Skip to main content

Posts

Showing posts with the label giveaway

BALIK KAMPUNG..OOO...BALIK KAMPUNG...!

Assalamualaikum...

Teruja nya nak balik kampung..Kalau diikutkan kami memang dah lama tak balik kampung sebab anak2 kan sekolah.Bila anak sekolah suami pulak kerja tak de cuti. Anak-anak pun asyik tanya bila nak balik kampung.Jadi di kesempatan hari raya ni kami akan balik kampung.. Anak-anak bukan main seronok bila tahu nak balik kampung. Dah la raya pun seronok, dapat balik kampung pula.Bertambah la seronok nya.



Tahun ni kami akan pulag ke Kampung saya di Beruas Perak . Ada orang kata ''Eii..kampung ceruk hutan.." Tak kisah la ceruk hutan ke apa yang penting anak-anak saya rasa lebih bahagia lebih seronok bila balik kampung saya tu  jumpa opah diaorang lagi-lagi di Hari Raya ni berbanding pergi ke tempat lain...

Kampung saya ni sebuah kampung yang terletak di Daerah Manjung. Sebuah pekan kecil yang sangat best tenang dan aman damai.. Jauh dari kesibukan kota .Pekan ni juga bukan saja ada bangsa melayu tapi ada cina dan India.Memang seronok kampung saya ni.

Perkata pentin…

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Assalamualaikum...



Agak lama saya tak join contest.Tapi sebab penaja utamanya ialah SGshop terus rasa nak join.Siapa pernah membeli belah di SGshop tau la macam mana seronoknya bila shopping di SGshop ni sebab semua barangan yang ada di sini lebih murah dari yang ada dipasaran kita ni tau.Memang jimat banyak tau.Saya sendiri pernah menggunakan khidmat Sgshop ni dan memang terbaik la.

Pada blogger-blogger yang belum berpeluang membeli belah di Sgshop tu jom la join sekali. Giveaway ni khas untuk blogger je. Lagi ramai yang join lagi banyak nilai shopping credit yang kita akan dapat.
Untuk syarat-syaratnya korang boleh ke blog Ayue Idris

Servis Yang SGshop Tawarkan Sgshop Ialah orang tengah diantara pelanggan dan penjual .Sgshop menawarkan perkhimatan menguruskan pesanan pelanggan  melalui laman web mereka iaitu Sgshop.com.my. Sejurus selepas pelanggan membuat pesanan , SGshop akan mula membeli barangan yang di pesan pelanggan melalui laman web Taoboa. Mereka juga menguruskan penghanta…

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Assalamualaikum..



Minggu lepas shopping gila-gila di Lazada tu pun belum puas lagi..Minggu ni pulak ada Lazada Big Baby Fair .Boleh sambung shopping pulak.Kali ni beli barangan baby.Bagi yang ada anak-anak kecil jangan lepaskan peluang keemasan ni .Lazada,s Big Baby Fair akanberlangsung dari 29 march - 2 April yang menawarkan potongan harga sehingga 85 %



Setiap kali ada Lazada Big Baby Fair , dah tentu lampin pakai buang akan menjadi yang  rebutan .Bagi saya jenama Lampin Pakai Buang yang paling saya suka ialah Goo.N..Kalau saya ada anak kecil nanti dah tentu jenama Goo.N yang akan saya pilih.



Selain daripada lampin pakai buang, susu formula yang pasti menjadi pilihan saya untuk anak-anak adalah Jenama Dumex.Pertama sebab ianya terdapat didalam pelbagai perisa dan keduanya dah tentu kerana harganya yang berpatutan.Lebih-lebih lagi di Lazada selalu ada tawaran istimewa untuk susu formula bayi.



Barangan lain di Lazada yang menjadi pilihan saya untuk si kecil saya nanti adalah Car Seat …

FATTAH ANAS 2ND BIRTHDAY GIVEAWAY

Asalamualaikum...
Hari ni agak lapang sikit..sebab saya tak de rancang nak tulis apa-apa entry .Jadi saya join Giveaway je  sebagai menyokong kawan2 yang tengah buat GA..


GA kali ni dari blogger Afdilah bersempena dengan birthday  anak teruna dia yang ke 2 tahun..Antara hadiah yang ditawarkan..:-
1 x Pocoyo and Friends 1 x Robocar Poli 1 x 3D Animal Card 
Semoga membesar dengan sihat dan kuat..Jadi anak yang soleh serta sentiasa mengembirkan ibu dan ayah..
Untuk semua jom kita join GA ni.
klik pada gambar untuk join..

sekian..

