de rancang nak tulis apa-apa entry .Jadi saya join Giveaway je  sebagai menyokong kawan2 yang tengah buat GA..



GA kali ni dari blogger Afdilah bersempena dengan birthday  anak teruna dia yang ke 2 tahun..Antara hadiah yang ditawarkan..:-

1 x  Pocoyo and Friends
1 x Robocar Poli
1 x 3D Animal Card 

Semoga membesar dengan sihat dan kuat..Jadi anak yang soleh serta sentiasa mengembirkan ibu dan ayah..

Untuk semua jom kita join GA ni.

klik pada gambar untuk join..


sekian..

Thursday, 2 February 2017

SENARAI PESERTA GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM

Assalamualaikum..



Masih ada masa lagi untuk join Giveaway saya ni..Terima kasih pada yang dah join Giveaway Slimmtreats Bersama Dianarashid.com.Memang ramai yang join dan saya sangat puas hati dengan penganjuran Giveaway kali ni.Harap-harap ianya akan mendapat sambutan untuk giveaway yang akan datang.Berikut adalah senarai peserta Giveaway Slimmtreats Bersama Dianarashid.com.
.

1- http://www.kisahsidairy.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
2- http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
3- https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
4- http://www.miazain.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
5- http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

6- http://www.leaazleeya.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
7- http://www.ceritaejoy.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama-dianarashid.html
8- http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
9- http://shalmilanadya.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
10- http://razanahanis.blogspot.my/2017/01/random-giveaway-slimmtreats-bersama.html

11- http://www.syuhadasalleh.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
12- http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
13- http://blogashalya.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
14- http://penselduabee.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
15- http://www.suriaamanda.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html?m=1

16- http://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
17- http://norminieza.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
18- http://www.kakgojes.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama-dianarashid-2017.html
19- http://itsmelyya.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
20- http://jombercontest.blogspot.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

21- http://ayubarbydol.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
22- http://www.maisarahsidi.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama-dianarashidcom.html
23- http://www.huhahuhajerr.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
24- http://akuchentacamera.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
25- http://macammacamcite.blogspot.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

26- http://www.cekgunorazimah.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
27- http://aunidenovella.blogspot.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
28- http://kiwiceri.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
29- http://www.syahidahfadilah.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
30- http://www.mariafirdz.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

31- http://seindahcerita.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
32- http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
33- https://ramaramapendek.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
34- http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
35- http://deariescouple.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

36- http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
37- http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
38- https://missobsesi.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
39- https://ajemy.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
40- http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

41- http://jombercontest.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
42- http://husnazahidi.blogspot.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
43- http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
44- http://www.azhafizah.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
45- http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

46- http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama_24.html
47- http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
48- http://messarah.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
49- https://zahirahfarhanipunye.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
50- http://www.mommyfiqa.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

51- http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
52- https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
53- http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
54- http://purplestarz89.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
55- http://misstiey34.blogspot.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

56- https://hanismasturina.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
57- http://www.nooratikahramli.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
58- http://www.kakgojes.com/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
59- http://norfazpremix.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html
60- http://the-fadedd.blogspot.my/2017/01/giveaway-slimmtreats-bersama.html

61- http://themaiman.blogspot.my/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
62- http://sishawa.blogspot.com/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
63- http://puanbee.com/giveaway-slimmtreats-bersama-dianarashid-com-2017/
64- https://muhammadshahril97.blogspot.my/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html

65- http://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
66- http://theieraziera.blogspot.my/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
67- http://nusha1706.blogspot.my/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
68- http://hootiecyum.blogspot.com/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
69-http://www.sayidahnapisah.com/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html

70-http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
71-https://zulaikha-bahri.blogspot.my/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
72-http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
73-http://chanchueshahida.blogspot.com/2017/02/giveaway-slimmtreats-bersama.html
74-


Sudikan untuk blogwalking ke blog rakan-rakan kita ni .Kalau nak add mereka di laman sosial pun dipersilakan..Tak salah kita dulu yang memulakan..betul tak??Jom kita tambah rakan untuk meluaskan lagi jaringan sosial kita.Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6-2-2017 dan pemenang akan saya umumkan selewat-lewatnya pada 8-2-2017.

