Skip to main content

Posts

Showing posts with the label game show Lari

GAME SHOW RUNNING MAN VERSI MALAYSIA DI TV9 MARCH INI

Assalamualaikum..


Siapa suka running man?Mesti ramai yang suka..
Makcik pun suka jugak..Bila tonton Running Man
makcik rasa macam umur makcik muda 30 tahun tau..
sebab asyik gelak je serupa macam tak dak masalah apa pun..
hehehe..


Oleh sebab ramai yang suka sangat
menonton rancangn Running Man ni maka
tak lama lagi kawan2 boleh tonton Running Man versi malaysia pulak.
Tapi tak pakai nama rancangan  Running Man..
diaorang tukar pada nama "Lari"

Pengacara nya pulak ialah Azwan Ali.
Eh!ada pengacara pulak.
kata tadi macam Running Man.Running Man mana ada pengacara.
best ke?

Kita tunggu je la nanti
siarannya di TV9 bermula March ini.
pengambaran nya pun dah dibuat sepanjang minggu ni.
Artis yang join tu pun saya tak kenal..


harap2 best la..
kalau tak memang kena kritik je la..hahah..
Bila dah kata Running Man versi Malasyia
dah tentu la akan ada yang membandingkan 2 rancangan ni..kan??

tunggu je la nanti..
tak sabar pulak nak tengok..



sekian..