SENARAI PESERTA GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Assalamualaikum...



Apa yang paling menarik bila setiap kali tiba Chinese New Year ialah akan banyak jualan murah.Memang tak mampu nak tahan lagi-lagi bila tengok harga yang memang lebih murah dari biasa.Kalau korang nak beli barang murah yang sentiasa murah walaupun bukan di musim perayaan boleh ke Nile.com .Lebih istimewa lagi,  sempena perayaan CHINESE NEW YEAR nile.com nak bagi penghantaran percuma saja untuk setiap pembelian yang kita buat.

Saya pun dah tengok-tengok ada beberapa barang yang saya kena dapatkan  di Nile.com. Kalau tak rebut sekarang memang rugi la sebab free delivery tau..Ini 5 barang di Nile.com yang menjadi pilihan saya..


Product:  Shoulder Bag CNY2017 Sales price: RM17.50 Date: 12/01/2017 Time Start: 2.00pm Time End: When limited quantity sold out Limited Quantity: 100 units only


Product: 15kg Chrome Dumbbell CNY2017 Sales price: RM89.90 Date: 18/01/2017 Time Start: 2.00pm Time End: When limited quantity sold out Limited Quantity: 100 units only



Product: Storage Box CNY2017 …

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM

Assalamualaikum...



Dok tahan la jari ni dari nak mengutuk orang.Tapi bila dapat ja peluang nak mengutuk ni , rasa lega la tak tau nak cakap....dapat jugak mengutuk akhirnya..Tiba-tiba ja ada blogger dok suruh kutuk apa-apa  ja tentang dia atau tentang blog dia .

Tunggu lagi??memang tak la..kan??dah dia suruh , ni la masanya kita nak hentam dia cukup2.Biar terduduk terus sampai tak boleh angkat kepala..

Ada la beberapa perkara tentang Blog Lekat lekit  tu yang makcik ni tak berapa nak berkenan la.Sakit mata ni tau tak??Makcik ni kalau sakit mata memang selera makan tak dak..tu jangan buat pasai kalau makcik sakit mata.

Yang pertama makcik nak sentuh bab iklan yang kat atas post tu.Makcik pun letak iklan jugak..tapi  bagi  la kemas sikit , bagi dia jarak sikit. Bagi ada gap...baru orang nampak tu iklan apa..Tengok macam iklan atas blog makcik tu..kemaih aih!!sapa tengok sedap mata memandang...

Yang kedua dia punya blog archive tu..sapa nak tengok nombor2 macam tu??pening aih..Makcik du…

Saya Nak Menang Set Skinfood Bernilai RM200

Assaalamualaikum..



Jalan-jalan  singgah blog Yaya nampak  dia ada buat giveaway.Punya la lama tak pi blog dia..Sedar2 ada giveaway..heheh..jadi jom la kita join mana tahu rezeki ..kan??Hadiah nya best juga .iaitu Skinfood bernilai rm200.

Contest ni bermula pada 29 Ogos 2016 - 26 September 2016 . Syarat - syarat yang perlu anda lakukan adalah :


1. Buat entry bertajuk "Saya Nak Menang Set Skinfood
    Bernilai RM200"
2. Follow belog yaya ( www.yayacendana.com )
3. Like page Beauty Palace Korea
4. Like page Yaya Cendana Official
5. Tag 3 orang rakan kesayangan anda untuk join contest ini

Saya nak menang set skinfood kerana nak cantik macam Yaya jugak...Lagipun bila dah berusia ni lagi cerewet nk jaga kulit..jeragat, kulit kusam, kedut , kulit kering semua tu musuh untuk wanita berusia macam akak ni..:)

nak tag:

 Radhiah Izzati
Nurul Yui
Yumida



sekian..


Giveaway RM400 by AsyaAmin

Giveaway RM400 by AsyaAmin.



Syarat penyertaan :
1. Blogger Malaysia 2. Follow blog ini. Wajib 3. Follow :



4. Bahagian sponsor :
Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)


5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.


Senarai Hadiah :
Top Referral : 1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang 2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang 3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang

[Adda] [Shah] [Mardiana]
Random: 1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang [Julina Alias] 2.  -Blog review x 4 pemenang -Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang [Ahmad] 3. -Topap RM 5 x 2 pemenang -Blog Review x 3 pemenang [Nur Nabila] 4. Topap RM 10x 9 pemenang [Adda]
Penyertaan terbuka kepada semua blogger…

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum...