Friday, 13 January 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Assalamualaikum...



Apa yang paling menarik bila setiap kali tiba Chinese New Year ialah akan banyak jualan murah.Memang tak mampu nak tahan lagi-lagi bila tengok harga yang memang lebih murah dari biasa.Kalau korang nak beli barang murah yang sentiasa murah walaupun bukan di musim perayaan boleh ke Nile.com .Lebih istimewa lagi,  sempena perayaan CHINESE NEW YEAR nile.com nak bagi penghantaran percuma saja untuk setiap pembelian yang kita buat.

Saya pun dah tengok-tengok ada beberapa barang yang saya kena dapatkan  di Nile.com. Kalau tak rebut sekarang memang rugi la sebab free delivery tau..Ini 5 barang di Nile.com yang menjadi pilihan saya..


Product:  Shoulder Bag
CNY2017 Sales price: RM17.50
Date: 12/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



CNY2017 Sales price: RM89.90
Date: 18/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only




Product: Storage Box
CNY2017 Sales price: RM7.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 316 units only




Product: Men Jacket
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 233 units only




Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only


Korang pun jangan tunggu- tunggu lagi tau sebab  penghantaran percuma ni cuma dari 26-12-2016 hingga 10-2-2017 saja..

sekian..

Sunday, 4 September 2016

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM

Assalamualaikum...



Dok tahan la jari ni dari nak mengutuk orang.Tapi bila dapat ja peluang nak mengutuk ni , rasa lega la tak tau nak cakap....dapat jugak mengutuk akhirnya..Tiba-tiba ja ada blogger dok suruh kutuk apa-apa  ja tentang dia atau tentang blog dia .

Tunggu lagi??memang tak la..kan??dah dia suruh , ni la masanya kita nak hentam dia cukup2.Biar terduduk terus sampai tak boleh angkat kepala..

Ada la beberapa perkara tentang Blog Lekat lekit  tu yang makcik ni tak berapa nak berkenan la.Sakit mata ni tau tak??Makcik ni kalau sakit mata memang selera makan tak dak..tu jangan buat pasai kalau makcik sakit mata.

Yang pertama makcik nak sentuh bab iklan yang kat atas post tu.Makcik pun letak iklan jugak..tapi  bagi  la kemas sikit , bagi dia jarak sikit. Bagi ada gap...baru orang nampak tu iklan apa..Tengok macam iklan atas blog makcik tu..kemaih aih!!sapa tengok sedap mata memandang...

Yang kedua dia punya blog archive tu..sapa nak tengok nombor2 macam tu??pening aih..Makcik dulu masa sekolah nombor2 la makcik paling tak suka tengok...Setting balik bagi keluar tajuk entry tu.bagi orang nampak apa kita tulis..Bila dah setting lain nanti letak blog archive kat atas..senang orang nampak.

Cukup la dua tu ja..Satgi kutuk banyak2 menangis pulak.Dah la makcik tak boleh tengok orang menangis...kalau tengok lama2 nanti teringat kisah2 di tinggal kekasih dulu..Eh!!


sekian..




Saturday, 3 September 2016

Saya Nak Menang Set Skinfood Bernilai RM200

Assaalamualaikum..



Jalan-jalan  singgah blog Yaya nampak  dia ada buat giveaway.Punya la lama tak pi blog dia..Sedar2 ada giveaway..heheh..jadi jom la kita join mana tahu rezeki ..kan??Hadiah nya best juga .iaitu Skinfood bernilai rm200.

Contest ni bermula pada 29 Ogos 2016 - 26 September 2016 . Syarat - syarat yang perlu anda lakukan adalah :


1. Buat entry bertajuk "Saya Nak Menang Set Skinfood
    Bernilai RM200"
2. Follow belog yaya ( www.yayacendana.com )
3. Like page Beauty Palace Korea
4. Like page Yaya Cendana Official
5. Tag 3 orang rakan kesayangan anda untuk join contest ini

Saya nak menang set skinfood kerana nak cantik macam Yaya jugak...Lagipun bila dah berusia ni lagi cerewet nk jaga kulit..jeragat, kulit kusam, kedut , kulit kering semua tu musuh untuk wanita berusia macam akak ni..:)

nak tag:

 Radhiah Izzati
Nurul Yui
Yumida



sekian..


