Skip to main content

Posts

Showing posts with the label fasha sanda

INI BUKAN FACEBOOK PAGE SAYA - FASHA SANDHA

Assalamulaikum...
Sispa2 yang ada like page Fasha Sandha ni sila la unlike ye sebab sah2 itu akaun palsu. Bukan hak milik Fasha Sandha yang sebenarnya.. Buang masa je like.


Fasha Sanda pun dah bagi amaran pasa pemilik akaun tu. Bahaya tau benda2 gini sebab  Takut orang ramai mudah tertipu. mana tau ada benda2 yang melibat kan duit dan masa orang lain tak pasal2 nama Fasha jugak yang busuk. Bila kita kena tipu nak cari siapa?? Dah sah2 tu akaun palsu,kan..

Belek2 gambar Fasha nampak gambar ni.. Tak nampak macam artis pun..kan??


Sekian..

RAMAINYA MAK BIDAN YANG KOMEN DI GAMBAR FASHA SANDHA NI..

Assalamualaikum...

Dah berapa bulan entah Fasha Sandha ni mengandung. perut dia pun dah besar.. rasanya macam dah 9 bulan kot.. nampak???tak tahu tapi nak teka jugak.. hahahah...

Bila tengok gambar-gambar Fasha Sandha ni saya perasan ramainya la yang jadi mak bidan kat IG artis popular ni.. tengok perut je dah tau anak lelaki ke perempuan.. Dari sekeping gambar perut je dah tahu baby ni tak lama je lagi nak keluar..


Bukan tu saja.. ada yang boleh tahu baby ni nanti akan ikut muka mak dia. Ada jugak yang kata lagi 2 minggu fasya akan bersalin.. mujur tak de yang komen anak fasya ni nanti keja apa.. hobinya apa,kekasihnya siapa.. hahahha


Apa pun dia cantik..kan?? semoga semua nya dipermudahkan..
sekian..

HAMIL KALI KEDUA ,FASHA SANDA MENGAKU SELEKEH

Assalamualaikum..
selekeh ke?tengok macam tak je.. tetap cantik.memang perempuan hamil sentiasa nampak cantik..kan??

tapi bila dah tak suka,orang cantik berhias sakan,baju lip lap lip lap pun orang kata selekeh...

kesian fasha Sanda ni.. ada je orang yang saja2 nak menyakitkan hati dia.. lepas tu senang2 pulak minta maaf.. ingat hati terluka tu macam jalan raya ye?/ boleh di tampal2 je..?

Dapat apa ye kalau terlalu lantang sangat berkata2  sampai menyakitkan hati orang?? mungkin satu kepuasan untuk orang2 macam ni. Sebab ramai yang kata cantik,tapi dia sorang je yang komplen kata selekeh.. tak pelik ke??heehhe

Aku ni bukan nya peminat fasha Sanda.. tapi kesian la buat macam tu kat orang mengandung. harap2 Fasha sanda sabar la menghadapi orang2 macam ni selagi dia bergelar artis ni.

jangan nanti kau mengandung muka jadi macam katak puru dah la..hehehe..
sekian...


SAYALAH PUNCA PENCERAIAN..BUKAN FASHA-JEJAI

Betul sangat kata Jejai tu.. Bila lelaki kawen 2,3 mesti perempuan yang disalah kan.. perampas la,gatal la.. macam2 lagi..
Sepatutnya si lelaki pun perlu dipersalahkan jugak.. tak adil kalau perempuan tu saja yang disalahkan. *** Semua orang ada masa2 nya dia akan buat tindakan yang bodoh dan tak matang. tapi lama2 dia akan sedar jugak dan rasa malu dengan kelakuan dia sendiri.. jadi tak payah la kita nak  sedarkan dia... dia mesti ingat apa yang dia dah buat dulu..buktinya sekarang masing2 dah  hidup bahagia dengan pasangan masing2.. dan tentunya mereka sekarang lebih bertanggungjawab. Mereka tak perlu kan nasihat kita pun.
sekian...