Masa mula2 blogger ni ajak saya join giveaway , saya pun pergi la blog dia nak join GA ni..Tapi tengok dia tulis kat situ " kali pertama sejak 2 bulan dalam dunia blogging...." eh!!ni blog baru ke Elih??Dia ni kira otai jugak tau dalam dunia blogging ni..dulu pun saya pernah joinb GA yang dia buat dan saya menang.Yeayyy!!!hahah..kali ni nak cuba lagi..mana tau untung2 dapat Min Kaffe..heheh..



Nak tengok hadiah lain yang berupa wang tunai pi blog dia tau..Klik banner atas sekali tu..
Ok..jom tengok syarat dia,.


1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia
2. Wajib FOLLOW blog ini
3. Like Fan Page ini - 
4. Follow Twitter saya -  5. Copy banner diatas dan buat satu entry bebas bertajuk "Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM" 6. Link kan entry tersebut pada entry ini 7. Postkan link penyertaan anda di ruangan komen dibawah

Korang pun join la..GA ni sampai 22 /9 /2016 je..tepat jam 8 pagi 23 /9/ 2016 dia umumkan pememang..Ok Elih..Jam 6 pagi…

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Assalamualaikum
hye semua ^_^ 

*sticky post*

Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Syarat :
1. Follow blog atau google +  [Syira] [nurfuzie] 

2. Follow instagram *jika ada  [syira] [zmar] [nurfuzie]


3. Follow twitter *jika ada [Syira]  [nurfuzie]

4. Like sahaja fanpage [Syira] [nurfuzie]


Cara mudah :
1. Follow SEMUA syarat. 2. Buat entry bertajuk "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !" 3. Letak banner dekat entry. 4. Backlink kan ke sini. 5. Publish! 6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.

Special untuk anda?
Wang tunai RM30 x1 
Wang tunai RM20 x1  Tapak Iklan free selama sebulan x1 
Topup RM5 x1
[SyiraLokman]


(TOP REFERRAL)  Wang tunai RM50 x1 
[nurfuzie] 


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)
jom ramai2 memeriahkan Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !  ^_^ InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow anda juga :) Bersama merapatkan ukhwah ^_^

Mula : 1 Ogos 2016  Tamat : 21 Ogos 2016

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak

Syarat-syarat untuk join
Anda mestilah seorang blogger Malaysia.Follow blog cik akak.Tempek banner di atas dalam entri anda.Letak tajuk "Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik AkakBacklink entri anda di kotak komen entri ini Giveaway tamat : 25.07.2016 jam 7.00 pagi Pemenang akan diumum pada 25.07.2016 jam 8.00 pagi
sekian..

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Assalamualaikum...


Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memen…

Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

Assalamualaikum...

Saya nak join Giveaway ni...Biasanya kalau giveaway dari The baby store memang hadiahnya terbaik dan menarik.Rugi siapa yang tak join.Pernah membeli di The Baby Store?Mereka menjual barangan berjenama dengan harga murah .Cepat2 la pi ke laman web diaorang dan memilih barang terbaik untuk anak2 korang.. Jom kita join Giveaway ni pulak....
*****************************************************************

Berita Baik! Hari ini kami Nurfuzie dan The Baby Store nak jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini.
The Baby Store
Sebuah Kedai Bayi Online yang meningkat naik dan menjadi pilihan ibu-bapa untuk membeli barangan kelangkapan ibu dan anak di atas talian.
Mempunyai lebih 700 barangan untuk dipilih dan mempunyai pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan.

Antara Barangan yang Hot di The Baby Store Bajoo - Romper Baju MelayuMamom…

Saya nak menang gold coin 0.5g dari blog puanbee.com

Assalamualaikum...




Saya ni selalu je nampak sorang rakan blogger saya ni yang asyik cerita pasal emas.Bila dia tunjuk je gambar2 emas yang dia jual tu memang telan air liur banyak kali.Kadang2 tu saja buka Fb dia semata2 nak jamu mata tengok emas.Dah ada peluang dia buat Giveaway ni kita pun try la kot2 tergolong dalam insan yang bertuah.mana tau dapat la emas 0.5 gram..heheh

Orang perempuan mana la yang tak suka emas.Ada yang tak suka pakai tapi suka simpan..Ada juga yang sebalik nya.tapi saya memang suka tengok emas, suka simpan, suka pakai, suka sembang pasal emas..kalau keluar tu lalu la tepi kedai emas tak dapat singgah dapat jeling sikit pun  jadi la..lepas tu senyum sorang2 sebab berangan..hahhah..