Giveaway RM400 by AsyaAmin

Giveaway RM400 by AsyaAmin.



Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :




4. Bahagian sponsor :

Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)


5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.


Senarai Hadiah :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang


[Adda] [Shah] [Mardiana]

Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
[Julina Alias]
2.  -Blog review x 4 pemenang
-Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
[Ahmad]
3. -Topap RM 5 x 2 pemenang
-Blog Review x 3 pemenang
[Nur Nabila]
4. Topap RM 10x 9 pemenang
[Adda]

Penyertaan terbuka kepada semua blogger Malaysia.
Selamat Berjaya :)

Mula :
16 Ogos 2016
Tamat:
1 Oktober 2016

p/s: I state RM400 based on total overall.



Saturday, 13 August 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum...



Masa mula2 blogger ni ajak saya join giveaway , saya pun pergi la blog dia nak join GA ni..Tapi tengok dia tulis kat situ " kali pertama sejak 2 bulan dalam dunia blogging...." eh!!ni blog baru ke Elih??Dia ni kira otai jugak tau dalam dunia blogging ni..dulu pun saya pernah joinb GA yang dia buat dan saya menang.Yeayyy!!!hahah..kali ni nak cuba lagi..mana tau untung2 dapat Min Kaffe..heheh..



Nak tengok hadiah lain yang berupa wang tunai pi blog dia tau..Klik banner atas sekali tu..
Ok..jom tengok syarat dia,.


1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia
2. Wajib FOLLOW blog ini
3. Like Fan Page ini - 
4. Follow Twitter saya - 
5. Copy banner diatas dan buat satu entry bebas bertajuk "Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM"
6. Link kan entry tersebut pada entry ini
7. Postkan link penyertaan anda di ruangan komen dibawah


Korang pun join la..GA ni sampai 22 /9 /2016 je..tepat jam 8 pagi 23 /9/ 2016 dia umumkan pememang..Ok Elih..Jam 6 pagi akak dah buka blog Elih tau..hahahah..



Tadi dok follow twitter Elih nampak budak bambam ni..kasi tayang sikit la..bagi siapa yang baca entry ni ketap2 bibir sebab geram..Crop gambar ayah dia.sebab nanti takut ada anak2 dara tak tidur malam termimpi wajah ayah dia.hahah..

sekian..




Tuesday, 2 August 2016

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Assalamualaikum
hye semua ^_^ 

*sticky post*

Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Syarat :

1. Follow blog atau google +
 [Syira] [nurfuzie] 


2. Follow instagram *jika ada 
 [syira] [zmar] [nurfuzie]


3. Follow twitter *jika ada
[Syira]  [nurfuzie]


4. Like sahaja fanpage 
[Syira] [nurfuzie]



Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"
3. Letak banner dekat entry. 
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Wang tunai RM30 x1 
Wang tunai RM20 x1 
Tapak Iklan free selama sebulan x1 
Topup RM5 x1 
[SyiraLokman]


(TOP REFERRAL)
 Wang tunai RM50 x1 
[nurfuzie] 


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

jom ramai2 memeriahkan Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !  ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow anda juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 1 Ogos 2016 
Tamat : 21 Ogos 2016

Sunday, 24 July 2016

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak



Syarat-syarat untuk join

  1. Anda mestilah seorang blogger Malaysia.
  2. Follow blog cik akak.
  3. Tempek banner di atas dalam entri anda.
  4. Letak tajuk "Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak
  5. Backlink entri anda di kotak komen entri ini
Giveaway tamat : 25.07.2016 jam 7.00 pagi
Pemenang akan diumum pada 25.07.2016 jam 8.00 pagi

sekian..

Thursday, 23 June 2016

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Assalamualaikum...


Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


Wednesday, 11 May 2016

Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

Assalamualaikum...

Saya nak join Giveaway ni...Biasanya kalau giveaway dari The baby store memang hadiahnya terbaik dan menarik.Rugi siapa yang tak join.Pernah membeli di The Baby Store?Mereka menjual barangan berjenama dengan harga murah .Cepat2 la pi ke laman web diaorang dan memilih barang terbaik untuk anak2 korang..
Jom kita join Giveaway ni pulak....

*****************************************************************

klik untuk sertai
Berita Baik! Hari ini kami Nurfuzie dan The Baby Store nak jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini.


Sebuah Kedai Bayi Online yang meningkat naik dan menjadi pilihan ibu-bapa untuk membeli barangan kelangkapan ibu dan anak di atas talian.
Mempunyai lebih 700 barangan untuk dipilih dan mempunyai pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan.


Antara Barangan yang Hot di The Baby Store
  • Bajoo - Romper Baju Melayu
  • Mamom Milk Booster
  • Umma Lacto Milk Booster
  • Aldo Compatto
  • D'Aura Minyak Kelapa Dara
  • LeapFrog Kids Toys
Anda boleh klik pautan diatas untuk melihat produk tersebut.

Setiap pendaftaran akaun baru di The Baby Store akan menerima 200 mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian pertama dan setiap belian juga anda akan dapat mata ganjaran yang boleh ditebus pada belian seterusnya. Sangat menguntungkan.

========================================================================

Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.

SENARAI HADIAH PEMENANG

Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama
Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua
Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga
Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Like facebook penaja.
https://www.facebook.com/nurfuziedotcom
2. Follow instagram penaja.
https://www.instagram.com/thebabystoremalaysia/
https://www.instagram.com/eintan_nurfuzie/

3. Follow Blog penaja
www.BabyMalaysia.com
http://www.nurfuzie.com

4. Buat satu entry khas dengan tajuk Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

  • Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.
  • Tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.
  • Tarikh tutup pada 5 Jun 2016 jam 11.59 malam.
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.
5. Share/Ping Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.

Semoga berjaya semua..

Nota Tambahan : - Jika anda adalah seorang blogger dan ingin menjana pendapatan melalui blog anda. Anda boleh sertai Program Affiliate The Baby Store. Pihak The Baby Store akan guide anda bagaimana anda boleh membuat duit melalui blog anda dengan program ini. 
Sasaran The Baby Store adalah membantu para Affiliate menjana sekurang-kurangnya RM2000 sebulan tanpa menjual. Hanya post artikel yang dibekalkan oleh The Baby Store sahaja. Mudah kan?
Jika anda berminat anda boleh klik di link ini --> Program Affiliate The Baby Store

Tuesday, 12 April 2016

Saya nak menang gold coin 0.5g dari blog puanbee.com

Assalamualaikum...




Saya ni selalu je nampak sorang rakan blogger saya ni yang asyik cerita pasal emas.Bila dia tunjuk je gambar2 emas yang dia jual tu memang telan air liur banyak kali.Kadang2 tu saja buka Fb dia semata2 nak jamu mata tengok emas.Dah ada peluang dia buat Giveaway ni kita pun try la kot2 tergolong dalam insan yang bertuah.mana tau dapat la emas 0.5 gram..heheh

Orang perempuan mana la yang tak suka emas.Ada yang tak suka pakai tapi suka simpan..Ada juga yang sebalik nya.tapi saya memang suka tengok emas, suka simpan, suka pakai, suka sembang pasal emas..kalau keluar tu lalu la tepi kedai emas tak dapat singgah dapat jeling sikit pun  jadi la..lepas tu senyum sorang2 sebab berangan..hahhah..

Nak kata banyak simpan emas tu memang tak la..Kalau banyak tak la saya join Giveaway ni..kan??heheh..saya ada kenangan tentang emas ni.Sebelum saya berkahwin dulu emak saya ada bagi saya sebentuk cincin emas.Ada satu petang tu lepas mandi saya buka cincin tu dan letak tepi kolah bilik air sebab nak ambik wuduk.

