Showing posts with label gambar majlis persandingan mia ahmad dan Izham tarmizi. Show all posts
Showing posts with label gambar majlis persandingan mia ahmad dan Izham tarmizi. Show all posts

Saturday, 14 January 2017

GAMBAR MAJLIS PERSANDINGAN MIA AHMAD DAN IZHAM TARMIZI


Assalamualaikum...


14-1-2017  malam ni berlangsung majlis persandingan perkahwinan Mia Ahmad dan Izham Tarmizi.
Bagi saya ni pasangan yang nampak sepadan sangat..Sebab dua2 susah nak nampak diaorang senyum..ahahha..Tapi  diaorang nampak sepadan can sama cantik.Tu yang saya suka tu..

Majlis persandingan mereka ni berlangsung di Taiping Golf & Country Resort .Kalau korang nak tengok secara lansung boleh ke tonton,my.

Jom la kita tengok gambar pulak..






























Photographer by @project2pi


Cantik kan diaorang berdua ni?/
Tak pernah tengok Mia ahmad paakai baju ketat..heheheh..
Apa pun tahniah dan selamat pengantin baru...

*ada gambar lagi nanti saya update ok..


sekian..