SAYA TAK PERNAH CERAIKAN DIA MASA DIA MENGANDUNG-JEJAI

Assalamualaikum...
Kesian nya dengan fasha Sanda ni.. walau dah bertahun berlalu orang masih ingat semua yang pernah terjadi antara dia dan sorang lagi pelakon tu. Dah la mengandung 5 bulan.. masa2 macam ni la orang dok sibuk nak melaga2 kan mereka. sampai terpaksa si suami tampil memberi komen balas pada mereka2 yang asyik ungkit cerita lama...




salah satu komen yang bertujuan melaga-lagakan Fasha Sanda  dan pihak yang satu lagi..



Mungkin dah lama bersabar dan tak ramai yang tahu sebenarnya nya jejai hanya mengetahui bekas isteri nya tu mengandung  selepas mereka bercerai..
Buat apa nak ungkit cerita lama..kan? masing2 dah bahagia.. Pihak yang satu lagi pun sekarang ni   tengan berbahagia  dengan buah hati dia. mungkin dia rasa sekarang lebih bahagia berbanding dulu..kan??
*jejai mengakui dia punca penceraian*
sekian...

FASHA SANDA BAKAL TIMANG ANAK PEREMPUAN

Assalamualaikum...


tahniah fasaha sanda.. tercapai jugak impian dia nak dapat anak perempuan.. dah lengkap sepasang.. lepas ni banyak la peminat bagi hadiah baju cantik2 kat Baby fasha..



Sebelum ni pun fasha ada  meluahkan impian nya untuk mendapatkan  anak perempuan .
tercapai jugak.. tapi rasanya kalau keinginan ibu tu kuat mesti dapat kot.. sebab aku dulu macam tu la, masa mengandung Mikhail, rasa teringin sangt nak anak lelaki.. berharap sangat.. tapi tak luahkan la.. cuma keinginan tu dalam hati je la.. (nak jugak citer pasal diri sendiri..)
ehhehe..
sekian...

GAMBAR MAJLIS SAMBUTAN HARI JADI ANAK FASHA SANDA

Assalamualaikum...
Meriah sungguh majlis harijadi anak Fasha Sanda, Putera Rayfal ,1 tahun. Dah setahun rupanya.kan?? tak lama lagi Rayfal pun nak dapat adik.. tengok perut Fasha pun dah nampak tu..
Kadang2 Muka Fasha sanda ni macam Arni Nazira pun ada..kan?? ala artis yang dulu bekas isteri Awie tu.. yang rampas Awie dari Erra fazira dulu ingat tak? adik2 mesti tak tahu citer nih..ekkeke..



Berapa ye kos kalau jemput badut gini?? mahal tak??











keluarga bahgaia... semoga Putera Rayfal menmbesar menjadi anak yang soleh dan  sentiasa menyenangkan ibu dan ayahnya.. Amin..
sekian...

AKSI ANAK NORA DANISH BERSAMA ANAK FASHA SANDA

Assalamualaikum...
Hubungan 2 beradik ni kalau di lihat dari gambar2  memang sangt akrab.. mungkin sebab Fasha Sanda sendiri melayan anak Nora danish ,Rayqal macam anak kandung dia sendiri..


Walaupun ada sesetengah orang yang buruk sangka dengan Fasha Sanda tapi gambar2 ni membuktikan Rayqal nampak selesa dan biasa  dengan adik nya Rayfal..
Jom tengok bebarapa aksi Rayqal dan Rayfal  yang boleh buat kita tersenyum..
comel...!!!




sayang betul kat adik dia..kan??

sekian...

FASHA SANDA BERI KEJUTAN PADA IZREEN AZMINDA

Assalamualaikum....
Untungnya bila ada kawan baik yang betul2 baik dengan kita kan.. macam si Izreen Azminda ni.. Diam2 kawan baiknya juga pelakon popular,Fasha Sanda sudi buat kejutan dengan mengadakan party Baby shower untuk Izreen



Majlis yang dirancang bersama dengan suami Izreen ni membuatkan Izreen berasa sangat terharu apabila ianya dihadiri oleh  ramai teman2 nya..







Antara artis yang hadir..Arron aziz....

sekian...