Dah habis solat , makan melompat bagai baru teringat tentang cincin yang saya buka dan tinggal dalam bilik air tadi.Pergi-pergi tengok cincin tu dah tak de.Sedih nya saya rasa.Dah la mak saya tu  bukan orang senang pun nak dapat cincin sebentuk mesti  ambil masa.Saya pulak hilang kan sekelip mata je.Saya agak cincin tu dah masuk dalam longkang entah kemana dah..

Tapi yang pelik nya bila saya cerita kat mak saya , muka dia tak de perasaan apa pun..Macam.."lantak engkau la..ada aku kesah..".saya agak la mak saya dah ambik cincin tu masa saya tinggalkan  kat dalam bilik air..agaknya dia terjumpa dan kata.." aku bagi cincin dia letak merata ja...biar aku ambik balik cincin ni..."..saya agak je la..sebab sampai sekarang kalau saya sebut pasal cincin tu mesti dia ubah topik lain..

sesuatu sangat tau...

hahhaha


sekian...

Thursday, 24 March 2016

Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih


*sila tekan banner diatas untuk join*

Hadiah :
Top Referral RM100x1
Random Cash RM50x10

Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , Tasha Aqisha , Miszrockers , Seindah Cerita DYatie , Putery Memory , Pemburu Pelangi , Yanie Yusuf , Bahejabela , Rayyan Kata , Farah Dafri , dan Munirah Moon.

Saturday, 13 February 2016

GIVEAWAY EPHYRA 2016 BY NAOMIE LICOUZ

Assalamualaikum...



Kalau GA dengan hadiah Ephyra ni siapa lah yang tak mau join..kan??
memang di tunggu2 je sesiapa buat GA dengan hadiahnya produk Ephyra.
Kali ni Blogger Naomie pulak yang berpeluang menganjurkan GA dengan hadiah nya berupa
produk Ephyra yang menjadi kegilaan ramai wanita2 yang nak kan kulit yang cantik.

kalau menang memang best la sebab produk Ephyra ni pakai kali pertama
pun dah nampak kesan seawal 2-3 minggu tau.
Memang terbaik lah Ephyra ni.

Siapa yang berminat nak join boleh klik banner diatas ni ye.

jangan lepas kan peluang keemasan ni .


sekian...


MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK

Assalamualaikum...


♥ Assalamualaikum ♥

"MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnianya, akhirnya Mega giveaway ini berjaya dilancarkan. Terima kasih kepada 21 sponsor yang sering memberi kerjasama yang baik. Dengan lafaz "Bismilah" cik akak membuka tirai "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK ".

klik banner - join 
Syarat-syaratnya :-
  • Follow blog, Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page Facebook - Rujuk Entri SINI (syarat Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page FB hanya kepada peserta yang memiliki mana-mana akaun yang dinyatakan seperti di atas).  
  • Letak link blog ini dalam senarai bloglist anda -  [ Cik Akak ] [ Eyja ] & [ Pn. Wawa ] - **syarat ini wajib kepada semua peserta sepanjang tempoh Mega Giveaway ini berlangsung.
  • Buat entri bertajuk "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini 
  • Giveaway berlangsung 01.02.2016 - 26.02.2016
  • Giveaway tamat 26.02.2016 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui RANDOM.ORG & PENGUMUMAN PEMENANG PADA 29.02.2016.

Entri giveaway rujuk blogger : Kak Mialiana

Tuesday, 2 February 2016

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANA RASHID

Assalamualaikum...



Saya nak umumkan senarai pemenang GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANA RASHID .. Ribuan terima kasih sebab ramai juga yang turut serta dan ada yang share giveaaway ni di facebook..Maklum la sekarang ni tak ramai blogger yang suka join Giveaway.Masing2 sibuk tapi masih sempat juga buat entry untuk join .Saya dan pihak The baby Store mengucapkan berbanyak banyak terima kasih...Bagi Yang tak berjaya jangan risau nanti saya buat giveaway lagi mana tahu ada rezeki anda pulak.kan??