Nak kata banyak simpan emas tu memang tak la..Kalau banyak tak la saya join Giveaway ni..kan??heheh..saya ada kenangan tentang emas ni.Sebelum saya berkahwin dulu emak saya ada bagi saya sebentuk cincin emas.Ada satu petang tu lepas mandi saya buka cincin tu dan letak tepi kolah bil…

Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih

*sila tekan banner diatas untuk join*

Hadiah :
Top Referral RM100x1 Random Cash RM50x10

Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , Tasha Aqisha , Miszrockers , Seindah Cerita DYatie , Putery Memory , Pemburu Pelangi , Yanie Yusuf , Bahejabela , Rayyan Kata , Farah Dafri , dan Munirah Moon.

GIVEAWAY EPHYRA 2016 BY NAOMIE LICOUZ

Assalamualaikum...



Kalau GA dengan hadiah Ephyra ni siapa lah yang tak mau join..kan??
memang di tunggu2 je sesiapa buat GA dengan hadiahnya produk Ephyra.
Kali ni Blogger Naomie pulak yang berpeluang menganjurkan GA dengan hadiah nya berupa
produk Ephyra yang menjadi kegilaan ramai wanita2 yang nak kan kulit yang cantik.

kalau menang memang best la sebab produk Ephyra ni pakai kali pertama
pun dah nampak kesan seawal 2-3 minggu tau.
Memang terbaik lah Ephyra ni.

Siapa yang berminat nak join boleh klik banner diatas ni ye.

jangan lepas kan peluang keemasan ni .


sekian...


MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK

Assalamualaikum...


♥ Assalamualaikum ♥"MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "Alhamdulillah bersyukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnianya, akhirnya Mega giveaway ini berjaya dilancarkan. Terima kasih kepada 21 sponsor yang sering memberi kerjasama yang baik. Dengan lafaz "Bismilah" cik akak membuka tirai"MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK ".
klik banner - join Syarat-syaratnya :-Follow blog, Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page Facebook - Rujuk Entri SINI(syarat Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page FB hanya kepada peserta yang memiliki mana-mana akaun yang dinyatakan seperti di atas). Letak link blog ini dalam senarai bloglist anda -  [ Cik Akak ] [ Eyja ] & [ Pn. Wawa ] - **syarat ini wajib kepada semua peserta sepanjang tempoh Mega Giveaway ini berlangsung.Buat entri bertajuk "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTMLTinggalkan URL entri and…

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANA RASHID

Assalamualaikum...



Saya nak umumkan senarai pemenang GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANA RASHID .. Ribuan terima kasih sebab ramai juga yang turut serta dan ada yang share giveaaway ni di facebook..Maklum la sekarang ni tak ramai blogger yang suka join Giveaway.Masing2 sibuk tapi masih sempat juga buat entry untuk join .Saya dan pihak The baby Store mengucapkan berbanyak banyak terima kasih...Bagi Yang tak berjaya jangan risau nanti saya buat giveaway lagi mana tahu ada rezeki anda pulak.kan??



Sebelum tu saya nak kongsikan sedikit pada anda tentang The Baby Store .. TheBabyStore menjual barangan kelengkapan bayi yang berkualiti dan berjenama tapi dengan harga yang sangat berpatutan hanya dengan belian melalui online. .Pada ibu bapa dan bakal menjadi ibu bapa, The Baby Store menyediakan hampir 100 jenama produk bayi yang popular dan dipercayai ramai.jadi jangan tunggu lagi,..dapatkan barangan kelengkapan bayi dengan segera.Ibu2 hamil tu tak payah dah nak mengusung perut menapak dari …

SENARAI PESERTA GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID

Assalamualaikum..



Siapa yang belum sertai GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID sila klik sini dan join.Siapa tak join saya tak mau kawan..hahhah...Jemput join ye..Tak de Ig pun boleh join.Hanya copy and paste je..lepas tu tunggu je..Dah ada pemenang nanti makcik roger2 ok...Kat bawah ni senarai peserta yang dah join.Terima kasih..Dah hampir semua saya pi jengah...


http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html.http://adna2029.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.htmlhttp://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.htmlhttp://jmbelog.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.htmlhttp://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.htmlhttp://www.kisahsidairy.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.htmlhttp://masitaeyta.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.htmlhttp://izyanyancinnamon.blogspot.my/20…