Sebelum tu saya nak kongsikan sedikit pada anda tentang The Baby Store .. TheBabyStore menjual barangan kelengkapan bayi yang berkualiti dan berjenama tapi dengan harga yang sangat berpatutan hanya dengan belian melalui online. .Pada ibu bapa dan bakal menjadi ibu bapa, The Baby Store menyediakan hampir 100 jenama produk bayi yang popular dan dipercayai ramai.jadi jangan tunggu lagi,..dapatkan barangan kelengkapan bayi dengan segera.Ibu2 hamil tu tak payah dah nak mengusung perut menapak dari satu kedai ke satu kedai nak beli kelengkapan anak yang bakal lahir..Mak ayah tak payah dah nak beli barang2 anak sambil kejar anak satu mall semata2 nak beli botol susu je..eheheh..Jom klik2 di The Baby Store..

Website    : www.thebabystore.com.my
Facebook : www.facebook.com/thebabystoremalaysia
Instagram : www.instagram.com/thebabystoremalaysia
Pinterest   : www.pinterest.com/thebabystoreMY



OK..tahniah kepada yang bertuah memenangi hadiah dari The Baby Store :-
senarai pemenang:


1)http://www.ciktom.com/giveaway-the-baby-store-bersama-dianarashid/

2)http://www.anajingga.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

3)http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid_20.html

4)http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

5)http://umiwish.blogspot.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

6)http://cxopportunities.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

7)http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

8)http://www.papaglamz.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

9)http://www.bondezaidalifah.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

10)http://cammylia.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html



mohon para pemenang email maklumat diri kepada sales@thebabystore.com.my

Tajuk Email : PEMENANG GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANA RASHID

Nama :
No tel :
Email :
Alamat :


sekian...

Tuesday, 26 January 2016

SENARAI PESERTA GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID

Assalamualaikum..



Siapa yang belum sertai GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID sila klik sini dan join.Siapa tak join saya tak mau kawan..hahhah...Jemput join ye..Tak de Ig pun boleh join.Hanya copy and paste je..lepas tu tunggu je..Dah ada pemenang nanti makcik roger2 ok...Kat bawah ni senarai peserta yang dah join.Terima kasih..Dah hampir semua saya pi jengah...


  1. http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html.
  2. http://adna2029.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  3. http://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  4. http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  5. http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  6. http://www.kisahsidairy.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  7. http://masitaeyta.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  8. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  9. http://rozita-ceritaita.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  10. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  11. http://inlove-wanda.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  12. http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  13. http://www.bondezaidalifah.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  14. http://umikasum.blogspot.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  15. http://www.cekgunorazimah.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  16. https://www.biskutsemperit.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  17. http://wzalehawismail.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  18. http://blogashalya.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  19. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  20. http://www.keladionline.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  21. http://yangbaik.blogspot.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  22. http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  23. http://itsmelyya.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  24. http://aliatulaiman.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  25. http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  26. http://blogilovegsc.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  27. www.pokcikblogger.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  28. http://cammylia.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  29. http://www.nurfuzie.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  30. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  31. http://akuainkausiapa.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  32. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  33. http://bluepinkiey.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  34. http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  35. http://adrianaawing25.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  36. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  37. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  38. http://mamadarwiish.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  39. http://cxopportunities.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html?m=1
  40. http://www.masturadin.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  41. http://www.mariafirdz.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  42. http://www.papaglamz.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  43. http://www.sheilainspire.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  44. http://airia98.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  45. http://www.amysyeera.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  46. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  47. http://cutiefany.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  48. http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  49.  http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  50. http://cikash.blogspot.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  51. http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid_20.html
  52. http://www.sayidahnapisah.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  53. http://www.anajingga.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  54. http://azlanbahar.com/giveaway-the-baby-store-bersama-dianarashid/
  55. http://umiwish.blogspot.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  56. http://www.ciktom.com/giveaway-the-baby-store-bersama-dianarashid/
  57. http://www.azlindaalin.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
Ada lagi yang nak join?ada masa lagi..jangan risau..klik sini , copy dan paste..lepastu tinggalkan link di kotak komen entry ini..Semoga berjaya semua..

sekian..